Bir kadına vurulur mu?

toplumda cok sacmalasmıs dusunceler aldı basını gıdıyor yok kadına vurulmaz yok centılmen ol o bır kadın , yok kadının yanında küfür edilmez. bunlar sacma dusunceler ben hiçbir zaman şiddet yanlısı bir insan olmadım ne erkeğe ne bir kadına. ama bir erkeğe vurabiliyorsam bir kadına da vurabilirim diye düşünüyorum. ha amacım şiddet değil vurmak için sebepler aldatmak kadar büyük sebepler olması gerekir. yoksa aksi takdirde hiçbir insana büyük suclar işlemediği sürece vurulmaması gerektiğine inanıyorum. kadınların yanında küfür edilmez diyorlarr benim okudugum sınıfta 15 kız 5 erkek vardı ve kızlarda erkekler kadar aşırı küfür ediyorlardı. ama erkek küfür edince yobaz sacma salak dusuncelere giriyorlar e hani eşitliği savunuyordunuz. kusura bakmayın ama siz kendi çıkarlarınız savunuyorsunuz ve bunları cogu erkege kabul ettirmiş bulunmaktasınız. madem eşitsek hesapları neden kadınlar ödemiyor?(şimdi erkek ödetmiyor felan yazarsınız). hani kapıdayken öncelik vermek gibi jestler yapılabılır fakat centılmenlık adı altında ebımızı zıkıyorsunuz. centılmen erkek dıye pohpohlayarak yapıyorsunuz. aksini İDDA EDEN VAR MI?
Bir kadına vurulur mu?