🙈 Erkek'ler.. 📣"Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir." -Einstein-
🔬Albert EINSTEIN 🙏🌹 (14 Mart 1879 - 18 Nisan 1955) "Genel ve özel görelilik teorilerini geliştirerek 1921 Nobel Fizik Ödülü'nü kazanan, Yahudi asıllı Alman teorik fizikçi." #alıntı
Nekrofili tarzım değil ama bu adama hastayım :)) Ruh çapıtma seansı düzenlesek gelir mi acaba? Bir iki dakikacık görürdüm en azından :)
Önyargı kimime göre iyi kimine göre kötü. Önyargıya işk bakışta "kötü" demek de aslına bakarsan bir önyargıdır zira "iyi veya kötü edinilmiş ön düşünce" olarak geçiyor. Kimisine göre kötü belki de ama sanırım ben de biraz önyargılıyım. Einstein in yaşadığı devri bilemiyorum lâkin bu devirde biraz önyargılı olmak lazım diye düşünüyorum :)
Rica.💜 açtığı konu başlıkları ve bana eleştirisi arasındaki uçurum🙄 "hemcinslerini, minicik özgüven karışımlı pişkinlikle yeren bir tip" niye olmadım Heyhaat! iyi ki olmadım🙏😉😂😜
Sen söylemesen dikkat etmezdim. Bahsettiği kadın profiline uymam dikkatimi çekti biraz. Benden mi bahsetmiş anlayamadım orası ayrı ama şu da bir gerçek "Biz bu ortama fazlayız" zira anlaşılamamaktan ziyade anlayacak insan yetersizliği burkuyor :))
Çok kâle almamak lazım deyip yolumuza bakıyoruz :)
Cok tuhaf, kisa bir sure once uykum geldi ve siteyi kapatıp cikacaktim. Sonra vac geçtim.. Ve şimdi bu soruyla karsilastim.. Dahi Einstein, onunla ilk tanismamiza vesile olan fizikçi.. Uzerinden, nerdeyse 6 yıl geçmiş. Biz ayrildik. Ve Şu an ayni adamin sozleriyle ilgili sozler var karşımda.😏 Evet, az da olsa benim de daha once yasadiklarimdan bana hatıra kalan, erkeklere dair on yargilarim var.
Aslinda genel anlamda önyargili birisi degilim. Ama zaman zaman insanlarin dış görünüsüne göre bu insan kötüdür şu iyidir gibi düsüncelere kapildigim oluyor..
Bu sorduğun sorular burada kimsenin ilgisini çekmez. Onlara sen sevgili sor dekolte sor Ve cevabim evet in yargıları yok etmek çok zordur. Insanlar genelde at gözlükleri ile bakarlar ama bu çok yanlıştır.
@Creambruule Vildan'ın sorduğu sorular muazzamdır bana göre. Nadir üyelerden biridir. Yetişebildiklerimi es geçmem, cevaplarım muhakkak ama ne yazık ki söylemlerin doğru. Pek dikkat çekmez bu sorular. Yeni nesil biraz aşk acısı çekiyor sanırım :)
Ön yargım hiç yoktur. Sadece gelişimini yaşına göre devam ettiremeyen Hayatı sadece 2-3 başlık üzerinden yaşayan insanlardan pek haz etmiyorum diyebilirim
Nobel ödülünü izafiyet teorisiyle almamıştır. Fotonların (ışığın) dalga değil madde olduğunu ispat eden makalesiyle almıştır. Makalesinden 16 yıl sonra :)
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Einstein;“Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur.”Kendine itiraf edemediğin,"Önyargılı"olduğun konu ne?
En İyi Cevaplar