Vali Konağı'nda Ev Hizmetlerinde çalışmak ağrına gider mi sizce insanın? Ama hem maaşı iyi hem 4 kadın çalışıyor? Detaya bakın?

İyi geceler ben önlisans mezunuyum iş bulamadım. Bazı yerlerde asgari ücretin altında komik rakamlar veriyorlar. Vali Konağında ev hizmetlerinde çalışan bir uzaktan akrabamız vardı 10-12 senedir orda çalıştığı için güveniyorlar. Ütü ve çamaşıra bakan kız ayrılacakmış yerine birini bul demişler. Bana söyledi. 12 Aylık sözleşme imzalanıyormuş ve maaşı benim beklediğimden çok daha yüksek. Hayatım boyunca hiç böyle bir işte çalışmadım ama işsizizim, maaşı iyi hem Konak yani normal ev değil hemde Vali Konağı devlet işi gibi sayılır yani. Akrabamın anlattığına göre zaten herkesin işi belliymiş yani ben Ütü ve Çamaşır için işe giriyorum, yemek ve servise bakan ayrı, temizliğe bakan ayrı toplam 4 kadın çalışıyor buda iyi ben evde de ütü yapıyorum zaten. Başka evlerde çalışmak gibi zor olmaz burası olay olmaz kavga olmaz dedikodu olmaz sessiz sakin herkes kendi işini yapar diyor öğlen-akşam yemeklerde orda yeniyormuş (Aile ne yiyorsa çalışanlarda aynı yemekleri yiyormuş) yani çalışan para ödemiyor ayrıca; 1 çalışan nöbetleşe yatıya kalırmış. Cumartesi yatıya kalan yok, Pazar tamamen tatil herkes izinli. Resepsiyon falan olacağı zaman dışardan garson getirtiyorlarmış onu bile çalışanlar yapmıyormuş yani. Şartları çok iyi bence. Onun dışında çok saygılı davranmak beyefendi ve hanımefendi demek efendim demek falan lazımmış da onları yaparım sıkıntı değil kimliğimi gönderdim Valilikten birine güvenlik için baktırıyormış ama annem hizmetçi mi olacan diyor bilmiyorum çevreden de utanıyorum belki benim kadar maaş almayanlar bana hava atmaya kalkacak dışarda... Hiç böyle bir yerde de çalışmadım. Siz olsanız kabul edermisiniz? İşsiz olduğunuzu ve maaşının iyi olduğunu öğlen-akşam yemek masrafı yapmayacağınızı unutmayın?
Vali Konağı'nda Ev Hizmetlerinde çalışmak ağrına gider mi sizce insanın? Ama hem maaşı iyi hem 4 kadın çalışıyor? Detaya bakın?