Günahsa hepimize günah
Tesettürlülerin hakkında onu yaptı bunu yaptı vb konuşunca size sevap mı yazılıyor

Aslinda kimse kimseyi bu sekilde rencide etmemeli.
Diziler bize nefreti asiliyor. Entrika yerine siradan insanlar ve siradan seyler yok cogusunda. Kuresel sebeke de bizim kardes kardese kavga edisimizden en cok kazanan.
Dijital tek dunya devleti gözümüzün önünde kuruluyor ama insanlik olarak benzer sekilde bu birbirimize takilmalarimiz var :(
Insallah uyaniriz gec olmadan.
Birinin, kiyafeti, dili, dini, rengi ve neyi nasil yasadigi o birini enterese etmeli de bunun icin iyiler olarak guclu olmaliyiz. Kotuluge meydan birakmamaliyiz.
Haklısın 👍👍😊
Yorumları okudum. Aslında bazı kapalılar İslam'a uygun giyinmiyor. Ama gercekten olmasi gerketigi gibi tesetture girenler de var. O yüzden kapalılar yok şöyle yok böyle diye genelleme yapamaz kimse. İnsanlar kapalı açık diye kategorize edilemez, bu davranışlar karakter meselesidir ve insandan insana değişir. Artık insanları sınıflandırmaktan vazgeçin.
Ben mi siniflandirmisim
Tesetturluler neden şunu yapti bunu yapti diyen ben degilim soruyu nasıl anladin acaba
Farkettiysen yazımın basında yorumları okudum yazdım. Bunları yorumları okuyana söylüyorum sana değil. Asıl sen yazımı nasıl anladin acaba?
Bana diyosun sandim ne bileyim 😕
Neden sana soyliyim? Yazımda soru başlığını savundum. Aynı şeyden bahsediyoruz
Dislike atan da sensin sanırım
Ona rağmen
Düzeltmeyi unutmusum ya tamam tatliya bağlayalım 😄😁
Tamam :)
zaman ahir zaman bunlar olacak ama şuda var başını kapatmakla iş bitmiyor bunu ikiye ayırmak gerek kapalı olanlar birde tesettürlü olanlar, kapalılar, makkaj yapıyor, kot pantalon giyor sağda solda erkeklerle öpüşüp elele tutuşuyor ama tesettürlü kendine dikkat eden bir müslümana yakışır bir şekilde hareket ediyor, bu tepki bence kapalı olanlara olması gerek işte millet bu kapalı olanları gördükçe tesettürlülerde böyle yapıyor sanıp düşman oluyorlar
O düşünce çok yanlış.. İslam mukemmeldir müslüman değil
islam elbette mükemmel ee bu bu kapalılık altında yapılan ne oluyor eller ojeli dar pantalon entel gözlükler, rankli renkii partüsler, makkajlar, yanlış bir müslüman yaşam tarzı ile örnek olmalı , sen tesettür altın her şeyi yapıyorsan islamiyetin mükemmelliği devam eder senin ka şar lı gın ortaya çıkar , sen davranış ve yaşam tarzın ile islama uygun ve örnek teşkil etmen gerek
Dünyada iki çeşit insan vardır
1-Dert ehli
2-Nasihat ehli
Dert ehli insan kendisi ile meşguldür kendi nefsini terbiye etmeye çalışır kendini düzeltmeye çalışır örnek olmaya çalışır. Nasihat ehli insan ise kendisine bakmadan devamlı başkalarını düzeltmeye çalışır birisinde kınadığı bir hareket kendisindede vardır ancak bunu göremez.
Cevap
11Cevap
Yapilan sey ahlaksizsa takilmak gereken şey bu. Tesettur vs degil. Tesetturlulerin daha cok dikkat etmesi gerekir cunku bir temsiliyeti var
Laf olsun torba dolsun diye. İşin derininde kendini tatmin etme mevzusu var.
İnsanlar kalbindeki kötülükleri döküyorlar işte. Herkes günah işleyebilir. Tesettür sakal hacca gitmek namaz kılmak bunu tamamen engellemez. Ama bunları yapmak günahtan uzak tutar tutmalı sakındırmalıda
Herkes özgürdür dilediği gibi dilediği şekilde yaşar
Onların amacı var fitne sokmak huzuru bozmak amaçlarına asla ulaşamazlar galib gelen Haktır
Ben de çok laf ederim sebebide şudur 1. Kapalıların açıklara yaptığı muamele 2. Si de saç telini göstermeyip geriye kalan her yerini gösteren ve açık diye tabir edilen insanlar ne yapıyorlarsa onlarla aynı şeyi yapmak ve kendini dinine uyan biri sanmaları yüzünden pek sevdiğim söylenemez.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil
Benim kastettigim sürekli neden şu tesettürlü şunu yapmisti yok günah değil mi neden onu yapmisti vb söylemler
Herkesin kendi doğrusu kendi yanlışı kendi yaşam tarzi.. kimse dört dörtlük değil
Saç telini gosterip diger kisimlari gösterip gostermedikleri de beni ilgilendirmiyor herkesin kendi secenegi kendi hayati..
Benim anlatmak istediğim şu bir tane çevreci insan var çevreci insan yere çöp atarsa tükrürse ağaçları kesse laf etmezmisin aynı şey işte anlatabildim umarım
Ederim tabi
Ama içimden ederim yani bu yaptigi dogru degil diye düşünürüm
Bende kimsenin suratına bişey söylemiyorum içimden laf ediyorum
Senin yaptigin doğru 😀
İnsan malesef öyle keşke eleştirmeden önce düşünebilse bazıları
Allah ın emirlerine, görmedikleri acizlikleriyle karşı gelmeye çalışıyorlarda bu yüzden.
🌹 hanım ne diyorsa o doğrudur kesinlikle haklı 👍
Hanım kim
Sensin gül 🌹 + hanım 😂😂😂😂
Teşekkür ederim 😀
sürekli birilerinin millettin mini eteğine karışması gibi.
neden karalasın ki millet herkes biseyler gormus gecirmis demektir az daha tesetturlu olunca tertemiz melek mi oluyosun?
Yanlış rose, çok takılma
Fitnelik
Fesatlık
altı açık üstü kapalı tesettür olurmu
Bunu tartışmıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar