Kadinlar deger görmüyor bir erkek kardeşim olsun çok istiyorum?

Biz iki kiz kardesiz ve cok istiyordum bir erkek kardesimim olmasini 😢😢😢 cünkü bence hem erkek hem kiz olmali her ailede.. hic bilmiyorum bir erkek kardesim olsaydi nasil olurdu acaba? Cok uzuluyorum ve hep agliyorum ama kimse bilmiyo. Cok cektik cok dislandik babamin ailesi tarafindan. Özelikle annem. Onu sevmiyolar bizide sevmiyolar. Dügünlerde görünce merhaba demiyolar. kiz cocuklari var sadece demisler soyunu devam ettiren yok demisler arkamizdan.. bu beni cok kiriyor cok üzüyor. Kendimi b#k gibi hissediyorum. Bunu yazarken bile agliyorum. Hicmi degerimiz yok ya? kardesimle anlasmiyoruz bile.. cok isterdim büyük ailem olsun ya da en azindan bir erkek kardesim. Onunla anlasirdim belki.. erkekler nasildir ne sever hic bilmiyorum. ben hic abimin/ erkek kardesimin dügününde oynayamicam cünkü yokki erkek kardesim. ben evlenince Kusagimi baglayan bir kardesim olmicak. Karsilikli oynayabilicrgim bir kardesim olmicak. Sadece iki kardesiz. Yapayalniz bu dünyada. 😢 benim yasim 18.. ama bir erkek kardesde istiyorum..😢 ama bu yastan sonra bilmiyorum yani ben 8 sene sonra evlenince evlenince 8 falan olur.. Allahim cok istiyorum 😢😢😢 anneme babama okadar söyledim hayir diyolar ben bakarim. diyorum beni ciddiye bile almiyolar okadar istiyorum ki. Insan cocuklarini düsünmez mi? Yapayalniz 2 kardesiz. Lütfen buraya takma kimseyi demeyin. Baskasi icin degil kendim icin istiyorum. Bir kiz kardesim var cok sükür ve birde erkek kardesim olsun istiyorum sadece hepsi bu.. sizce ne yapmaliyim? Lütfen kalp kirici seyler yazmayin zaten cok uzgunum.. bu yastan sonra olurmu? Nolur yardim edin 😢
Güncellemeler
+1 yıl
? siz ne diyosunuz
Güncellemeler
+1 yıl
😊 saka bir yana.. diyelim ki oldu, cocuk olunca ben 20 olucam öyle olurmu ki? O 20se ben 40 kendimi cok yasli hissederim
Kadinlar deger görmüyor bir erkek kardeşim olsun çok istiyorum?