Eskiden lise zamanlarında ya da daha küçük yaşlarda arabesk rap dinleyenler var mı? Hala dinliyor musunuz?

Lisede ya da daha küçük yaşlarda arabesk rap dinlediniz mi? Rap müzikle aranız nasıl? Hala dinleyen var mı bu tür müzikler? Ben lise zamanında çok dinlerdim. Ortaokulda raple tanıştım. Ama o zaman tam bilmiyordum. Lise geçtikten sonra lise 1 de arkadaş çevresi dolasiyla bende alıştım dinlemeye. Öyle devam etti sonra. Baktım şarkıların sözleri beni yansıtıyor daha da tutkuyla dinlemeye başladım bağlandım git gide. Şimdi bile hala dinliyorum. Arsiz bela, fundyy, haylaz, seda tripcolik bunları dinliyorum hala. Hatta sonradan çıkan bazı rapcileri de dinliyorum. Türkçe rap fazla sevmiyorum. O yüzden az dinliyorum onu. Sizler arabesk rape ne gözle bakıyorsunuz peki? 😊 Yorumlarınızı bekliyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada lise 2 de Ahmet -K diye bir arabesk rapci vardı kendisine deli divaneydim resmen. Kafayı ona takmıştım. Hala da dinlerim. Arkadaşlarım dalga geçerdi. Sana Ahmet k yi alacağım diye😂😂 Ahh ahh ne günlerdi be..
Eskiden lise zamanlarında ya da daha küçük yaşlarda arabesk rap dinleyenler var mı? Hala dinliyor musunuz?