Hiç yaşamadım ki falan filan demeyin, diyelim oldu yani, hiç tanımadığınız biriyle takıldınız falan ama sabah oldu. Nasıl davranmak gerekli? Hemen toparlanıp gitmeli mi yoksa uzun uzun kahvaltı seansı mı yapılmalı?
Tek gecelik bir ilişkinin sabahında nasıl davranılır?
Bir daha görüşmeyi düşünmüyorsan en iyisi bence kulağa mantıklı gelen bir bahane bulup "Hey günaydın, yeğenimi doktora götürmem lazım. Sonra görüşürüz kendine iyi baaak" gibi bir şeyle hızlıca gitmek ve bir daha aramamak diye düşünüyorum. Zaten istenmediğini anlayıp o da peşine düşmez muhtemelen. (umarım 😂)
Tek gecelik ilişki yaşamadım tam olarak. Öpüşme ve sevişme tarzı bir şeyler oldu sevgili değildik hatta flört bile değildik o gece birlikte kaldık. Sabah da kahvaltıya götürdü okula bıraktı falan. Şu anda flört aşamasındayız. Hemen toparlanıp gitmek saçma bir şeyler yaşanmış sonuçta.
Niyeyse bana uymuyor ya. bir insanla tek seferde o hazzı alamazsın. Daha vücudunu bile yeni tanıyorsun. Yeni keşfedecek o kadar şey varken tek gece ı ıh bana göre değil. bir kere bişey hissetmeliyim seviştiğim kadınla.
Kahvaltı da olabilir, işi varsa taraflardan birinin direk ayrılma da olabilir. Duruma göre değişir. Ama hiçbir şey söylemeden direk çıkmak itici bir davranıştır. En azından gideceğini söylemesi gerekir.
kalktık sabah ee haliyle hatun yatak keyfi yapıo. dedim ki çok tatlısın ama biliosun ben çalışan biriyim işe gitmem gerek. sen bana kaşar muamelesi yapamazsın pislik diyip gitti. ne dedim ki ben şimdi? sanırım yatağa kahvaltı getirip akşama kadar ayak masajı yapmamı bekliyordu bilemedim :D
Benim fikrim yoğun ve hayatın da daha önemli birşeylerle mesela aile, kariyer, okul vs meşgul olan bir insanın yaşaması gereken ilişkidir tek gecelik ilişki. Yani uzatmanın anlamı yok her iki tarafta bu denli düşünebiliyor ise sabahına kahvaltı da yapılabilir, sabah koşusuna da çıkılabilir ve o ilişki kusursuz ve mutlu bir şekil de son bulur güzel bir anı olarak ta hatıralar defterimize eklenir.
Merhaba demekten, göz göze gelmekten utanan son derece rahatsız olan Türk kadını tek gecelik ilişkilerde bir mahsur görmüyor. Utanmıyor rahatsız olmuyor. Vah halimize! Kimleri sevip uğrunda göz yaşı döküyoruz...
Nasıl güvenip de tek gecelik ilişki yaşıyorlar aklım almıyor. Hadi seviştin tamam da aynı yatakta tanımadığın birisi ile uyumak? Aslına bakarsan O'nun evine gitmek evinde uyumak tehlikeli bana kalırsa
O Gece yaşadığına bağlı. Gerçekten heyecanlı ve dolu dolu yaşadıysanız geceyi. çekip gitmek ya da kahvaltı vs. Yapmadan ayrılmak geceye ve yaşadığın yaşattığın güzel duygulara saygısızlık olur. “Tuvalet” ihtiyacından farksızdır. BENCE durumlar yani.😘
Normal bir yaşantı ve ayrılıncada bir daha tesadüfle karşılaşma falan olur biter Saçma sapan davranmaya gerek yok arkadaş gibi ya da 1 günlük sevgili gibi davran oldu bitti
Hiç Tanımadığin Biri İle Kafan Güzel Birlikte Olduysan Muhtemelen Sabah Ordan Direk Uzaklasirsin Tabi Bu Bir Bayansa Şahsen Ben Olsam Güzel Bir Kahvaltıya Cikarirdim Geceden Sonra
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir öpücük ve kücuk bir not birakirim bana iyi davrandigin icin tesekkurler diye. 😊 sonra uyandirmadan cikarim.
Bu o gecenin başlangıç şekline, ilerlemesine ve kişilere göre değişir. Kalkıp gittiğin de olur, birlikte uyuyup uyandıktan sonra gittiğin de, kalkıp birlikte kahvaltı edip sonra tekrar seviştiğin de.
Öperek uyandırırsın sağlam bir kahvaltı edersin sonra bir posta daha atarız heralde enerji yüklendikten sonra :D Bide korunmaya karşıyım et ete değecek geldimi çıkartacan dalgayı bunuda bilmeyen yapmasın abi :D
@tutkuylasevbeni oku yorumları anlarsın. 😄 Kaşar bir kadın bile gece seni memnun eden bir kadına eşya muamelesi yapmak çok iğrenç ya da sadece bir obje olarak görüp yaklaşmak dahada iğrenç tek gecelik nedir ya.
Kusura bakma ama asıl kadınlar kendilerini cinsel obje olarak görüp kullandırıyor. Yorumları okudum tüm kadınlar halinden memnun. Benim anlayamadığım lafa gelince de erkekler bizi sevmiyor ilgi göstermiyor şöyle kötüler böyle sapıklar diye ağlıyorlar. Kadınlar kendini kullandırmasa erkek buna cüret edemez ederse tecavüz olur bu zaten. Asıl mide bulandırıcı olan beyefendi erkek görünce rahibe ayaklarına yatıyorlar ya tiksiniyorum böyle k. vaşelerden! Madem ki tek gecelik ilişkilerden hoşlanıyorsunuz “ ben bakireyim ama tecavüze uğradım” ayaklarına yatmayın. Yaptığınızın arkasında durun.
Aç bitir salam mı kullanıyorum örnekten anlaşıldığı üzere biraz acıktım neyse bir kahve falan içerim sohbet sararsa niye tek geceyle kalsın 🙄 bak ama ben uyandığımda gitmiş olursa çok koyar 😒
Performans üzerine bir sohbet olurdu sanırım yaşanmışlık olmayınca çok konuşacak birşey olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
yakın çevremle bu duruma gırmem.. işler artık ıcınden cıkılmaz bı hale gelırse sadece!! evımede kımseyı getırmem.. beraber uyumak zorunda degılız, tesekkur eder gıderım dusumu dahı evımde alırım:)
Yani bence de öyle. Hatta bir posta da sabah atarız sonra bol kahkahalı bir kahvaltıdan sonra bayanı gideceği yere bırakırım. Ne öyle görgüsüz gibi işim bitti nereye gidersen git mi olurmuş.
En İyi Cevaplar