Cinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bu konu tam anlamı ile bir şekilde şöyledir veya böyledir denecek bir konu değil.. Ancak okuduğum bir çok kitaplara ve araştırma yazılarına göre edindiğim kanaat şu.. Yaşamın uzayın en dış bölgesinde bulunan Samanyolu galaksisinin en hücra köşesinde olan güneş sistemimizde ki bu dünyada olması en ahmağın bile şüphe ile karşılayacağı bir durumdur.. Daha evrenin ne olduğunu ve ne içerdi, ğini tam anlamı ile çözememişken bu konuda ahkam kesmek biraz zor.. Yalnız tek iddiam şu..3 milyon yıl evvelden bu yana yaşayan insan fosili bulunduğuna göre ve 600 bin yıl evveline dayanan Kromungan ve Neandertel insan ırkları varken bizim Homasapian ırkı insan 40 bin yıl önce birden ortaya çıkmıştır.. Yani, biz bir nevi laboratuvar üretimi canlı oluyoruz.. Bu gün 1984 yılında Irakta Salamis harabeleri yaınında bulunan bir 11 bin yıl öncesine ait yüksek medeniyet izi ABD nin o bölgeyi hala girişe ve uçuşa yasak bölge olarak tutması Irak işgalinin esas nedini olduğu söylenmekte. Siyonizm bu gizli bilgilerin elde edilmesi ile kurulan bir şer ittifakı olduğunun tek ifadesidir.. Vatikan bu ittifikan yönetim merkezi, İsviçre kasası ve Amerika sanayi merkezidir böyle biline. Masonlar ve röteryanlarda siyonistlerin dağılmış köpekleridir.
46 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ifade ettiniz. Irak'taki kayıp Babil yazıtlarını bir Alman"ın bulması, bu olaydan çok kısa bir süre sonra, Nazilerin, o ihtişamlı uçakları, silahları, gemileri üretmesi, müthiş bir teknolojiye ulaşması da, beni düşündürmekte. Göbekli tepe de öyle, Tarsus'muydu adını bile unuttuk, aylarca yapılan, gi, li kazı ve götürülen gizli tırlar da düşündürmekte, lakin ben, bu keltenkele insan olayının, bir deney olduğunu Tavistock'un, eski arka sayfa, sürekli bir doğrulanıp, bir yalanlanan saçma araştırmaları gibi, insanlara neyi nekadar inandırabiliyoruz" çalışması olduğunu düşünüyorum.
+1 yılO neymiş yahu.. az insan oldularda uzaylisi yaratığı kaldı sanki
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılPhotoshop cıktı mertlik bozuldu yahu
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim
+1 yılO kadar delirmedim daha.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılUzayli bir ırk Reptilianlar.. ve iyi amaçlı değiller. İnsanlar da bulunan olumlu ve iyi enerjiyle besleniyorlar. Sevgi, neşe, mutluluk, merhamet, vicdan vb.
Vatikan ve Papa ile , Gizli örgütlerin ve az sayida insanin bu konu hakkinda bilgi sahibi olduğunu, youtube de izledigim videolardan biliyorum.10 Yorumla
+1 yılBenim de ellerimin üstü bunların derisi gibi. İnşallah gerçektir de bunlardan falanımdır. Çevremde o kadar salak insan var ki insan olmaya utanıyorum.
30 YorumlaEvet gerçek çoğu bizimle beraber yaşıyor vr bize benzedikleri için fark edemiyoruz bir kısmı ise yer altında bir kısmı ise uzayda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılKanıtlanmamış bir efsane, YouTubede ilhan yılmam var oradan da izleyebilirsiniz mistik bir kavram.
10 Yorumla Benim gözümün içindeki çekirdek kapayınca küçülüyor açınca büyüyor annem farketmişti görenler inanamıyo 😕
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,7b cevap paylaştı. Her şey olasıdır... Ama bilim kanıtlayana kadar sadece kuram olarak kalır... Tıpkı dini öğretiler gibi.
00 Yorumla
+1 yılAnlamını bile daha bilmiyorum
17 Yorumla- +1 yıl
He😂😂yok ya gerçek felen değildir abi bu
- +1 yıl
Abi baştan ifrit deseydin ya😂😂😂kisadan
- +1 yıl
Gordum😊
- +1 yıl
:):)
Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayal mahsulu bir durum seyretmiyorum.
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunlara inanan saftirikler varmıymış :))
12 Yorumla- +1 yıl
Neyin sınırı?
+1 yılHikayeden ibaret başka bir açıklaması yok.
10 YorumlaHersey mumkun sonucta neden olmasin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı. korku salmak begeni toplamak izlenmek
10 Yorumlanoooo amerıka oyunlari hep
;););)10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Uzaylı bir ırk reptilianlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı. Korktum ya ne bu 😱
12 Yorumla
+1 yılSaçmalık. İlgi çekmek sadece, cekmiste
10 Yorumla
+1 yılYalan. Böyle birşeye inanırsan dindende çıkarsın.
00 YorumlaBilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılHiç duymadımki
10 YorumlaAkıl karı değil.
10 Yorumla
+1 yılDeğil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben inanmam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadar saçma
10 Yorumla
+1 yılBence saçma
10 Yorumla
Detaylı bilgi