Cidden böyle insanlar var. Bu kin ve nefret neden var ben anlamıyorum ki? Orucu tutan zaten yine müslümanlar ki kaldı ki olmasa dahi böyle diyen maalesef insanlar var.
Finlandiya'da orucun 20 saat olmasına "iyi olmuş kafirlere" demenin nefretini açıklayabilir misiniz?
Allah bile karışmazken hür irade var derken milletin oruca namaza karışması nasıl bir kendini bilmezliktir yıllardır şu tartışmalardan öte gidemedik isteyen inanır isteuen inammaz kardeşim ben anlamıyoru ki bu insanları gavura oh oldu diyoruz ama o adamlar hayatını çok iyi sürdürüyor biz müslmanlar birbirimizi yiyoruz
onu diyen cahil biriymiş, ya da yok öyle biri. bazı kesim palavra haber yaymayı çok seviyor. burada benim merak ettiğim müslüman olmayanlara yanlış yapılınca her türlü hakkını savunan siz, müslümanlar katledilirken sesiniz bile çıkmıyor neden? bu paylaşım art niyetli
Beni ne kadar tanıyorsun ne kadar biliyorsun da sesimin çıkmadığını biliyorsun? Art niyetli ise şikayet edersin yönetim sana kanaat getirir soru kalkar.
yönetim mi? hangi yönetim? sacmasapan sebeplerle bizi cezalandıran, ama özellikle siyasi ve dini konularda kafür ve hakarete ugradığımız halde bişey yapmayan yönetim mi? çoluk cocuğun oyuncağı olmuş burası. şimdi dersin işine gelmiyosa gidersin. ben siteyi seviyorum ama keyfi uygulamalarla dolu malesef.
Bir takım insanlar müslümanları bile dinden çıkarmaya hevesli. hani yaşam tarzlarıyla böyle müslümanlık olmaz derler ya o kafadan sanırım. Kendileri nasıl bir hayat yaşıyorsa artık nasıl bir çilenin içindeyse diğerlerine karşı öfkeli.
En İyi Cevaplar