Merhabalar.. Olay Hindistana'da meydana geliyor. Ve Hindistan polisinin resmi açıklamasını açıklıyorum sizlere. Uttar Pradeş eyaletinde yılan sokması sebebiyle bir süre yoğun bakıma yatırılan 4 yaşındaki kız çocuğu, büyükkannesine olayı anlatmasıyla ortaya çıkıyor.
Bir erkek hemşire ve 4 adamın tecavüz ettiğini söyleyen büyükanne şikayette bulunuyor. Bir kişi tutuklanıyor.4 kişi kayıp.
Çünkü Hindistan' da tecavüz olayların artması nedeniyle 12 yaşından küçüklere tecavüz edenler idam ediliyor. Kıyamet kopsunda hepimiz ölelim gidelim diyesim var. İnanın. Çok üzgünüm insanlık adına.
Lütfen yanlış anlamayın. Erkek olmadığım için anlamıyorum. Bu nasıl bir şeydir. Nasıl bir kendinden geçiş, şuurunu kaybediş, hormonların etkisinde kalıştır ki koca koca adamlar yoğun bakımda, minik bir kız çocuğuna bunu yapsın.. Erkek beynini anlamaya çalışıyorum. Hastalık mı, iç güdü mü? Bunu ancak siz yanıtlayabilir siniz?
Kaynak: BBC News Türkçe
Hindistan'da 4 yaşındaki kız çocuğuna yoğun bakımdayken toplu tecavüz infial yarattı. Bu hastalık mı, içgüdü mü?
Bu olay gerçek mi yalan mı bilemem. Ama net bir kanıt olmadan yorum yapmak istemem. Hindistan dünyada taciz ve tecavüz iftiralarının en yüksek olduğu ülke. Hatta siyasetçi bir adama bile tecavüz iftirası attılar. 4 yaşındaki bir kıza tecavüz edileceğini, hemde toplu bir şekilde edileceğini pek sanmıyorum. BBC, euronews, Fox News vs Amerika menşeli haber kaynaklarının yaptığı haberlerin çoğu yalan oluyor. Olay olmuş olabilir, çünkü dünyada her şey olabiliyor ama bu olay iftira da olabilir.
Bu arada son paragrafta ne kadar iğrenç bir erkek düşmanı olduğunu, feminist olduğunu ortaya koymuşsun. Kadınlar tecavüz etmiyor mu zannediyorsun, taciz ve tecavüz iftirası atmıyor mu zannediyorsun? Bence olayları cinsiyetsel bir zemine taşıma, ve buradan bir erkek düşmanlığı devşirmeye çalışma. Neden Hindistan'daki taciz ve tecavüz iftiralarını paylaşmıyorsun. Neden iftiraları paylaşıp, kadın beynini anlamaya çalışıyorum, koca koca kadınlar neden böyle şeyler yaparlar demiyorsun? Çünkü feministsin. Erkek suç işleyince bütün erkekleri genelliyorsun, ama kadın suç işleyince hem bunu paylaşmıyorsun hem de bütün kadınları genellemiyorsun. İngilizce biliyorsan Hindistanda'ki taciz ve tecavüz iftiralarını araştır. Hindistan'da da toplu tecavüz diye geçen olayların yüzde 90 ı iftira. Bununla ilgili hatta Hindistan özel bir kurum bile kurmuş. Taciz ve tecavüz iftiraları ile mücadele etmek için. Trende toplu tecavüz deniyor mesela, sonra olayın iftira olduğu çıkıor. Buna benzer çok vaka var. İnsanlar da Hindistan'da tecavüz yüksek zannediyor. Bir çok erkek tecavüz ettiği gerekçesiyle canlı bir şekilde yakılıyor, yine bunların büyük bir çoğunluğunun masum olduğu ortaya çıkıyor sonradan.
1
22 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Olay gerçekse iğrenç bir şey tabi orası ayrı. Yüzde 100 kanıt varsa suçun işlendiğine dair hapis cezası verilmeli.
Ben feminist ve erkek düşmanı değilim. Sadece erkek olöadığım için nasıl bir içgüdü ya da hormononel farklılık oluyor da insanın bu kadar şuuru kayboluyor. Sordum.. Sormak derken adlında sormak değil, isyandı.. Oldukça derinden etkileyen bir durum bu
Konunun erkek olmakla ne alakası var. Kadınlar da tecavüz suçu işliyor. Taciz ve tecavüz iftirası atıyor, hırsızlık yapıyor, şiddet uyguluyor, cinayet suçu işliyor. Sen kadınları toz pembe zannediyorsun, suç işlemez zannediyorsun sanırım. Kadınların işlediği suçları araştır, erkeklerin işlediği suçlarla yaklaşık olarak aynı. Ayrıca son paragrafta yazdıkların tamamen cinsiyetçi, genelleyici ve feminist bir perspektif. Erkek beynini anlamaya çalışıyorum ne demek ya.4 tane erkek bu suçu işledi diye 3.5 milyar tane erkek aynı zihniyette mi oluyor. Feminist Donna Hylton adındaki kadın, yaşlı bir erkeğe tecavüz ediyor, işkence yapıyor, başka kızlarla birlikte ve günlerce. Araştır bu olayı. Sadece 27 yıl hapis cezası alıyor. Ve hapisten çıkıyor sonra. Şimdi ise ne yapıyor biliyor musun? Abd'de 8 Mart günü konuşmacı olarak seçiliyor, ayrıca üniversitelerde women study diye bir bölüm var. Kadın eğitimi diye, orada görev yapıyor.
Abd'li kadın bir erkeğe karşı İşkence ve tecavüz suçu işlediği için, sadece 27 yıl hapis cezası alıyor düşün. Aynısını erkekler yapsa hadım işkencesi alırdı ve ömür boyu hapis alırdı. Toplum bu kadar erkek düşmanı işte. Buna neden olanlar da feministler. Cinsiyetçi söylemler, iki yüzlü tavır. Ben buna karşıyım işte.
O kadınların günlerce işkence yapıp, tecavüz ettikleri yaşlı adam ise ölüyor, katlediliyor o feminist kadınlar tarafından. Buna rağmen sadece 27 hapis cezası veriliyor suç işleyen kadınlara.
Amacım tartışmak değil ama bu çok istisna bir durum. Köpeğin insanı ısırması çok rast gelen olaydır. Ama bu dediğin. İnsanın köpeği ısırmasıdır ve istisnadır.. İstisnalar kaideyi bozmaz.. Bu kadın erkek meselesi değil.. Ahlak meselesi. Ahlaksız hiç bir insan, kadın ya da erkek lanet olsun
Benim amacım da tartışmak değil. Ama söylediklerin doğru değil."çok istisna bir durum" diyorsun. Bu yorumu neye göre yapıyorsun? Hiç suç istatistiklerini, cinayet istatistiklerini, şiddet istatistiklerini , taciz ve tecavüz iftirası istatistiklerini araştırdın mı? Baktın mı? Bunlara bakmadan, sadece ana akım medyanın kadınlarla ilgili mağduriyetleri paylaşmasından dolayı bu sonuca ulaşman sence doğru bir yaklaşım olabilir mi? Bak sana Tüik in cinayet istatistiklerini atayım. Lİnki buraya koyuyorum. Boşlukları sil direk foto açılacak. https:// pbs. twimg. com/media/ DIQpPkoVwAAXb9s. jpg
Öncelikle şu taciz tecavüz olaylarının bir erkeğin cinsel isteği olmadığını anlamanız gerekiyor Tecavüz; Cinsel istekle, hormonla olan birşey değil bir kere. Şöyle düşünün bende istekli bir erkeğim, veya bu site'de veya dışarda bir sürü istekli erkek vardır, ama o erkeklerin çoğu bir kız gördüğü zaman veya bir kızla baş başa kalınca utanırlar heyecanlanırlar hatta çünkü kadına değer verdiği için veya insanlık değerleri olduğu için. Cinsel isteği tavan yapsa bile gider evde kendi halleder işini. Tecavüz tamamen şiddet, adam öldürme vb. eğilimi olan insanların yapabileceği birşey'dir, psikolojisi bozuk insan vardır, bir de psiko manyak yani kafası normal bir insan gibi çalışmayan Psikolojim bozuldu diyen adam bile bunu yapmaz çünkü. Bu bir insanlıktan çıkmış hal'dir.. İnsan olamaz diyoruz ya hani, zaten insan modun'da değil onlar. Tecavüzcüler apayrı bir insan modun'da lütfen normal erkeklerle kıyaslamayın, eğer öyle olsa 80 milyon içinde 30 milyon erkek varsa 10 milyonu abazaysa her gün 100 tane tecavüz olayı olurdu ülkede ama olmuyor. Veya dünya geneline bakarsak 8 milyar insan ama 5 6 tane tecavüz haberi oluyor, bunu da artık dünya'nın toz pembe olmayışına bağlamamız lazım. Herşey imtihan.
Karakter ! Pis aşşağılık ezik zavallı aciz varlıklar. Nasıl ki hayvanlara işkence, şiddet uygulayan öldüren canavarlar nasıl kalpsizse işte bunlar da o karakterde kalpsiz özellikle de beyinsiz boş canavarlar ! Kesinlikle de öldürülmeli bu dünyada olmamaları gerek. Sonsuz cehennemde belalarını bulucaklar zaten cehennem bunlar için var.
Hindistan bu konuda maalesef zirvede. Bir ara okumuştum. Bir kız toplu taşıta biniyor. Ve toplu taşıttaki bütün erkekler tarafından tecavüze maruz kalıyor. Ayrıca eve temizliğe giden hanımların o evdeki erkeklerin her konuda ihtiyaçlarını da gidermesi gerekiyormuş.
Hindistanda böyle olaylar slkca rastlanır oldu zaten Orda ınege verilen değeri kadınlara vermiyorlar sanırım. Umarım bu olaylar artık son bulur. Şu haberleri gördükçe tiskiniyorum. Ne biçim insanlik bu ne biçim vicden ne menem merhamet Allah kahretsin bunu yapan insanları..
ic gudu cinselliktir ozunde uremektir. 4 yasindaki cocugun uremeyle cinsellikle ne alakasi var. hastalik tamamen. ic gudu olsa tum erkekler yapar. tamam yasi genc kadinlar daha cinselligi dusundurur adama ama cocuksa hastaliktir. ruh hastasi srfsizler onlarin ben icgudulerini kanlarini mezheplerini her bir hucresinin atomlarini s...
Erkek değilim demişsinde ben erkek olduğum halde anlamıyorum. Bu bir hastalık. İnsanlar malesef halen psikolojik sorunları çok basit görüyor. Psikolojik bazı sorunlar çoğu fiziksel rahatsızlıktan daha tehlikeli daha ölümcüldür. Bu gibi insanlar önceden tespit edilip kontrol altına alınmalılar. Psikopati kontrol altına tutulması gereken bir durum ve bu devletin sorumluluğunda.
Korkarım ki o hastanede o tecavüz ilk değildir. Aynı sapıklar daha önce başkalarınada tecavüz etmiştir. Önce bir kişi sonra iki üç derken sayıları çoğalmıştır. Hastalar narkozlu olduklarından farketmemiş bu iş fatkerilene kadar devam etmiştir. Yoksa bir anda 5 sapık hadi gidelim bir çocuğa tecavüz edelim demez diye düşünüyorum... Allah belalarını versin...
bu hastalık da değil insanlıktan çıkma halidir sapıklıktır aşağılık olma hari kuranda yazdıgı gibi "Biz, gerçekten insanı en güzel bir biçimde yarattık. Sonra da onu döndürdük, aşağıların en aşağısına attık."
12'den sonrasına tecavüz etmeye hakları mı var? Hepsi idam g€b€rtilmeli, taciz edenler de dahil. Böyle kansızlar ilk taciz eder ikinciye tecavüz... İdam bile engel olmamış testereyle keseceksin canlı canlı
Bunun erkek olmakla ne ilgisi var ablacım. Erkek de olsan kadın da olsan asla anlayamazsın. Bu bir canilik. Hastalık falan değil. Ölüm hafif kalır. Ölmeden sürekli acı çekmeleri sağlanmalı.
Hep haber sitelerinin köşelerinde olur böyle ağzı burnu yamulmuş üç gözlü on beş parmaklı anormal hastalıklı insanlar. Bunlar hep Hindistan 'dan çıkıyor. Pislik dolu sapık dolu bir memleket öldürseler gitmem
Sapıklık bu. Dubai plajlarındaki hintli vatandaşları görseniz, her gün ayrı bir sapıklık vakası, kadınların etrafında denizde kümelenlemeleri, gözlerini ayırmadan bakmaları vs vs.
Ya bunlar nasıl böyle bir kafayla hareket ediyorlar yemin ederim ben anlamıyorum. Empati yapmaya çalışıyorum, yok olmuyor. Kesinlikle beyinlerinde bir sorun var düşünmelerini engelleyen.
İnsanın kanı donuyor böyle haberleri okuyunca.. Kelimeler de kifayetsiz zaten. Hangi küfür, hangi hakaret yeterli ki bu şuursuzluğu, bu çirkinliği, bu adiliği anlatmaya...
Erkek dogasi geregi sperm birakmak zorunda bu hayvandada gecerli motorsiklet bile bogaya farkli gozukuyor oan ama bunu basitlestirmekte yanlis yinede insansin yani nasil elin uzanabiliyo ufacik cocuga
Çaykovski hanım özelden yazdığımda muhatap almıyorsunuz ama burda diliniz 44 numara maşallah. Büşra riri hanim cok hevesliyseniz bilgiye gelin tartışalım.
İslamdan bahsetmiyor zaten islam coğrafyası diyor insanından bahsediyor yani. Her pisliği islamla meşrulaştırmaya çalışan müslümanlar çoğu da öyle. Zarar vermez falan boş o zaman müslüman kalmaz
@Çaykovskiii hanım sizi anlamadım ben. Burada kim haklı sizce yani? İslam coğrafyasında cocuk evlilikleri tecavüzler yok mu? Bir birimizi kandirmayalim
İslam coğrafyası adı altında islam izin veriyor müslümanlar yapıyor. Çok doğru. Eğer islam cihad demese küçük yaşta evliliği onaylamasa insanlar da yapmaz.
Ben diyeceğimi dedim İslam da zorla tecavüz evlendirme gibi bir şey yoktur haksız yere insan öldürülmez zarar verilmez insanların yaptığı onların karakterinden kaynaklı bunu islamın üzerine atıp kurtulamazsın
Öyle bir şey yapmayı aklımdan bile geçirmem çocuk evliliğine bende karşıyım Bosna Hersek de müslüman bir ülke ama çocuk evliliği yok bu insanlardan kaynaklanıo
Ya varya ya sabah sabah günaha girecem, bu hindular abdestsiz geziyo zaten pislikler ,4 yadindakinden tut 18 yaşına kadar tecavüz davasının idam olması lazım aslında ben olsam elektirikli şok verirdim
olayi ort bas edenler buna tesvik edenler en buyuk suclu onlardir binlerce kiz tecavuz edildi sustular ustelik yetmedi dedikodu yaptilar gecmjs kiz cahil anneleri ve Şu an hayla var
neymis kiz gitmeseymis goruyoruz yogun bakimda bile rahat yok demekki sizin o aptal ogullarinizdaymis sorun simdi kendi kiz cocuklarina tecavuz ediyolr hic uzulmuyorum zamsninda diger kizlarin arkasindan konusuyodunuz ama
oda baskasinin evladiydi yavrusuydu annesi aglarken dedikodu yapiliyordu yarratiginiz eserle gurur duyun simdi tecavuz ediyolar kendi kanlarinizdaki kisiye bide ort bas ediliyolar cocuklari suc almasin diye kiz evlatlarini yakiyolar Allah hepinizin belasini versin
zamaninda genc kizlara yapilirken ses cikartmayanlar neden simdi kucuk kizlara ses cikartiyolar ne o kucuk kizda mi artik kuyruk salliyor sorun zihniyette
hastanede yatan çocuğa da yapıldıysa valla kopsun kıyamet çoğu erkek cinsel yönden ağır hastalıklı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Haydaaa erkek doğduk diye tecavüzcü mü olduk... Neyse alışkınız zaten tecavüzcüyüz tacizciyiz şiddetçiyiz aldatırız ağlamayız vs... Bütün kötü sıfatlar erkeklere...
En İyi Cevaplar