Ben bu yüzden karşı cins arkadaşı olan kadınlardan hep uzak durmuşumdur. Bana göre sıkıntı ben gelemem öyle kıskancım. 😂

Asla olmaz tabiki ne bir kızın erkek arkadaşi olmamalı, tabi erkeğinde kiz arkadasi olmamalı çok kıskancım ve sahiplenirim izin vermem.. asla
Arkadaş diyorlar be bu kadar katı olmayın arkadaşlık ayrı sevgili olmak ayrı sizin hic yok mu karfes gibi sevdiginiz erkek arkadasiniz
@Cokyorgunum hayır yok tabi erkkler knk olunmaz. Ne kdr guvensende kuzensen olabilir ama kızların erkk knklarınin olmasinı doğru bulmuyorum
Kendini bilen birsey yapmaz
@Cokyorgunum zaten ben karşimdaki insani bilirim güvenirim ama cevreye guvenemezsin anladınmi kendini bilsen bile bir baskasini içini dışını bilemezsin
O bir başkasıyla içli dışlı olmazsın mesafeyi korursun
@Cokyorgunum ya ne mesafeyi koruyim nede içli dışlı oliym kimseye güven olmaz bn bunu bilirim
Öyle diyorsan birşey diyemem belkide hep sana öyle kisiler denk gelmiştir.
@Cokyorgunum bana kimse denk gelmedi ya bn cok sahiplenen biriyim kıskancım baya o yuzden bide
Senin sevgilin bakmaz kizlarda sevgilisi oldugunu bilirse bulasmaz bulassalar bile seni seven sevgilin bakmaz
@Cokyorgunum işte başka kızlar bakmasın benim ilk elini tuttuğum ilk sevdiğim dedim insana bir baskasi asla bakamaz ala alaa😊
Arkadaş gören hicbir kiz bakmazda senin sevgilin sana bu kadar karisiyor mu? Çok kati geldi bana bunlar 😃
@Cokyorgunum katı değil bence sevgilim yokta olsa bana karşsa bile sesimi çıkarmazdım cunki ben ona kan kustururdum😄
Vayy şeytan kız seni
@Cokyorgunum şeytanlıkla ne alaksi var sevgi bu sahiplenme..
Kan kustururm dedin ya öyle şakasına dedim kız alınma hemen 😂
@Cokyorgunum hm anladım
İyi güzel 😃
niye ders çalışmak için başka yer mi kalmadı gidemez
Böyle gidecekse, gel ben seni bırakırım derim sonra ormana gideriz orda tüm dersleri uygulamalı çalışırız
tabiki ama yaptıracağım dövmenin parasını ödemesi lazım önce
Cevap
14Cevap
Gidebilir.
Aldatan insan nasıl olursa olsun yine de aldatır zaten.
Aldatmayan kişi de gitsin dersini çalışsın bişiler öğrensin
arkadaşıma tek başına gidemez.. yani beraber gidelim hep beraber ders çalışalım derim.
Gidemez 😐 İzin vermem 😐 Hatta karşı cinsten arkadaşı olmasına bile izin vermem 😐
Çok katısınız be yazık abime.
Hayır gidemez
Ben çok gördüm ders çalışan arkadaşları
E kiz or osb u olunca haliyle onla cikanda gv at oluyo
Kütüphanede çalışsın.
Kiz böyle giyinecekse gidemez😒
:) :)
Asla doğrudan olmaz, güvenimi kazanmalı önce.
Anatomi dersi mi bu acaba
:D güzel kardeşim ki ne güzel kardeşim.
+ oldu mu knk?
- oldu knk
Sıkıntı yok bizde azralara ders calısmaya gideriz
Aynı ortamda diyoloğu bile olamaz
Erkek kanka yolu bok yoludur sjjsjs
Boyle tipler benim arkadasim bile olamaz
Giderse boyle iyi ders çalışırlar
Öyle gidecek kız sevgilim olamaz zaten
+Oldumu kanka
-oldu