Aranızda ‘kadınlar kulübü’ ne başvuran varmı? Sizce kadınlar kulübü mü yoksa KS mu?
KizlarSoruyor tabii ki
Kadınlar kulübü tabii ki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
rezalet bir site bi hakaret etsek ceza veriyorlar saçma sapan kullanıcılar alt tarafı bir site neyini abartıyorlar birde konu açsak kötü yorumlar yorum atsak saçma oluyor iptal ettim üyeliğimi
kadınlarklübünde üyeliğim vardı benim ama yıllar oldu ç. i olmadım.
Oranın ortamı nasıl?
Cevap
3Cevap
Ahahah kadinlar kulübü mü? Hayatimda gordugum en rezil site. Gerek yoneticilerin her seye atlamasi, gerek icinde bulunan kezbanlar. Herkes bir tartisma halinde yoneticiler de Allah gibi geziniyo ortada. Bol miktarda kalitesizlik ve varosluk barindiriyor.
Ben girdim pişman oldum
Merhba eşim bundan 6 önce beni aldattı bir gece içmişti elinden telefonu aldım mesajları okuyunca şok oldum başka kadına seni seviyorum kadının kokunu çok özledim kadında ona bende seni kocacığım süreç uzadı geliriyorum yazmış kadın ve kocamın aranasinda iki kere perervit buldum kimin diyince arkadaşlarla sakalisiyorduk dedi sustum afetim ordada çocuk var diye 1 havta geçmeden eve göğsüne kadar simle geldi gomleginde alık napicagimi bilmiyorum
Kadınlar kulübü ota boka millete ceza veren rezil dolu bir site. Güya sadece kadınlar üye oluyor ama bence aralarında erkekte geziyor. Çok saçma sapan bir yer. Ne yönetim yönetim ne de üyeler normal. Cok ta gereği yok bura daha iyi
Hepsinin sorunlu olup acısını o sitede çıkaran saldırgan turk kadınlarının yiz karasi
Ben girdim. Velayeti babaya verdim. Diye hepsi saldırdı. Ama iyi lervde vardı. Evim maaşım yok diye verdim demistim. Hepsi delirdi. Onlar boşanmış çocukla kalmış ya her kadını kendileri gibi acı çeksin isterler
Ooo orayada bakalım bir
Kadınlar kulübü fazlasyla gereksiz Bi site bura iyi bnce
Aman sakin kadınlar kulübüne üye olma saçmasalak karılarla sinirini bozarsın
KS bütün sitelerden iyi bence
KizlarSoruyor tabikide
Her ikisi de kadinlar kulubunu denemedim
bende merak ettim linkini atsan
nik bulamadım of yardım et
oldu tm saol
incin top oynuyo 😂😂😂 kimsecikler yok KS gibi aktif deyil
aynen
O ne saçma site öyle