Çok basit Alman erkekleri bakire kız aramıyor ve çok genişler gerçekten yani kıskançlık falan yok onlarda eşini gözü kapalı tek başına bir yere bile gönderirler ama karşındanda bunu beklerler ayrıca hemen evlenmezler bu yalan onlarda hemen öyle evlilik yok evlenmeden önce aynı evde yaşarlar bakıyorlar ki anlaşabiliyorlar o zaman evlenirler ve bir yabancı arkadaşım var burda Türk kızları yabancılara vermeyi seviyor dedi. Erasmus için gelen kızlarda öyleymiş tabi yabancılarda farklı tatlar dememeyi seviyor Türk kızlarınında tadına bakıyorlar yani bence yanlış ülkede doğmuşlar sorun bu bence Alman kızlara bakıyorum Müslüman oluyor Türk kızlarından daha çok İslama bağlanıyorlar bizimkiler Müslüman oldukları halde ne yapıyorlar ben her zaman derim biz Gavurdan bile daha Gavuruz.
4
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Varsın ki 7 tane disslike atsınlar doğruyu söylemek suç mu?
🤣🤣🤣 türk kızları Alman erkekler evlendiyse Almanya'da çok türk yaşamasındandır. Bu yüzden yabancı erkeklerin bize karşı artısı varsa. Yabancılarla daha çok türk erkekleri evlenir, buda TÜRK ERKEKLERİNİN TÜRK KADINLARINA KARŞI ARTISINI GÖSTERİR.. saygılar..
Dünyanın en güzel kadınları ruslarsa ruslar ırkından hariç Türklerle çok evlenir hatta türk filimlerini izlemeye bayılırlar :) buda TÜRK ERKEKLERİNİN yabancı ERKEKLERE karşı artısıdır.. saygılar..
Sacmalik rus kadinlari en cok türk erkekleri tarafindan begenildigi icin türk erkeklerine geliyorlar.. türk erkekleri hem onlara para yagdiriyor hemde sarisin hastasilar.. ben avrupada yasiyorum ve burda kimse rus kizlarina yüz vermiyor cok yapmacik basit ucuz aptal sarisin buluyorlar.. burda rus kizlari erkeklerin pesinden kosuyor ama erkekler türk kizlarinin hayrani cünkü esmer seviyorlar.. hatta buyüzden sarisinlar saclarini siyyaha boyuyor
Sonuç olarak Rus kızlarını kıskanıyorsun:). Avrupa'da Rus kızlarına yüz vermiyorlar mı zuahahaha Arjantin'de bile Rus kızlarının adı var kanıt dünya kupası ;). Evet Ruslar türk erkeklerini seviyor buna tarih yakınlık ve biz türk erkeklerinin kabul etmesenizde çekiciliği etkili ;) Rus kadınları en çok türk erkekleri değil Araplar tarafından begeniloyor ;) Rusların Saçını siyaha boyamaları sizlerin saçlarınızı sarıya boyaması ile eş değer..
Niye kiskanayim ki benim begendigim erkekler esmer seviyor zaten.. komik buluyorum sadece kadinlar ruslayada acliktan geberiyor türkiyede nedense sadece parasi olan erkeklere gidiyorlar ve siz gelmis burda ego kasiyorsunuz neymis rus kizlari dünya güzeli ve bizi seciyorlar yana biz demekki dünya yakisiklisiyiz 😅😅 bu komik degilde ne
Bu arada tabiki de farklı olan seviliyor esmer sarışını sarışın esmeri sever falan ama bu Rusların dünyanın en güzel kadınları olduğunu değiştirmiyor ve ben esmer seviyorum. İtalyanlar nasıl en çekici erkekler diye geçiyorsa falan..
🤣🤣🤣 cildiriyorum.. senin beğendiğin erkekler esmer seviyor iyide bu Rusların en güzel kadinalr olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki.. Ruslar açlıktan geberiyor bu yüzden bizi tercih ediyor zuahahaha 🤣🤣 güzel fıkra ama sana bir sır daha vereyim bu dediğin olaylar çok daha öncedendi savaş zamanından sonra ekonomik çöküş oldu bundan dolayı. Rusya'da ekonomik durum bizden çok daha iyi ve türk erkekleriyle hala evleniyorlar.. senin fakir diye gördüğün Ruslar eğitimli bir kere, orda çok güzel mesleği olup bırakan bir sürü kadın var bu gerçekler seni üzer ama bil isterdim:) bizim paramız için mi? Zuahahaha 🤣🤣🤣 Ruslar bı kere kendi ayakları üzerinde duruyorlar, para için Arapları tercih edebilirler ne yapsınlar biz fakir Türkleri.. siz kıskanıyorsunuz kabul edin. Bize " Ruslar zeki, buluyor sizin gibi aptallari siz çalışıyorsunuz onlar yiyiyor diyorsunuz ". Olay kendinize gelince erkekler bizi çalıştırmiyor özgürlük oluyor sjjsjej 🤣🤣
Cevap çok basit, onlar aile kurunca kendi aileleri önemli oluyor. Anası danası ilişki üstünde söz sahibi olmuyor. Türk erkeklerinin anneleri biricik oğullarını kıskandığı için ara bozmayı marifet sayıyor, onlarda öyle bir şey yok (hepsi öyle demiyorum fakat çok fazla örnek var)
Aslına bakılırsa Alman erkekleri ülkemizdeki kızlarla evlenmeyi tercih ediyor. Almanya'da Türk kökenli göçmenlerin varlığı veya bazılarının hem Alman hem Türk vatandaşlıkları olduğu için ülkemizden bir kız ile evlenmesi bence yadırganmamalı diye düşünüyorum.
Yaşam standartları daha iyi olduğu için kendilerini geliştirmek için zaman buluyorlar ve bu da kadınları çekiyor diye düşünüyorum. Ben çalışmaktan dolayı bir kadınla duygusal birliktelik yaşayamadım (cinsel de yaşamadım). Ekonomi kötü erkekler çalışmak zorunda evlenebilmek için. Karakteristik açıdan biz Türk erkeklerini geçemezler diye düşünüyorum ama tam da tanımıyorum kararım kesin değil.
@Hollandali70 Bir erkek olarak söylüyorum; kadınlar erkeğin finansal gücüne göre başarısını belirliyor. Yani bir erkek finansal yönden güçlüyse başarılı sayılıyor ve çoğu kadın erkeği finansal köle olarak görüyor.
Alman erkekleri çoğunlukla sarışın Türk kızları esmer bu yüzden seçebilirler Türk kızları da belki esmer erkekten bıkmıştır. Veya Türk erkeklerinin abartılı kıskançlığı kısıtlaması olabilir. Alman hemcinslerimde genel olarak öküz olabilir ama anne akraba ilişkileri bize göre daha az türkiyede evliliklerin yarısından çoğu bu yüzden bitince Türk kızları için yine sebep olabilir. Avrupa rahatlığı olabilir herkes doğduğu yere ait olmayabilir kafa yapısı farklı ise
Dinimizce müslüman olmayan bir kadının evliliği müslüman bir erkeğe düşer ( caiz) ama,,, müslüman olan kadının evliliği uygun caiz değilmiş müslüman olmayan erkeğe
Eveleyip gevelemeye gerek yok. Musluman olmayan erkekle evlenen musluman kadın evli kaldıgı muddetce zina yapmıstır dinimize göre. Belki hosuna gıtmeyenler olacak ama ben demiyorum kuranı kerim diyor. Zaten bunu inkar eden yine '' kuranı kerime göre'' kafirdir.
Almanlar bana cok soğuk geliyor. Kabalar. Ve bizim türk erkekleri yine bizim ulkede iyiler. Almanya da avrupa ülkesinin sınırları içinde olmaktan dolayımı nedir kendilerini kaybediyorlar. Kabalikta almanlardan geri kalmiyorlar. Tabi bu alamancı orda yasayanlar için diyorum. Burdakilere lafım yok. Bu veri normal bence. Bir sürü gurbetcimiz yaşıyor. Birbirleriyle ayni ortamdalar. Turk kizlari alman erkeklerle-turk erkekleri de alman kizlarla beraberlik evlilik yaşıyor olabilir normal.
Alman erkeklerinin minyon kadın sevdiğine kanaat getirdim. Bir tanesi 195 boyundaydı "ne şekersin sen minicik" demişti bana. Genelde hepsinden boyumla ilgili bir iltifat alıyorum. Şuana kadar hiç bir türk erkeğinden duymadığım bir şey. Bizim kültürümüzde kadının uzun boylusu makbüldür çünkü
@Theleafboy Bak kardesim benim hic sevgilim olmadı o yüzden pek kıyaslama yapamayacağım ama kültürlerini bildigim icin şunları söylemek istiyorum. Avrupa'li insanlarda biz Türk insanlarındaki gibi aile bağı yok. Türk insani aile bağlarına onem verir ve cocuklarinina düşkün olur. Ayriyeten Avrupali erkekler kıskanmaz. Bazen sokakta goruyorum karşı cinsten kisiler birbirilerini selamlama amaçlı öpüyor ve bu gercekten kötü birşey. Baska bir üyeninde belirttiği gibi Avrupa'da hemen evlenmiyorlar bunun yerine ilk önce birlikte yaşıyorlar. Namus kavramı yok ne yazık ki. Bana gore bir Alman erkeğinin hiçbir artisi yoktur Türk erkeğine gore. Ben yurtdisinda dogup buyudum ve tercihim kesinlikle müslüman Türk erkeğidir...
Maşallah kendinizi ve özbenliğini orada iyi korumuşsunuz buna gerçekden sewindim ewet onlarda namus kavramı yok diye işittmiştim ama siz onların kültürlerini bizzat görüyorsunuz, duygusallıkları yok, sahiplenmiyorlar, en kötüsüde ewlenmeden birlikte yaşamak itici, bizim toplumda ewlenmeden yaşamak ayıp ve zinaya giriyor, bu arada benimde hiç sewgilim olmadı ama en iyisi evlilik ya insanın bir helallinden bir eşi olmalı, hem evlilik allahın Emri,,,
@Theleafboy teşekkürler. Tabikide evlilik en güzeli. Sinifimda Avrupali kızlar vardi birtanesi anlatıyordu birkaç gün sevilisiyle kalıyormuş diger günlerde kendi ailesinde. Karma karisik bir düzen ne evli sayılır nede tam birlikte yaşıyor sayılır. Ne versa bizim güzel kültürümüz ve dinimizde var.
O oğlana yazık olmuş baya bir arada kalmış babası niyetini belli etmiş sanki türkçe öğrense nolcak kalpleride geniş değil, o oğlan müslümanlığı seçse belki babası baskı bile yapabilir yinede günahını almim ama,
Aman allahım nasıl bir genişlik, evlilik kavramı tamamen sönmüş, bitmiş gibi onların kültüründe ewlenmeden namahreme el sürmek hoş değil, kızları da çok serbest hele alkolüde çok seviyorlarsa way hallerine
Çok yakışıklı sıcak kanlı ve kibarlar, ayrıca Türk erkeklerine göre daha mesafeli ve cool davranıyorlar. Türk erkekleri şu yapışkanlıklarından kurtulup azıcık bakımlarına ve kültürlerine özen gösterseler onlardan daha iyi olacaklar da...
Orasını kadınlara sormak lazım mesela rus kadınları en çok Türk erkekleri ile evlenmek istiyormuş sebebi sorulduğunda Türk erkekleri ailelerine çok düşkün olduğu için demişler. Almanlarda ne bulmuşlar kendileri söylesin
bence yabancı erkeğinin Türk erkeğine göre bir artısı yok hatta eksisi var. Çok geniştirler. Çok rahattırlar. Yani gereğinden fazla rahattırlar. Türk kadınlarının (bence) aldandığı nokta yurt dışı görme merakı, yabancı insanların yaşam stili merakı ve en önemli nokta ise Türk erkeklerinin yabancı erkeklere göre daha kaba olduğu düşüncesini savunmalarıdır. Yani bence.
Valla kızlarımızı Rus kızlarına karşı nasıl savunuyorsam erkeklerimizi de aynı şekilde savunacağım. Demek ki Alman erkeklerine layık görmüşler kendilerini. Türk erkeğine layık değillermiş demek.
Türk erkekleri daha yakışıklı Yabancı erkekler hiçbir şey karışmıyorlar İstediği her şey yapabilir Onu istiyorlar Türkiye’de Türk erkeklere kolay kolay istediğini yapamazsın ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Almanlar da sevgi ve sahiplenme hisleri zayıf oluyor daha çok diktatör kişiliklere sahipler. ve evlilik amaçlarına odaklı yaşıyorlar yani kızlarımız sadece var oldukları için varlar onlar için 😁 Türk erkeği candır gerisi heyecan..
Ülkelerindeki refah seviyesinin verdiği çekicilik bence. Avrupa ve Amerika’da doğan her çocuk dünyadaki diğer ülke insanlarına göre 2-0 önde her zaman. Bu onların doğuştan aldığı bir artı.
Alman erkekleri yakışıklı ya. Uzun boylular , sarışınlar falan. Türk erkekleri gittikçe tek tip olmaya başladı. Hepsi sakallı esmer. Belki ondandır bilemiyorum.
Sene 2008 falan Stüdyo da çalışıyorum benim bir alman ortak vardı adı manuel Boş gün geçirmezdi Herkes onu Justin timberlake e benzetirdi Civarda ne kadar Türk hatun varsa kendisine karşı pek cömert pek vergen davranırdı
Tercih etmem de etseydim romantik oldukları için ederdim sanırım eşlerini birinci sırada tutabildikleri için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
davranış stilleri ve akılları sadece cinsellikte değil ailemin yarısı orda yaşıyor gurbetteler benim 1.5 sene önceki eski sevgilim almandı babası alman annesi Türk'tü çok iyi insanlardı
Kendi topragimdan olacak istemem ben yabancı falan kültür yaşayış bakış açısı bile her şey farklı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arkadaşlar sağlıkçıyım ben Almanya'ya gitme düşüncem var bir tane alman erkek bulup evlensem oranın vatandaşı olur muyum orada çalışabilir miyim bilgisi olan var mı millet nerden buluyor😂
araştırılıyor evlilik yapınca düğün resimlerini falan istiyorlar vize için hadi onu bir şekilde hallettin oraya yerleşince aynı evde kalıp kalmadiginiza dair bilir kişi gönderiliyor eve eşinin çorapları nerde hangi dolapta kaşık çatal var hangi çekmece diye sorular soruyorlar 1 yanlışın olunca çıkış veriyorlar direkt
hayır isvecteyim prosedürleri neredeyse aynı :) evlilik üzerine gelmedim doğma büyüme burdayım belli olmaz orda yasayan biriyle gerçekten severek evlenip gidersin inşallah :)
Bizzat birinci ağızdan işittim alman erkeklerin geneli eşini kıskanmaz, alman kızları türk erkeklerini, sahiplenici ve kıskanç buluyor, horoz bile çöplüğündeki diğer horozu kıskandığı için kovalıyor, eğer karşı taraftaki horoz kaçmazsa üstünlük savaşı yapıyor, niçin çünkü tavuklarını başka horozo kaptırmayı kabullenemiyor, sadece domuzda yok kıskançlık
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk kadınları bu yıl en çok Alman erkekleri ile evlendi. Yabancı erkeklerin Türk erkeklerine göre artıları neler?
En İyi Cevaplar