İzmir'e bir kaç defa deplasman maçlarına ve gezmeye gitmiştim. İnsanları ve özellikle kızları inanılmaz çok sıcaktı. Yani İstanbul kızları gibi egolu veya kompleksli de değillerdi. Çok sıcak davranıyorlardı. Yeter ki size güvensinler.
Kimisini en olmayacak işlerde çalışırken görebilirsiniz. Ya garson, ya kuruyemiş satan ya da pamuk şeker.. Abartıyorum belki ama beni her yönüyle hayran bıraktı İzmir ve kızları..
O 20 sene önceydi. Zira 20 sene önce bir İzmirli çıplak gezebiliyordu, diğer semtler gezemiyordu, şimdi hepsi çıplak. Şırnak'ta bile güzeli bulmakta zorlanmıyorsun. Çünkü açan, her zaman için güzeldir..
birçok şehiri gezdım dolasdım hepsi kendi memleketini övüyordu başka yer güzel değil kafasındaydılar ama su İzmir hakkında duyduklarım beni cok merak ettiriyor gidemedim bir türlü
Güzellik için yorum yapmıyorum ama İzmir insanı gerçekten başka. Burda doğup yaşadığım için söylemiyorum ama ne kadar bazı itici insanlar olsa da genel itibariyle sıcakkanlıdır insanları.
valla bir kac kere gittim İzmir e ama oyle vay be dedirtecek kadar guzel kimseyi gormedim ya da bana denk gelmedi. ote yandan Ankara da yasayanlara donup bir kere daha baktigimi hatirliyorum Allah sahiplerine bagislasin😅
Kütahyalıların şiveleri de sempatiktir yalnız. Gülşen Bubikoğlu'nu severim ama bilmezdim oralı olduğunu. Kütahya'ya gitmek hiç nasip olmadı ama eminim güzeldir. 🙂
Öyledir, ama genelde teyzelerimiz bende şive yoktur kızlarımız güzeldir bizim ya farklı farklı, bir tek kusur mu bilmiyorum ama gözlerim çok iri böyle tam eşek gözü badem falan değil yani bildiğin eşek gözü 😂
En İyi Cevaplar