wallah İstanbul'da 3 sene görev yapıp memur olarak il dışı tahin tercihinde eskişehire geldim hemen personelden sorumlu şube müdürü çağırdı konuştugun var mı evlenmeyi düşünür müsün diye sordu bende dedim müdürüm en az 3 sene daha evlilik için hazır değilim ama 3 sene geçsin işte o zaman hazırım dedim tamam dedi tabi bekar ve yalnız yaşayınca göze batıyorsun herkezin gözü sende oluyor bende o günden beri nazar duası okuyorum nazar değmesin diye :))
😂 bunu daha dusunmedim bak 👀 Ama hani teyzeler hep soruyolar ya dugunlerde ozelikle kiz senin dugunde ne zaman oynicas diye. Bende cok isterdim bu cevabi vermek hayriye nene ölmūs de senin helvani ne zaman yocez teyzemm😉 Insallah bir gun derim buda burda dursun bakiyim
"Senin de yaşıtların mezarda sen hâlâ yaşıyon diyorum" ama içimden tabi ki... 😒😐
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkes evlenmek zorunda değil. Aldığım maaş kendime yetmezken evlenip eşime sıkıntı çektirmek istemem. Çevremde maddi durumu iyi olmayan insanları görüyorum çok zorlanıyorlar. Okuldaki hocalarda acımasız herkes zenginmiş gibi insanları zora koşmaları ayrı bir şey. İşin özeti herşey para paran yoksa sevmeye bile hakkın yok.
Genelde teyzeler diyor. Kötü niyetli olmadıklarını bildiğimden onları kirmamak adına ne yapalım teyze kısmet diyorum. Hayırlısı olsun falan bu tür şeylerle gecistiriyorum yani.
En İyi Cevaplar