Açıkçası detaydakilerin hiçbirinin gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Ben mutlak olarak abartıya karşıyım ama ordakilerin hepsi bence tam da bahsedildikleri kadar başarılı. Netflix 👌🏻 Mine tugay görüdğüm en güzel kadınlardan biri🙏🏻 Nutella gerçekten çok lezzetli. Ha onsuz yapamaz mıyım? Gayet de yapıyorum. Ama o lezzette ve cam kavanozda sarelle olayı nutella ile markalaşmış durumda. Bahsedilmesi bu sebeple. Cici bebe insanlara nostaljik hatıralar çağrıştırıyor ve lezzetli. Herkes de sevip hatırladığından ötürü ortak bir payda. Bu yüzden bu kadar bahsediliyor. Oğuzhan Uğur’u günahım kadar sevmem. Konuşma üslubunu da sevmem. Ancak konseptleri kendini izlettirir cinsten mi? Evet. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ben izlemiyorum ama eskiden denk geldiğimde bir kere bakmıştım. Çok akıcı ilerliyo konu ve vurucu laflar edilebiliyor. Bu yüzden insanların beğenmesini anlayabiliyorum. Sadece bunun kurgu olduğunu düşünmemeleri garip geliyor. Hani adam zaten hep öyle takır takır konuşuyormuş gibi düşünülüyor. Oysa milyon tane metin yazılıyor o videolar için ve o videonun 3 katı kadarı editle çöpe atılıyor ayıklanıyor. Neyse işte. Bana göre abartılanlar siyasi liderler sadece. bir başkasının düşüncesiyle bir ideolojide ilerlenemez. O ideolojiyi herkesin okuyup bilip kendince yorumlaması gerekir. Ha bir de Edis de abartılıyo bence. Ben yani az çok kulak zevki olan insanın o yanına yanına al beni yanına yo bu kadar dinlemesi mümkün değil. İki ritim tutuluyo altı üstü. Aleyna da abartı dicem ama o kendi konuşturtuyo zaten kendisini. O yüzden yorum yapmıyım.
2023 meselesinin gereksiz abartildigini dusunuyorum. Ne olacak 2023 te altın ırmaklar falan akacak ekonomi duzelecek yeni savaslar olup antlasmalar yenilenecek mi bence bu insanlari oyalayip sehir efsanesine donen bir mesele
Mine Tugay'ı kıskanmışsın anlaşılan, ben bayılıyorum kadına... :D Netflix abartılmıyor, aksine eksik bile söyleniliyor. Cici bebe süt ya da yoğurtla mükemmel.
@Kendallablanız Neden şaşmayayım yaa.. Birini seversin, yaptıkları hoşuna gider falan tamam daaa iş fan club açıp "x benim 6 gönderimi beğendi, 2 özel mesaj, 1 bilmem nee..." diyerek paylaşım yapıyorsa kafayı yemiştir mesela.😅 @_seboist_ @myloves katılıyorum size arkadaşlar😂
Palu ailesi O tuncerin amığa gorum bak ya Şerefsizin çocugu karısını da yakmış karşının yuzunde iz var diyoki evimize bomba attılar :d uyusturucudan taruman olmuş beyinleri büyü diye dolaşıyolar :D Bak o tunceri al tuncer 1 hanımı 2 iso var (isa) 3 babasının evine gitmeyen bir teyze var büyü yaptırmışlar gerekçesi oymuş onu al komple hepsini alın
Kim neyi seviyosa abartır emin olun burası Türkiye 😁 Alkol içerler abartırlar yemek yerler abartırlar dizi izler abartırlar film izler abartırlar açıkçası yaptıkları hayran oldukları kim varsa abartırlar tek tek saymaya kalksak 2 sene geçer 😁
Bence her şey gereksiz yere abartılıyor. Şehit haberleri haricinde yapılmış tüm haberler, düğünü evliliği konuşulan, ayrılığı aylarca konuşulan tüm insanlar gereksiz.
Yaşama tutkuyla sarılan her kimse bir şeyleri abartma hastalığına yakalanır, ve çoğu zaman bu abartı o kimseye bir mezar kazar, kaçınılmaz ölüme bir hazırlık olarak.
En İyi Cevaplar