Babam yine kafayı bana takmış durduk yere huzurumu bozuyor, ne yapmalıyım?

İyiki arabası var burnumdan getiriyor. Bugün arabayi garage cektim ve içini süpürdüm.
Daha sonra eve geldim yemek yedim araba niye garageda bağrıp çağırdı amcama gücü yetmiyor benden gelip çıkarıyor.
Burnumdan getiriyor benzini ben dolduruyorum ben işe sadece gidip geliyorum daha sonra benim aldığım benzinle uzun yola gidip geliyor benzini bitirip koyuyor ve doldurmuyor. Aylık benden para alıyor ayretten ona sıfır tlf ve tv aldim. Abilerim 1 kuruş katkısı olmadı ve babamın bas tacilar.
Ben 18 yaşımdan beri babamdan para almıyorum devletin verdiği bursla kendimi okutum diplomami aldım ve Şu an calişiyorum.
Şimdi beni sürekli tehdit ediyor arabamı vermem işe yürüyerek gidersin ne halin varsa gör velan filan.
Benim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gelen görücüleride çeviriyor ve yüzüme gülerek ben bir kaç sene daha senin paranı yiyeceğim diyip duruyor.
Sevgili yap diyeceksiniz ama cikma teklifiyle gelen hiç olmadı erkeklerle göz göze gelmemeye özen gösterdim herzaman belkide ondan dir🤷🏻‍♀️
Ne yapmalıyım çok bunaltıyor beni.
Bütün arkadaşlarım deli. Arkadaş edinmemi istemiyor. Burnumdanda getiriyor ev iş arasında gidip geliyorum
Babam yine kafayı bana takmış durduk yere huzurumu bozuyor, ne yapmalıyım?