Medyum Salih Memişoğlu'nun 'Koşan cin' diye paylaştığı şey, meğerse maymunmuş. Cinlerin insan üzerinde etkisine inanıyor musun?

Selamlar..
Medyum Salih Memişoğlu'nun 'Koşan cin' diye paylaştığı şey, meğerse maymunmuş. Cinlerin insan üzerinde etkisine inanıyor musun?
Ünlülerin medyumu olarak ta bilinen, en çok izlenen Türk korku filmlerinde danışmanlıkta yapan Salih Memişoğlu'nun bizzat cinlerle irtibata olduğu, istediği zaman çağırıp istediği zaman gönderdiği söyleniyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bir video şaşkınlık yarattı.. Çünkü Memişoğlu, evin içinde bir çinin beden bulduğunu ve koştuğunu söylüyordu.

Bende ilk izlediğinde çok korkmuştum. Ama pekte korkulacak bir yanı olmadığını da fark etmiştim. Çok tepki alan videoyu bir süre sonra kaldıran Memişoğlu, yeni bir açıklama yapıyor ve "Bir takipçim bu videoyu gönderdi. Cin olduğunu ve koştuğunu, o sırada bu görüntüleri çektiğini söyledi. Oysa o cin değil maymunmuş" diyor..

Güler misin ağlar mısın bilemedim. Bu arada ben tepki aldığı için Salih Memişoğlu'nun bu açıklamayı yaptığını, o nesnenin cin olduğunu düşünüyorum.. Naçizane..

Peki sen cinlerin insan üzerinde olumlu ya da olumsuz etki yarattığına inanıyor musun?