Selamlar.. Ünlülerin medyumu olarak ta bilinen, en çok izlenen Türk korku filmlerinde danışmanlıkta yapan Salih Memişoğlu'nun bizzat cinlerle irtibata olduğu, istediği zaman çağırıp istediği zaman gönderdiği söyleniyor.
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bir video şaşkınlık yarattı.. Çünkü Memişoğlu, evin içinde bir çinin beden bulduğunu ve koştuğunu söylüyordu.
Bende ilk izlediğinde çok korkmuştum. Ama pekte korkulacak bir yanı olmadığını da fark etmiştim. Çok tepki alan videoyu bir süre sonra kaldıran Memişoğlu, yeni bir açıklama yapıyor ve "Bir takipçim bu videoyu gönderdi. Cin olduğunu ve koştuğunu, o sırada bu görüntüleri çektiğini söyledi. Oysa o cin değil maymunmuş" diyor..
Güler misin ağlar mısın bilemedim. Bu arada ben tepki aldığı için Salih Memişoğlu'nun bu açıklamayı yaptığını, o nesnenin cin olduğunu düşünüyorum.. Naçizane..
Peki sen cinlerin insan üzerinde olumlu ya da olumsuz etki yarattığına inanıyor musun?
Medyum Salih Memişoğlu'nun 'Koşan cin' diye paylaştığı şey, meğerse maymunmuş. Cinlerin insan üzerinde etkisine inanıyor musun?
1- Cinler ne zamandan beridir sarı kısa kolu tshirt giyiyor? 2- Cinler şort veya kısa pantolon modasını mı takip ediyor? 3- Cinler olağanüstü yeteneklere sahip diye lanse edilirken bu neden sağa sola hoplaya zıplaya yürüyor? 4- Cinler ne zamandır cakkıdı cakkıdı sesler çıkarıyor? Aklı fikri bir olan bir insan bu soruların yanıtlarını saniyeler içinde bulurdu. İlaveten anladığım ve gördüğüm kadarıyla hayvancağız ellerini kullanıp dört ayak üstünde hareket etmesin diye sanırım elleri bağlanmış. Yani, bunu o zavallı yaratığa yapan su katılmamış insan müsveddesinin gelmişine geçmişine selam ederim. Soruya gelirsek, yığınla günahın tadına baktım ama in cin ile tanışma faslını yaşamadım.
videoyu izlememiştim şimdi de izlemedim :) bu adamıda gercekden ilk defa duydum :) lise yıllarımda din ögretmenimize sormustum ki bilgisine çok inanirdım hocam cinler :) ugraşılınmaması ve ilgilenilmemesi gereken bir konu bulaşmak ve merak bile etmemek lazım demişti :) yani evet var ama boşverin :) o yüzden bir dahada hiç ilgimi bu konular çekmedi fakat bazı insanların maneviyatının kuvvetli olduguna inansamda falcı medyum ya da isimleri ne ise bu tarz kişilerin ticaret yapmak suretiyle sadece şarlatan olduklarını düşünürüm.
Bence adam cin dıye maymunu yedirmeye calıştı. Farkedilınce de sözde "bir takipçim" gönderdi diyip kendini aklamaya calıştı.. Faydasız. Bu tür konular elbette var ama böylesine açık uluorta rahatça konuşulcak konu değil bana göre sadece kişiyle irtibata geçtiği boyut arasında kalır
Bu adam gördüğüm en iyi şarlatan diyebilirim. Bir çok programa çıkıp saatlerce cin şöyledir böyledir diye anlatıyor. Sunucu meraklı çıkınca ispat edeceksiniz diye diretti. Bu defa işi cinin keyfine bıraktı. Sunucu kendi sözlerini hatırlattığında bu defa cinler elektriksel varlıklar olduğu için belli şartlarda görülürler o şartları sağlamak lazım dedi. Yani bunlara laboratuvar bile hazırlasan palavraları bitmez. Bu tek rezillikleri değil. O videolar kurgu.
Cinler bizler gibi yaratıklar olup aynen bizlerle aynı görevlerle dünyada varlar. Onların bize karıştığı bulaştığı yok. Ama bizler karışabilir ve belamızı bulabiliriz. İnsanlara gibi yaşayan ancak dumansız ateşten yaratılan bu varlıklarla alemimiz ayrı ve silüetsiz (göz ağımıza göre) oldukları için onları göremeyiz. Ancak şekil alarak bize gòrünürler. Zaten onların da bizimle işi yok :)
Cinlerin insanlar üzerinde hiç ummadığın kadar etkisi vardır, Çağımızın vebasıdır şu an cinler, bütün psikolojik rahatsızlıkların sebebidir, migrenin sebebidir, uyku problemlerinin sebebidir, nasip ve kısmetsizliğin sebebidir, epilepsi, sara vb. bir sürü rahatsızlığın sebebidir. Ama cinlerle vb. varlıklarla çalışan insanlarda cinler vb. varlıklar gibi yalan konuşurlar.
benim anlamadığım olay şu inanan birisi olarak cinlerin var olduğunu kurandan bilyoruz bu varlıklarla görüşen insanlarda cidden var onuda biliyoruz lakin şöyle bişey var salih hoca dedikleri bu adam 400 tl ye büyü bozuyor yani bir düşünün istediğin cine gel git diyceksiniz istediğinizle konuşacaksınız büyü bozacaksınız ve bunu 400 tl ye yapacaksınız şahsen ben yapmazdım böyle bir yetenek olsa ha şifa niyetine yaparsam yyaparım o zamanda Allah için yapılan şeyden para alınmaz o nedenle bana biraz sahtekarlık gibi geliyor bu işler bitane daire çiz adını kağıda çiz yak bu kadar basit yani öylemi bu iş bilemedim pek
cınler var evet kur anda da gecer bır ayette derkı bız onları yalın atesten yarattık hıcr suresı 27 ayet medyım memışe gelınce ıste aklınca dıkkat cekmek medyatık olma derdınde zaten kımse ınanmaz bu hoca dedıklerı kısıye
İslam dinine göre var olan bir gercek ama görmek duymak ya da hissetmek imkansiz olan seyler.. :/ Etkisi etkisizligi konusunda birsey diyemiyorum pek.. :/
Kuran kerim apaçık ayetlerinde bu sorunun cevabı açıkça yazıyor bunlara inanmayan varsa ben Müslümanım demesin boşuna kitabın bir kısmına inanıp bir kısmına inanmiyacakmiyız?
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Medyum Salih Memişoğlu'nun 'Koşan cin' diye paylaştığı şey, meğerse maymunmuş. Cinlerin insan üzerinde etkisine inanıyor musun?
En İyi Cevaplar