Kaynananızı seviyor musunuz? Sizin kaynananız nasıl olmalı?

Bu sorum ağırlıklı olarak evli ve evliliğe yakın olanlara. Sizin kaynananızla aranız nasıl? Beraber mi yoksa ayrı mı yaşıyorsunuz? Nasıl yaşamak isterdiniz? Anlaşabiliyor musunuz? Ya da anlaşmakta zorlanıyor musunuz? Eşiniz annesiyle sizin aranızda nasıl bir tavır sergiliyor? Sizi annesine karşı ezdiriyor mu? Daha çok soru var aslında sorulacak. Kısacası kaynananızla ve eşinizle aranızda olan ilişkiyi yoruma döker misiniz😊
Ben evli değilim ama ciddi düşündüğüm bir sevgilim var. Onun ailesiyle aram oldukça iyi. Annesi çok tatlı ve iyi bir kadın beni de seviyor bu sevgiyi sesindeki sıcaklıktan anlayabiliyorum fakat yine de içimde yerine oturmayan bir şeyler var. İlerde evlenince ne olacak diye düşünüyorum. Sıkıntı yaşamam diyorum ama yine de illa ki bir sıkıntı olur gibime geliyor. Benim sevgilim bu ilişkide annesine yatkın bir tavır sergiliyor. Yani anneci. Beni ezdirebilir. Annesi için ölüp bitiyor. Sonuçta ben yabancıyım. Elbette annesini tutar. Bu konuda kafam karmakarışık. Ama onunla evlenmeyi de çok istiyorum. Her şeyi de kabul etmeye mecburum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdiğim adamı öyle çok seviyorum ki onunla olduğum her yerde yaşarım. Yaşamaya da gücüm var. Bir yandan şanslı biriyim iyi bir kaynanam var. Sevdiğim adamın huyları da annesi gibi. Bu açıdan da şanslıyım. Evlenince aynı evde kalacağız. İnşallah her şey gönlümüzce olur. Bir yandan da içim rahat etmiyor. Ya sorun olursa diye düşünüyorum elbet. Ama napalim akışına bırakıyorum. Her şey olacağına varsın..
Kaynananızı seviyor musunuz? Sizin kaynananız nasıl olmalı?