Bazı görüşlerine katılmasam da son derece dürüst, cesur, başını eğmeyen bir adam... ALPARSLAN KUYTUL Ben bu adamın haksız yere tutuklandığını, haksız yere zulüme uğradığını ve bazı medya kuruluşları tarafından da HAKSIZ YERE taşlandığını görüyorum. Alparslan Kuytul cesur bir dava adamı... Sizce de öyle değil mi? #AlparaslanKuytulaözgürlük #Furkanvakfı Sessiz kalanlar, bir gün mutlaka vebalini çekecek! BAŞINI ZALİM'E EĞMEYEN ADAM
İşi gücü bırakmış İslamı kullanarak islam adı altında kendi dinini yaratıp bir de nefret ettiği frenk icadı internet ve siteler üzerinden zehir saçan bir başka " adnan hoca " ya da " cübbeli ahmet hoca " ya da "mini feto " ...
Aslen inşaat mühendisi olup Mısır da dolaşmış olduğu sürede El Ehzer de ilim okuduğunu söyleyip bir de sakalla renk atmış , tutarsız garip gureba 11 yaşındaki çocuk adet görüyorsa evlenebilir türünden pedofilist fetvalar vermeyi adet edinmiş biri.
Cevabıma yardırmaya kalkışma , zaten davası süren biri için kamuoyu oluşturmaya çalışmak da devlet kanunlarını ( kendisinin yaptığı gibi ) hiçe saymak olur ve şu sorun aslında bir soruşturma nedeni olan suçtur. Beni kim bulacak da deme , aslında cihazına kadar herşey belli.
Gerçekten dava adamı. şu an ki siyasete uygulanan dine karşı çıktığı için bu durumda. Tek Suçu Allah’ın istediği yaşam biçimini desteklemesi. Hükümet bunu istemiyor. Ama sorsan hükümet 4/4 lük islamı yaşatıyor.
En İyi Cevaplar