Ablamın ve eşimin benden uzun olması normal mi?

Aslında çocuklukta boy konusunda şanslı sayılıyordum. ilkokulda ve bilhassa ortaokulda sınıfın uzunlarındandım. Bir yaş büyük ablama bile 8-10 cm fark attığım oluyordu. Ne olduysa ortaokulu bitirdikten sonra oldu. Boyum 174 te kaldı. Ablam ise benim uzamam durduktan sonra 160lı boylardan 177e kadar uzadı. Topuklarla ise arayı açtığı bile oldu. Neyseki bereber gezerken ben rencide olmamayayım diye fazla topuklu giymezdi. Evlendiğim eşim de 167 boyunda. Aramızda gayet hoş bir fark vardı ki çok yüksek topuk giymediği sürece beni geçmiyordu. 30 yaşımdan sonra duruş bozukluğundan boyum 169a düştü. (Uzun yıllardır ağır işlerde çalışmanın sonucu sanırsam.) Eşim ise birlikte gezerken 12-13 cmlik topuklu ayakkabılar giymeye başladı. O 180e dayanırken ben ise düz ayakkabıyla 170-171 oluyorum. Arada korkunç bir fark varmış gibi geliyor. Ablamla da en son karşılaştığımızda bana daha bir tepeden bakar gibi oldum. Topuklu halinde ise fark daha korkunç seviyede (12-15 hatta daha fazla). Sizce bu kompleksin üstesinden nasıl gelebilirim? Özgüvenimi tekrar nasıl kazanabilirim?
Ablamın ve eşimin benden uzun olması normal mi?