Hindistan'da 4 yaşındaki kız çocuğuna yoğun bakımdayken toplu tecavüz infial yarattı. Bu hastalık mı, içgüdü mü?

Merhabalar..
Hindistan'da 4 yaşındaki kız çocuğuna yoğun bakımdayken toplu tecavüz infial yarattı. Bu hastalık mı, içgüdü mü?
Olay Hindistana'da meydana geliyor. Ve Hindistan polisinin resmi açıklamasını açıklıyorum sizlere. Uttar Pradeş eyaletinde yılan sokması sebebiyle bir süre yoğun bakıma yatırılan 4 yaşındaki kız çocuğu, büyükkannesine olayı anlatmasıyla ortaya çıkıyor.

Bir erkek hemşire ve 4 adamın tecavüz ettiğini söyleyen büyükanne şikayette bulunuyor. Bir kişi tutuklanıyor.4 kişi kayıp.

Çünkü Hindistan' da tecavüz olayların artması nedeniyle 12 yaşından küçüklere tecavüz edenler idam ediliyor.
Kıyamet kopsunda hepimiz ölelim gidelim diyesim var. İnanın. Çok üzgünüm insanlık adına.

Lütfen yanlış anlamayın. Erkek olmadığım için anlamıyorum. Bu nasıl bir şeydir. Nasıl bir kendinden geçiş, şuurunu kaybediş, hormonların etkisinde kalıştır ki koca koca adamlar yoğun bakımda, minik bir kız çocuğuna bunu yapsın.. Erkek beynini anlamaya çalışıyorum. Hastalık mı, iç güdü mü? Bunu ancak siz yanıtlayabilir siniz?

Kaynak: BBC News Türkçe