Tırnak içinde "kötü" diyorum çünkü bize kötü görünen başkalarına "iyi" görünebilir. Bahsettiğim yolun hangisi olduğunu anladınız. Sizce neden bir kız bu yolu seçer?
Resimde neden Adele var melek gibi kız :D Tam kastını anlamadım yani paralı olarak gerçekten o yola düşen mi yoksa erkek arkadaşlarıyla fazla ilişki yaşayan mı? ilkiyse genelde benim gördüğüm karaktersizlikten. Yani paraya ihtiyacı vardı mecburdu falan yalan yani önüne gelenle yatanlar bari yatıyorum para da kazanayım diyolar
Niçun kötü yola düşer başı boş kalırsa bir insan her türlü kötülügü seçer sebebi ise aile içi huzursuzluk, aile bağının olamaması başta aile olmak üzere arkadaş ortamı ve meyilli olması
allah dusurmesın o an belkı pıskolojısı bozuktur sonra pışmanlık duyarlar allah kımseyı dusurmesın parasızlık ımkansızlık ve hepsı vardır altında cok detay vardır oyuzden allah kımseyı dusrmesın yapanlar zevkınden yapmıyo vardır bır sebebı bılmedgımız
Öyle hayatlar var ki, duyunca başka çaresi yokmuş diyorsunuz ve öyle hayatlar var ki kusasiniz gelir. Nedenler birden fazla olabilir, kimi çirkin, kimi üzücü.
Kimisi bir şerefsizin kimisi nefsinin kimiside yoksluggun kurbanı olur Yoksa genele eve gidip sorun veya eskortluk yapanlara kim hergun onlarca kişinin altına yatmaktan zevk alır
En İyi Cevaplar