Evine bakmayan baba....

Babam eve bakmıyor kredi kartlarını ve maaş kartını arkadaşlarına veriyor parasını onlar alıp istediği gibi harcıyolar kısaca bizim rızkımızı başkasına yediriyor yıllardır bu böyle.Bizde cefasını çekiyoruz bişey aldırırken süründürüyor bizi resmen bişey istesem haftalar öncesinden yalvarmaya baslamam lazım..baskası gidip onun adına bıseyler alıyor sonra borclular bızım kapımıza gelıyor annem üzülüyor benı en cok uzen bu..babamı nasıl adam edebiliriz annem bosanmakla tehdit etti olmadı ben konusmuyorum artık onunla nefret ediyorum artık ondan kendı ayaklarım ustunde dursam zaten meslegım yok unv hazırlanıyorum dersanem var calısamamda..boyle evıne bakmayan babalar ıcın sıkayet edebılecegım bı yer var mı napabılırız nasıl yola getırebılırz..
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar güncelleme için özür diliyorum belki size saçma gelebilir ama bişey eklemek istiyorum.bundan yaklaşık 2 ay önce rüyamda büyü yapıldıgını görmüştüm ve ailemle ilgili bişeydi..babamda o gece benım ruyamla benzer bişy görmüş..acaba büyü ile ilgili bişy olablır mı benım ruyalarım hep dogru cıkar hıslerım cok kuvvetlı..buyu ıse nasıl korunalbrz
Evine bakmayan baba....