Gerçekten anne-babanın haberi yok muydu? Şayet yok ise anne-babanın ve kızların arasındaki iletişim kuramama-korku veya baskıyı neye dayandırmak lazım? Bu da bize gösteriyor ki anne-baba her zaman çocuklarını dinlemeli ve onların sorunlarını, onlar anlatmasa dahi kendileri çözümlemeye çalışmalıdır.
Dinar ilçesine bağlı Çayüstü köyünde dün akşam 20 yaşındaki Aysel Şahin ile 16 yaşındaki kardeşi Hatice, evlerinde başlarından vurularak öldürüldü.
Cesetler incelemenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, baba Nihat Şahin ile iki erkek kardeşi gözaltına alarak sorguladı. Ayrıca savcı gözetiminde, cinayette kullanılan silahın tespiti için de çalışma başladı.
Ağabeylerden Bayram Şahin, sorgu sırasında kardeşlerini öldürdüğünü itiraf etti. Şahin, cinayette kullandığı tabancayı da nereye atttığı tarif etti. Silah, eve 700 metre mesafede, toprağa gömülü olarak bulundu.
Otopside ise öldürülen Aysel Şahin’in beş aylık hamile olduğu anlaşıldı. İki kardeş, rahatsızlanan anne Elif Şahin’in katılamadığı törenle köyde defnedildi.
Jandarma, ağabey Bayram Şahin’in kardeşlerini 2015 yılından bu yana istismar ettiğini, kız kardeşlerin artık dayanamayarak durumu anne-babasına anlattığını, ağabeyin de bunu öğrenince bir gün öncede plan yapıp cinayeti işlediğini belirledi.
Kardeşlerine tecavüz eden Bayram Şahin, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede önce savcılığa çıkarıldı. Tutuklanması talep edilen Şahin, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.
4 yıl boyunca kız kardeşlerine tecavüz edip birini hamile bırakan abiden, anne-babanın haberinin olmamasını neye bağlıyorsunuz?
Laiklik sana git bacına tecavüz et demez. Ama islamda 9 yaşındaki kuz çocuğuna bile nikah kıyabilirsin der. Allah kanun çıkaracağına ilk beyin versin sana birde düzgün kul yaratsın madem.
SKTR MK evladi Allahın Kanunlarini kula birakirsan g. tü başı oynar arap ülkelerinin olduğu gibi bir bakarsin senin de arkana gecerler aptalsiniz mk Yillardir Laikligin ne oldugunu bir turlu anlayamadiniz Beyninizi skeym ya
@nerdenbileyimbenn Beşeri kanunlar insanların nefsini engelleyemiyor, hangi insan sonunda öleceğini bildiği bir suçu işleyebilir? 1000/1 en fazla.
@Elisolder Senin gibi ahmak mahluklar yüzünden bu haldeyiz. Bu beyinle nasıl yaşıyorsun hayret ediyorum. Halen arap kanunları ve arapların hainliğinden bahsediyorsun ne alaka? Laikler düşünsünden kastım laikçilerin seriat düşmanı olmaları, şeriatın oldugu hangi ülke de böyle iğrenç şeyler duyuyorsun?
@nerdenbileyimbenn Ayrıca bu beyinle nasıl yaşıyorsun, halen iyiliğin yanında kötülüğün olduğunun farkına varmamış bir cahilden ibaretsin. Yediğin en yararlı yiyeceğin bile içinde bir zararı varken insanların hepsinin iyi yaratılması gerektiğini ve yaratıcıyı suçlamak beyinsizliktir. O beynini hemcinslerine karşı yor daha iyi çalışır
@elgoooo Yorumunu yeni görüyorum siteden girdiğim için boş yapma hadi yallah arabistana. Hükümet yanlısı çomar değilim, bu hükümetle de şeriat kolay olmaz ama böyle suçu kesin olan itirafçılara kıssas şarttır. Insan doğası itibariyle suça meyillidir, ülke de suç oranları hat safhada. Insanlar hapisten korkmuyorsa demek yanlış var, biraz akıl biraz düşünce. Şeriat kesip biçme değildir, yaratanın insan nefsine uymaması için caydırıcı olarak koyduğu kanundur. İcat eden mi ictekini bilir yoksa icatla alakası olmayan biri mi? Insanı yaratan mı daha iyi bilir yoksa onu ıslah etmeye çalışan başka insan mı?
Ayrıca müslüman olup şeriatı istememek dinden çıkarır. Seriatın anlamını bilmeden ayaklanmayın, teknoloji elinizin altında.
@nerdenbileyimbenn nerde yazıyor 9 yasindaki çocuğa nikah kiyilir diye. Ayet mi var hadis mi? Yaşar nuri ile, caner taslaman gibilerini hoca saniyorsan senin sorunun o
@nerdenbileyimbenn kim evleniyor? Dini kendi sapikliklarina alet edenleri örnek gösterme bana. Ona bakarsan 9 -8 7 yaşlarındaki kizlar erkeklerle beraber takiliyor sevgili ayagina. Ona niye laf etmiyorsun? Laiklik oldugu icin mi? Çağdaş medeniyetin gereği mi yoksa
@Adınıgönlümeyazdim 9 yaşındaki çocuk sevgili yapıyorda suçu çocukta değil ebevyndr arayacaksın! Ben evlenmeden bahsediyorum ailenin rızası ile evlenen bir çok çocukta var kıtbeyinli. . Artı hayız görmüş her kız evlenebilir diye bizzat yazıyor ya kız 9 yaşında hayız görürse evlenebilir demek evleniyorlar demedim. Açık açık hayız görenler evlenebilir diyor. birçok çocuk gelin hamile çocuk gelin mevcut.
Okurken tüylerim diken diken oldu. Böylesi idamı bile hak etmiyor aralıksız işgence yapılmalı, en ağır şekilde ölümü bulmalı. Ayrıca bir kız çocuğunun bu yaşadıklarını anne babasına anlatamaması ne kadar çaresizce bir durum. Anne babanın duyarsızlığı, çocuklarına güven duygusunu vermiyor olması. Belli ki kızlarını koruyup kollayan evlatlarıyla iletişimi olan bir aile değillermiş. Bunu yapan midesizin suçu olduğu kadar anne babanın da suçunun büyük olduğunu düşünüyorum onlar da ceza almalıydı..
Yalan o iş net ailesinin kesin haberi vardır. Ülke mok yolundan beter yolda bu sabahta bir tane salakkarının teki adamın tekine çarpmış ağlıyor amaa arabası pert olduğu için ağlıyor arabamı mahvetti diyor birde valla bizim ülkede insan falan beklemek hata her gün daha da kötüye gidiyor ülke. Babasına tecavüz eden tipte vardı.
Allah'ım esirgesin böylesinden. Kimi aile haberi olsa bile erkektir o yapar kışkırtma diyor. Kendi kızına kardeşine saldırıcak kadar kansız şerefsiz bippppp diyemiyorlar. Ata erkiliz ya toplum olarak ama adam olmayı öğretmekten uzağız.
o anne babada da ne derece iş olduğu ortaya çıktı.. iki tanesini mezara bir tanesini de hağse gönderdiler ve ömür boyu biz nerede hata yaptık diye kendilere sorup duracaklar.. onlar da büyük suçlu sayılır..
Taşını toprağını sıksan şehit kanı çıkan ülkemin şimdi her yerinden insan yavrusu çıkıyor Ailesinin haberi yoksa şrfsizim Kanlarını tohumunu Skeyim hepsinin
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 4 yıl boyunca kız kardeşlerine tecavüz edip birini hamile bırakan abiden, anne-babanın haberinin olmamasını neye bağlıyorsunuz?
En İyi Cevaplar