Tıpkı 1924 yılında Kızıl Ordu da yaptığım görev yıllarım gibi Ferdinand Ossendowski ilk kez bana bu Agarta gizeminden bahsetti oradan balta girmemiş ormanlara yani cengellara doğru gittik ve oradan da kuzeydeki kuzeye ulaşmayı başardık Boncuk Ağaya gidip biraz birer bardak buz gibi kızılcık şerbeti içtik şerbetlerimizi yudumlarken oda bana bu gizemden bahsetti dışarıda arada bir atık borularına pompa yapılmaktaydı mr. Pete ama olsun sen genede öyle deme oda senin işverenin sonuçta Karl Max... mr. UmutumBennLee mr. Karl Max mr. Ferdinand Ossendowski and mr. Pete katkılarıyla SON Copyright TÜM YAYIN HAKLARI SAKLIDIR...
Bir elmanın iki yarısı olmak yerine neden iki ayrı elma olmuyoruz? Iki ayrı elmanın iki farklı tadı olsa böyle daha çeşitli güzel ve eğlenceli olmaz miyiz :) hem illa ikimiz bir olunca mı 1 elma yapacağız... Biz sevgilimle iki ayrı elmayiz ve tek başımıza da çok güzeliz ama birlikte olunca lezzet şöleni:)
Elma mı kaldı yoksa armut mu Kalabalıkta herkes yalnız Satılık kalpler şehrinde Ama herkeste bir aşk acısı Herkeste bir Gönül yarası Yalnız olmayanlar bile Yalnızlık adayı Bu devirde bırak elma aramayı Armuta bile razılar Vazgeçtim armuttan hıyara bile razılar Kimi yol verirken Kimi Gönül verir Kimi oto Gönül verir Kimi boka
Ben armut çıkarsa tadına sözüne bakarım Duruşuna bakarım Olursa olur olmazsa yol veririm
Armut ile ilk tanışma hikayeme bakarım. Elma iken neden armuta dönüştugunu bulmaya çalışır. Eger yeniden elma olamıyorsa. Yeniden aşk bahçesine gider. Diğer yarım elmamı ararim. Yorucu olacak ama buna değer
Farklı olmak her zaman daha iyidir. İki taraf da aynı kişilikte oldugu zaman hataları ve yanlışları farkedemezler. Birbirini eleştiremezler. Bundan dolayı birbirini tamamlamak daha iyidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatımda karşılaştığım kişiler armut bile çıkmadı. Bana kabak çıktı, patates çıktı. Ne çıktıysa hep kelek çıktı..
Elma çıkması hayal. Bu yüzden evlenmeyeceğim. Evliliğin de sevgililiğin de canı cehenneme..
Sana sormalı dedin soruda 1 elmanın 2 yarısı olmaya calıštığın kişi armut çıkarsa n'aparsın bende sana soruyorum işte sence benim için o armut kim olmalı? Soruna soruyla cevap veriyorum
En İyi Cevaplar