"Lastikte Pirelli, kadın da bir elli" sözünden yola çıkarak, minyon kadınlar daha mı revaçtadır?
Yani kadın dediğin, minyon olacak, ele avuca gelecek, elleri, ayakları küçücük olacak. Uzun kızlar mı, yoksa minyon kızlar mı daha tatlıdır?
Ece Seçkin: "Boyum 1.55. Eleştirenler oluyor ama umurumda değil. Çünkü sahnede güzel göründüğümün farkındayım. Minyon kadınlar her zaman daha seksidir. Erkekler benim gibi kısalar için çıldırıyor" dedi.
Minyon kız candır
Kız dediğin uzun olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Lastikte Pirelli, kadın da bir elli" sözünden yola çıkarak, minyon kadınlar daha mı revaçtadır?
tekerlemeyi ilk kez duydum ama bir tebessüme neden oldu teşekkür ederim. Bu konuda bulduğum referans kabul edilebilecek bir yazıyı aşağıda ekliyorum Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği Başkanı Prof. Dr. Feyza Darendeliler konuyla ilgili, "İlk olarak bu çalışma 1970 yılında yapıldı. O zaman belirlenen rakamlara göre Türk kadınının ortalama boyu 1.60 santimetre, Türk erkeğinin boyu da 1.73 santimetreydi. 1990'lı yıllarda yaptığımız çalışmalarda ise bu ortalama 3,5 santimetre artış gösterdi. Yani erişkin kadın ortalama boyu 1.63,5 santimetre, erişkin erkek ortalama boyu ise 1.76,5 santimetre oldu. Bu demektir ki uyku gibi, beslenme gibi çevresel koşulların düzelmesi ile toplumun boyu artıyor. Yani son 30 yılda Türk toplumunda insanların ortalama boyu 3,5 cm uzadı" dedi.
Yani bir süre sonra pek de minyon bir millet olmayacağız demektir. Fakat şu da var ki 2000 sonrası neslin gerek gıdalardaki hormonlar ve gdo etkisi gerekse de yaşam tarzındaki değişim nedeniyle bir önceki nesle göre daha iri olduğu aşikar.
Kisalar minyon dicek ama kiz dediğin de at gibi olmasi lazim yani 155 kiz mi olur yaaa 😂😂😂 hayır yani erkekler oyuncak diye mi yaninda gezdiriyor cidden yani biraz süt filan için dalga geçmiyorum bende aşırı uzun değilim 170 boyum ama bazıları cidden kisa devir cücelik yolunda ilerliyor
Cunku ulkenin geneli kısa. Erkekler uzun kızlara yaklasmaya cesaret edemediginden bu söylem dönüyor. Benim boyum uzun ve kac erkekten bunu duydum; 'Sana açılmaya cesaret edemezdim.'
En İyi Cevaplar