Instagramda Cikan Arapca Reklamlar?

Bunlar nedir arkadaslar son zamanlarda surekli instagramda karsima cikiyor.
Ulan disari cikiyorum heryerde arapca konusan kara kara adamalr her yerde arapca tabelalar.
Eve gekiyorum oh rahat ettim diyorum ama evde bile telefonla ugrasirken illaki bir arap gorucem. Ne demis atalarimiz ne şamın sekeri ne arabin yuzu. Vallahi cok dogru soglemisler.
Biraz daha arapca yazi veya bu araplarin cirkin suratlarini gorursem kusacagim. Biktim lan biktim.
Ve baska birsey sogleyecegim bu araplarin bu turkiye meraki nereden geliyor. Bizim ne isimiz var bu araplarla biz arapda degiliz. Neden bu araplar profillerine turk bayragi koyuyor neden boyle turk bayrakli aralca paylasimlar yapiyorlar. Ne dediklerinide anlamiyorum.
Birde ben egede bademli diye bir sahil kasabasinda oturuyorum. Ozellik boyle benim yasadigin yer gibi ege ve karadenizde sahil kisminda veya doga ile ic ice yerleri bu katarli ve saudi zengin araplar isgal etmis durumda. Deli gibi gayrimenkul aliyorlar. Kendi yasadigim yerden biliyorum.
Ve turkiyede 250.000 dolalrlik yatirima vatandaslik verdigi icin coguda vatandas oluyordur heralde. Ulke resmen arap isgali altinda. Bu arapalrin Turkiye meraki nereden geliyor. Biktim bu araplardan biktim. Disarida arap sosyal medyada arap. Yeter lan yeter.
Suriyeli ve iraklilari soglemiyorum bile onlari hepimiz biliyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Valla ne yazmislar ne demisler bizim hakkimizda anlamiyorum ama iyi birsey soglemislerse bile soglemesinler.
Bu araplarin selam verdigi kisinin itibari zedelenir boyle tipler bunlar.
NE ŞAMIN ŞEKERI NE ARABIN YÜZÜ