yine de şuanda komşunun internetini kullandığım doğrudur :d
ilerde onların interneti kesilirse de ben aynı şekilde onlara yardımcı olurum ödeşmiş oluruz di mi?
net neden kesildi, para yatmadığı içinmi ? yoksa arıza var diyemi ? onlara söyle para konusunda yardım edersen kullanırsınız ama hiç para vermeden kullanmak, benim senin evinde kira vermeden oturmama benzer :)
arızadır muhtemelen, internet için ödemeyi babam peşinen ypmıştı yıllık çünkü...
yok öyle değil bizim internet ya, nasıl anlatsam ben de çok bilmiyorum da telefon hattı modeme bağlı bir şekilde yani interneti aldığım yerde değil de telefon hattında sorun varsa yine kesiliyor daha önce de olmuştu...
benimde komşunun interneti kesilmişti geçen ay adamlar kaç gün ödemediler internete giremedim vallahi kavgaya gidecektim yeter artık ödeyin nete giremiyorum diye
teşekkürler hanım kız
komşun bilmeden bağlanman ne kadar doğru bence haram olur
Cevap
12Cevap
komşunun haberi varsa sıkıntı yok çok uzatmamak kaydıyla max 1 2 hafta kullanabilirsin ama yoksa allah bildiği gibi yapsın seni nefret ederim bu tiplerden ...
benim bir komşu vardı nasıl yapıyordu bilmiyorum ama şifreyi kırıyordu ve 50 liralık fatura 80 90 geliyordu lanet olasının yüzünedene az ahımı almadı ...
bence internetin gelince kendi internetini kullan. komsunun internet sinirsiz degilse o zaman kabarik bir fatura gelebilir:)
YOo ayıp olurmu hiçç senin internetini seni enayi yerine koyup beleşe kullansalar parasınıda sen ödesen sana hiç ayıp olurmu ? olmaz :D o yüzdn devam panpa :)
Kul hakkı nedir bilir misin ? Sorun yok diyorsan devam et !
Kendini enayi komşunun yerine koyarsan sorun çözülür.
ahahaha :D kendini ikna etmeye çalışıyorsun :D kullan gitsin. ama eğer onların ki sınırsız değilse faturada belli olabilir dikkat et ;)
kota varsa komşumda fatura gelince peşine düşer bulur seni
iki bayan saç saça dalsada izlesek :)
senden karşılık beklemesin birde komşun hadi bakalım öde borcunu diye :)
Oha bendende beleşçisin sen..
:D yalnız komşudan şifreyi rica ettim ve kendi verdi, beleşçi olduğumu düşünse vermezdi sanırım di mi :)
o sana nezaketen öyle demiştir. sende hemen "olur" dediysen eğer sesli gülerim ben asdnasşasdmklaşs
Ayıp olmaz "haram" olur..
hakka giriyorsun bak :D buldun sebili
Komşu komşunun külüne muhtaçtır cadı.
dediklerine katılıyorum aynen ^^
bu arada
ben cadı mıyım -.-
ben cadıysam sen de bu cadının arkadaşısın ama -.-
Günah kedicik .
peki gizli arkadaşım seni dinliycem :(
hırsızlık olur bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar