Kandirildim ve bütün iyi niyetimle.. Siz olsanz ne yaparsanz?

Cok uzatmadan konuya giriyim arkadaşlar. ben yeni evlendm ama evlendgm insanin psikolojik tedavi gördüğünü ögrendim daha doğrusu kiz kardeşinin msjlarini okudum ve şok oldum. Abisinin bipolar olduğu (öğrenmiş oldum ) ve benden sakladiklari kendisinin bile bazen dayanamadgini yazms 2.3 kere okudum bu yazıyı.. o msjlar karşıma çikti niyetim öyle kurcalamak değildi. ve ben okadar zor ve kötü bir evlilk yaşıyorum ki sürekli sinir krizleri anlamsz tavırları,(siddete donusturmeye başladı, bana vurmalari) meğerse bu hastalık yüzündenmiş ve hast. yatirlmis tedaviler görmüş beni nasl kandırdılar.. ben ne yapcağımi bilmiyorum arkadaslar.. bunu benden nasl saklar 😔 ve benden gizli psikiatriye gidiyomuş evliligmz içinde resmen aptal gibi kullandılar beni
Güncellemeler
+1 yıl
Ve herşey bir bir oturdu kafamda ailesinin birlikte oturmak için zorlamalari herseyimize mudahale etmeleri, kz kardeşi resmen beni aptal yerine koydu, benle paylaşabilirsn abimn yaptklarini çok kafana takma demeleri,😔ben neredeyse kafayi yiyordum kendimi suçlamaktan Hicmi Allah korkusu yok böyle insanlarda
Kandirildim ve bütün iyi niyetimle.. Siz olsanz ne yaparsanz?