.
Balkon ve pencerelerden atılan çöpler için bir çözüm öneriniz var mı?
.

Vardır bir çözümü... Okullarda ilk sınıftan üni. ye kadar özel ve zorunlu bir ders konulması lazım.. Ahlak ve Terbiye dersi... çünkü o yaştan öğretilmeli.. eminim nesiller değişecek her konuda bu geçerli.
hee, var böyle insanlar. piknik yaparlar yerler içerler, giderken tut, doğaya at pisliğini.
şu sorUya davet işini artık bırakın yaaa? bir giriyom onlarca bildirim geneli soruya davet.. hepsini engelliyorum.. bırak sor kenara geç gören yorumlamak isteyen yorumlar..
Çingeneler için ayrı bir şehir oluşturulmalı.. Hayvanlar gibi yaşayabilirler.
İnanın "çingene" olarak tabir edilen halk kitlesi bu insanlardan daha kültürlü ve daha ahlaklıdırlar. Bu kişiler şehir kültürü içinde kendilerine barınak arayan bir kaç cübeladan başkası değildirler.
Cevap
1Cevap
Zabıtalara şikayet et işe yarıyor genelde 😅
Açıklamada da ifade ettiğim gibi zabıtalar sadece sözlü uyarıda bulunmakla yetiniyorlar. cezai işlemin uygulanması i. in görüntü talep ediliyor.
Aynen; "Nereden bileceğiz sizin dediğiniz kişinin attığını" diyorlar. Bina farklı dairelere var, onlarda atmış olabilirler düşüncesineler.
Bu biraz da kültür meselesi, insanlara bir şeyleri anlatabiliyorsanız problem yok. Şayet kişi "Ben atmadım elinde görüntü var mı, görüntü" diyebiliyorsa söz bitmiştir.
Üstü kapatabilirsin ya da gidip konuş
kimi, nle konuşalım
Malesef güzel kızım bu öneriler çözüm değil.
sanırım öyle yapacağız.
Mersi güzel bayan
Temiz olmak birşey atmamak en iyi çözüm
Yok daha neler gerçekmi bu
çevçöp yaz sorgula
Bu ne insan değil bunu yapan
Çöp kovası al mesela
Gerçi bunu yapanlar anlamaz
Güzel kız çöp kovasını nereye koyacaz. Sen 5. kattan al bir poşet çöpü aşağı fırlat.
🙄🙄🙄
öyle yapıyorlar işte tatlım
Ben katil olurum
Katil olmak çözüm değil ama. Yasalar görüntü olmadan ceza uygulamaya izin vermiyor. Bu kişilere çevre, çöp, toplum vb anlatma durumunuz da yok.
Cok kotuu
Medeniyet sizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar