Diğer Yangın durumuna göre duman rengi nedir? ErcanÇ99 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yangın yanıyorken dumanın rengi hangi renktir?Yangın söndüğü zaman da dumanın rengi hangi renktir? Yangın durumuna göre duman rengi nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 24,5b cevap paylaştı. Yanan şeye göre değişir. Kimyasal atık yanıyorsa kırmızı. Orman yanıyorsa koyu gri, volkan patlıyorsa grimsi beyaz 3 1 Yorumla ErcanÇ99 +1 yıl Hımm fena değil eksikler var ama Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmiyorum ama bilmek isterim. Bencen varsa bununla ilgili link atar mısın? 0 1 Yorumla ErcanÇ99 +1 yıl Şuanda bencem yok müsait olduğum zaman açıklarım bencemi yangınla ilgili bir soru ve bence daha yapabilirim hatta yakında Yorumla
Emergence Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Soruyu yazana kadar 76 defa internetten bulabilirdin cevabı 0 3 Yorumla ErcanÇ99 +1 yıl 😂😂😅 kardeşim ben cevabı zaten biliyorum @Emergence Yorumla Emergence +1 yıl O zaman soru sormak yerine bence olarak paylaş Yorumla ErcanÇ99 +1 yıl Soru sorduğum için bence paylaşmamış olabilir miyim bu konuda bilgi tartıyorum şuanda misal bencesini de yapıp insanlara Bilgi katkısını da sağlayabilirim demek oluyor bu kardeşim 😉😉 Yorumla
En İyi Cevaplar