Okul insanı gerizekalılaştırır. Bir şey öğrenmek için canlı bir insana ihtiyaç duydurur. Öğretmenlik gereksiz bir meslek değil mi?

Hayatımda hep okuldan atıldım, öğretmenlerle kavga ettim, hakaret etiller senden bir bk olmaz dediler. Onlarla hiç aram iyi olmadı... Onlardan duyduğum en aşağılayıcı şey Miyop Beyinli demeleridi bana. Ve ondan sonra okula fazla gitmedim. Kitaplari alıp evde tek başıma çalışıyordum. Ve meraklı yapım yüzünden hiçbir canlı öğreticiye ihtiyaç duymadan sınavlarda başarılı olup okulu bitirdim... Ve şunun farkına vardım Okulun ve öğretmenlerin ne kadar gereksiz varlıklar olduğunu öğrenip kendi kendimin hocası oldum. Öğrendiğim şeyleri, diğer öğrencilerden daha iyi şekilde öğrendim...
Ben diyorum ki bir dersi öğrenmek için asla öğretmenlere, dershanelerlere, okullara ihtiyaç duymak zorunda değilsiniz. Zaten size doğuştan bir beyin verilmiş. O beyni kullanın 😉 Sadece kendi başınıza çalışın irdeleyin, internet kitapları arasitarak herkesten daha iyi öğrenebilirsiniz.
Ben diyorum ki insanı aptallastirir. Öğrencilerin bilgisini asla okuduğu okulun derecesine göre degerlendirmeyin. Zira meslek lisesi öğrencisi, bir fen lisesi ogrencisinden daha iyi olabilir. Öğrenmek sadece insanın çalışmasına, sorgulamasına bakar. Diğer bir deyişle öğrenme kalitesi okulların kalitesinden bağımsızdir.
Peki siz ne düşünüyorsunuz eğitim hakkında?
Okul insanı gerizekalılaştırır. Bir şey öğrenmek için canlı bir insana ihtiyaç duydurur. Öğretmenlik gereksiz bir meslek değil mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımda gördüğüm en gereksiz meslek öğretmenlik !!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşım o kadar saçma sapan sorulari süper soran yapıyorlar. Ama böyle ciddi soruları süper soran yapmıyorlar 🤷🤷