Anneme kendimi nasıl affettirebilirim?

Arkadaşlar yardım ettin! Herseye alevler içinde annem bana cooook kızgın! Herkes gibi okula gitmek yerine arkadaşımla gizlice çarşıya çıktık ve annem adına öğretmene Almanya’da olduğumu ve okula gelmediğimi yazdım. Tabi ikide annem bunları bilimyordu. Ama öğretmen anladı çünkü en iyi arkadaşım ve ben aynı günde Okulda yoktuk. Ogretmen annemi aradi ve annemde ogretmenimde arkadasimla carsiya gidiyimi ve annem adina mesaj yazdigimi anladi. Ogretmen sinirlendi ama Okula dondugumde halletik. Annem “hayatimin icine etiniz, eve gelme” diye mesaj yazmisti bana. Ama tabi ikide okul sonrasi eve geldim. Eve geldiğimde çantamı boşaltacaktım ama bağırmaya başladı ve beni görmek istemediğini bayıra bayıra söyledi. Bende açıklama yapacaktım ama çantamı alıp yüzüme fırladı Odama kactim. Odama girdikten bir kaç dakika sonra odama girip bayırdı azarladı kardeşimede bağırdı çünkü okula gitmediğimi bildiği halde anneme söylemed. Annem Vurada bilirdi. Ztn babamla kavga etmisler yüzügünü cikardi. bende patladı diyeceksiniz şimdi ama annem genelde çok sinirlenir. Bence fazla abartmış okul şeyine sonuçta bazen çocuklar laf söz dinlemez. YARDIM EDİN NE YAPABİLİRİM
Anneme kendimi nasıl affettirebilirim?