Bir kitap var elimde “Erkekler kötü kadınları sever?” doğru mu gercekten? Degil ise adam neden bununla ilgili kitap yazsın? Bir aydınlatın beni lüffeennn😄
Şimdi ne alakası var bilmiyorum ama sorunu görünce aklıma gelen bir durum var... Kötü kadın denen kadınlar erişmesi zor olan kadınlar... Yani genelde budur ve kötü olma sebebi de genelde hanım hanımcık denen tek istegi bir erkek bulup pembe panjurlu ev kurmak olmayan aksine erkekleri tıpkı erkeklerin kadınları kullandiğı gibi kullanan kadınlardır... Onu bağlamak zor olur... Misal kadınlarda zor erkekleri severler... Aslında kadın erkek ayırmadan "insanlar kötüyü severler" diyebiliriz... Tabi bunu sadece insanı kullanıyolar diye tanımlamayalım, farklı düşünüyolar diye de kötü oldukları sanılıyo zira... İmkansızı herkes sever...
Bazı kadınlarda kötü erkekleri sever yani onlara etkileyici gelir daha iç açıcı gelir , cezbedici kötü kadınlar aslında kötü değiller sadece onları özel kılan bişey var bu özellik davranışları huyları yapmacık değil kendileri gibi oldukları için karşı cins onun herkesten daha değişik görür ve oyuzden severler hem erkekler için hem kızlar için söylerim 😊
Adam dünya ya arizali geldigi icin... bu arizayi dünya da da devam ettirmek istiyor. Egosunu yenmekten aciz oldugundan erkek... arizaya devam diyor yani... Abi ben arizayim o kadar... diyor yani... tercümesi budur
Yazar kadin olunca erkek te ki arizayi fark ediyor... Bu arada laf aramizda kadinda arizali... onun icin kendisine hep belalilari bulur
En İyi Cevaplar