Bizde böyle bir şey deneyelim deseniz, yaşadığınız muhitte kaç dakika dolaşabilirsiniz bir zarar görmeden?

İç çamaşırıyla sokağa çıkıyorsa tacizi hak etmiştir zaten. Kültürü mürtür değil semt de değil iç çamaşırı adı üstüne içine giyilen bir şey. Kumaşı daha incedir. Onu evinde yatak odanda giyersin sokakta herkesin kamunun kullandığı yerde giymezsin. Bazı akıllılar bikini giyiyorsun ya derler bikinin kumaşıyla o bir değil ayrıca bikiniyi giyme sebebinle külotu giyme sebebin bir değil. Denize girmek için bikini giyersin külotu da giydiğin kıyafetin altına giyersin ya cinsel organın belli olmasın diye ya da akıntı gelip de pantolonu kirletmesin diye ya da cinsel organınj yabancı cisimlerden maddelerden korumak için temizlik için giyersin o yüzde. Kumaşı daha incedir. İç çamaşırı sokakta otobüste minibüste takside bankada bakkalda çakkalda giyilecek bir kıyafet değil.
Giyilecek onca şey varken neden sokağa iç çamaşırıyla çıkmak ister ki bir insan. Etek giyersin pantolon şort tayt elbise giyersin neden iç çamaşırı
Kendini denemek istiyor olabilir bu kişiler
@SevimLi_Çocuk deneme tahtası olmak istiyorsa bunlar başına geldiğinde de kızmamalı
Yani öyle.. Hiç iyi şeylere ozenmez bu insanlar. Oldu olacak tamamen çıplak yaşayan ülkeler var ona ozensinler. Kilota da gerek yok.. Onu bilmiomda insanların sonu iyice kötüye gidiyor
@NicktirOlGit tacizi hiç kimse hiçbir nedenle hak etmez. Yarın farklı bir bakış açısında biri çıkar, giyimin onun için tahrik edicidir. Der ki kot pantolon giyiyorsa tacizi hakediyordur, ki dendiği zamanları biliyorum. Yanlış bir eleştiri getiriyorsun, tacizi hiçbir şekilde meşrulaştıramazsın. Sen bir bayansın daha duyarlı olman lazım.
@SevimLi_Çocuk kim çıplak yaşıyor ya yok öyle bir ülke. Evcik hayvan besleyenler tüy döküyor diye kedi köpekleri tıraş ediyorlar hayvan çıplak kaldığında bile psikolojisi bozuluyor duruma uyum sağlayıncaya kadar kendini gizliyor insanlardan düşün hayvan bile bunlar insan da çıplak gezsin diyor
Yani haklısın.. Giysinler görsünler sonuçlarını isteyenler..
@NincaTospa pantolon etek elbise bunlar insanın vücudunu örten şeylerdir insan bunları giydiğinde tahtik oluyorsa bir kişi o insan problemlidir psikolojisi bozuktur. Ama sen evinde yatağında giydiğin şeyi kamuya açık alanda giyiyorsan lafla sözla tacize uğrarsın bu da son derece normal çünkü ona bu hakkı sen vermiş oluyorsun durduk yerde neden giyilecek onca şey varken onu giydin?
@NicktirOlGit toplumsal ahkala aykırıdır, doğru değildir onda hem fikiriz. Fakat taciz bambaşka bir olaydır. Ne olursa olsun bunu meşrulaştırmamak gerekir.
Ayrıca bu iç çamaşırını herkes giyecek 70-80 yaşında göbeği gööötü sarkmış nine dede de giyecek her giyen manken değil ya niye gözlere acı çektirelim. Millet kılık kıyafet özgürlüğünü çok yanlış anlıyor özgürlük var diye de iç çamaşırıyla çıkılmaz.
@NincaTospa zaten arkadaşım o iç çamaşırıyla sokağa çıkan toplumsal ahlakı bozup tacize sebep oluyor.
@NicktirOlGit tacizi savunan biriyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Yarın kot pantolonu ahlaksız bulan biri çıkıp seni taciz ettiğinde, toplumsal ahlakı bozduğunu söylediğinde bu sözümü hatırlarsın.:)
@NincaTospa benim taciz konusunda dediğim şu sıradan normal kendi halinde giyinmiş kendi halinde bir kadını/erkeği/çocuğu taciz edemezsin ama iç çamaşırıyla sokağa çıkıyorsan da beni taciz ettiler ühü ühü diye ağlaman da yersiz
@NincaTospa ben taciz iyidir hoştur demiyorum. Zaten sokakta kamuya açık alanda yatak odası kıyafeti olan iç çamaşırı giyen insan kafadan taciz edilmeyi istiyordur diyorum. Çünkü benim vücudum özel benim vücudumun dokunulmazlığı vardır demiyor o insan iç çamaşırı giyerek
@NicktirOlGit tacizin normali yoktur güzel kardeşim. Taciz tacizdir, sen kendi giyimini şu an normal buluyor olabilirsin. Bir Doğu iline git bakalım, muhafazakar bir mahalleye o kot pantolonla sana nasıl muamele yapacaklar.:)
@NincaTospa bulunduğun yere uygun giyineceksin ben izmirden afyona gittim dizde etekle bile bakışlı sözlü tacize uğradım evet orada da oraya uygun giyindim. Burada önemli olan şey nerede ne giyeceğini bilmektir.
Bence yeter artik milletin vücudunu sergilemesi bizi ilgilendirmez
@NicktirOlGit taciz edilmeni haklı buldun mu peki? Tacizcinin suçu olmaması lazım bu bakış açına göre suç sende. Öyle giyinmeseydin, sende sapıklık olduğunu düşündün mü mesela taciz edilince? Bunlar çok tehlikeli fikirler. Bak mağdur olmuşsun, Allah göstermesin yarın başına daha kötüsü gelir. Tacizin hiçbir şekilde savunması olamaz.
@NincaTospa ya kardeşim bak ben yukarıda iç çamaşırıyla gezmek konusunda diyorum bunları. İç çamaşırıyla gezen, vajinasının dudaklarını penisini meme uçlarını bile isteye belli eden kadın erkek toplumdan linç yese de tacize uğrasa da haktır diyorum. Çünkü insanın bir mahremi vardır. Sen mahremin olan şeyleri kamuya açık alana serersen insanlara benim mahremim yok. Benim vücudumun dokunulmazlığı yok sinyallerini verirsin. İletişim denilen şey sadece sözlerle olmaz tavır tutum vücut dili ile de insanlar iletişim kurabilir. Ben dizde etek giydiğimde sadece benim dizden aşağım görünüyordu vajina dudağı popo aram meme ucum çatalım görünmüyordu ben dizde etek üzerine yarım kollu bluz giydiğimde zaten çevreme sen benim vücuduma dokunamazsın benim vücudumun bir dokunulmazlığı var benim bir mahremiyetim var sinyallerini veriyorum ben zaten otobüste minibüste sıkışıklıkta ister kadın ister erkek değmemek için büyük mücadele veriyorum bu hem o insanlara saygımdan hem de kendime olan saygımdan
İnsanın yürümesi verdiği dekoltesi oturması kalkması bile belli eder kendini insan kendini teşhir ederse tacize uğrar ben kendimi teşhir etmedim ama bana denk gelen psikopat biriydi sapıktı. Ben bu düşüncede olunca tacize izin vermiyorum o kişi kendini teşhir ettikçe tacizciye cesaret veriyor diyor
@NicktirOlGit tacizci de demek senin giyimini ahlaksız buldu, topluma aykırı buldu. Suçlu sensin bu durumda, çünkü hala aynı fikri savunmaya devam ediyorsun.
@NicktirOlGit biri çıplak dahi olsa sen onun vücuduna istemeden dokunamazsın güzel kardeşim. Polisi ararsın, gelir polis alır götürür. Küfür et, tepki göster onuda anlarım. Ama kalkıp taciz edemezsin.
@NicktirOlGit anlamadığın nokta tam olarak bu. Herkesin ahlaki değerleri farklıdır, senin ahlaklı bulduğun bir giyim şekli bir başkası için ahlaksız olabilir. Bu durumda senin tacize uğraman meşru mudur? Kot pantolonu örneğini bunun için verdim ama anlamadın.
@NicktirOlGit diz hizasında etek giydiğin için tacize uğradığını söyledin. O zihniyette biri senin şehrine gelse, bu nasıl giyim ahlaksız dese ve seni tekrar taciz etse hak ettim diyebilecek misin? Bu sorunun cevabına evet diyebiliyorsan, ben daha bir şey söylemek istemiyorum.
@NincaTospa bak anlamıyorsun kendini teşhir eden insan. Kendini teşhir etmeyi seviyordur. Sonucunda da ne olacağını bilir. Kendini teşhir etmek bir hastalıktır. Kendini teşhir eden insan için taciz edilmek tecavüz edilmek bir fantezidir. İnsanları taciz eden insanlar çocukluklarında tacize uğramış insanlardır belki bunu anlamışlardır belki de anlamamışlardır. mutlaka çocuklukta bir taciz olmuştur. O kişilerde bunu başkalarına yapmak isterler. İşte bu kendini teşhir etmeyi bile isteye yapan seven kadın/ erkek ile taciz tecavüz etme fantezisi olan insanlar güzel anlaşırlar. Bu iki tür insan da sorunlu insandır. Aslında bu taciz tecavüz etme fantezisi olan hastalıklı insanlar sadece kendini teşhir edenleri taciz etseler sorun çıkmayacak. Ama bu taciz tecavüz etme fantezisi olanlar bunu seçerek yapmıyorlar gözüne güzel geldi diye herkesi taciz tecavüz ediyorlar. Sorun da burada çıkıyor. Bu teşhircilerle tacizcilerin benlik algısında (id ego süper ego) problemli. Sağlıklı insan ne olursa
@NicktirOlGit esas sen anlamıyorsun ve hala söylediğime alakasız yanıtlar veriyorsun. Herkes senin gibi bakmıyor dünyaya, herkesin ahlak anlayışı farklıdır. Soruma cevap ver, tacizcin haklı mıydı değil miydi? Sen ahlaksız mıydın ki diz hizasında etek giydiğin için taciz edildin.
Sağlıklı insan ne olursa olsun idini süper egosunu dengede tutan sağlıklı ruh sağlığına sahip insanlardır. Bu teşhircilerle tacizciler birbirini güzel anlarlar. Ama bizim gibi idini süper egosunu dengede tutan insanlar bunlardan şikayetçi olurlar. Ben tacizi onaylamıyorum benim taciz ve tecavüz konusunda ceza konusunda daha keskin düşüncelerim vardır. Ben taciz tecavüz konularında kısasa kısas olmalı diyorum.
@NicktirOlGit herkes senin gibi düşünmüyor güzel kardeşim, senin giydiğin eteği de bir başkası ahlaksız bulabilir. Bu senin taciz edilmeni meşru mu kılar? Evet diyorsan bir şey demeyeceğim, hayır diyorsanda o zaman tacizi savunmayacaksın.
@NincaTospa bana ve benim gibi giyinen davranan insanlara karşı yapılan taciz haksızdır.
@NincaTospa senin biraz psikoloji okuman lazım. Tacizden rahatsız olanlar teşhirciler değil kendini teşhir etmeyen normal insanlar rahatsız oluyor diyorum.
@NicktirOlGit hala ne dediğimi anlayamadın. Birinin haklı ya da haksız olduğunu sen belirleyemezsin, kendi pencereden bakıyorsun hala. Herif seni taciz etti. Çünkü o da senin gibi düşünüyordu. Anladın mı güzel kardeşim, sen ona göre ahlaksızdın. Diz hizasında etek giymiştin, ona göre diz hizasında etek giyen biri yolluydu, ahlaksızdı, sapıktı, toplum ahlakını bozan biriydi ve seni taciz etmeyi gayet normal gördü. O adam da kendi bakış açısına göre haklı o zaman, böyle bir düşünce olabilir mi? Tacizi meşrulaştıracak açıklamalar yapmayın, başınıza gelir ki bak mağduruiyetini yaşamışsın.
@NicktirOlGit psikoloji okuman gereken sensin, herkesi kendin gibi düşünüyor sanıyorsun. Dar bir pencereden bakıyorsun, muhtemelen ne dediğimi de anlayamadın tam olarak. Neyse iletişim kuramadık,
@NincaTospa ben öyle bir şey demiyorum. Freude aç oku. Bu taciz tecavüz teşhir konusunda ahlak/ahlaksızlık mevzusu değil. herkesin ahlakı kendinedir. Kimse kimseyi kendine ahlaksız geldiği için taciz edemez. Ama kendini teşhir eden insan tacizi ister. Bu onun için fantezidir. Bu arada her fantezi de normal değildir. Fantezi bu diyerek de her şeyi yapamaz bir yapmayı istiyorsa o da problemlidir.
@NicktirOlGit kardeşim niye anlamıyorsun, çıplak dahi olsa birini istemeden elleyemezsin. Ellemene izin veriyorsa o zaman taciz değildir. Hala bambaşka şeyler söylüyorsum. Neyse anlaşamıyoruz, alakasız bir yere gitti konu. Dediklerimi anlamıyorsun, çok başka yanıtlar veriyorsun. Umarım savunduğun fikir dönüp dolaşıp bir gün seni bulmaz.
@NincaTospa taciz taciz olarak gören insanın kendisidir. O sokakta çıplak gezen ya da iç çamaşıryla gezen ya da deve toynağı yapan ya da gereksiz aşırı dekoltelerle gezen kadın o dokunmaları o bakışları taciz olarak görmez.
@NicktirOlGit çok farklı bir dünyan var gerçekten, gerçeklerden, hayattan fazla kopuk yaşıyorsun. Seni taciz eden adama diyecek lafımda kalmadı. Sen onu şu an çok güzel savundun zaten. Kendin istiyormuşsun demek ki.:)
@NincaTospa bir gün kadının biri sana çok bonkör davrandığında senin ona dokunmanı sağladığında aranız bozulduğunda ya da hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda sana taciz iftirası attığında senin de aklına bu gelsin. Kadınlar da erkekler de masum değiller hiçbir konuda. Kadın da erkek de taciz edebilir. Kendini teşhir edebilir. Ve kendini teşhir eden etmeyi seven insan (kast ettiğim her makyajlı gezen her mini etek giyen kadın değil her şort giyen kadın değil) onlar kendileri tacizden hoşlanıyorlar zaten
@NicktirOlGit yahu ne alakası var benim dediğimle. Konuyu iftira olayına bağladın, bambaşka yerlere götürdün. Neyse anlaşamıyoruz, kal sağlıcakla. Anlamsız bir tartışmaya dönüştü iyice.
@NincaTospa sen sıradan giyimli kadının taciziyle iç çamaşırıyla gezen ya da kendini teşhir eden kadının tacize uğramasıyla aynı kefeye koyarak başlattın bunu
@NicktirOlGit orada ne dediğimi anlasaydın zaten olay çözülecekti. Çok açık ve basit bir ifade kullandım. Anlamadın. Üç kere daha ne dediğimi ifade ettim onları da anlamadın, bambaşka yanıtlar verdin. Anlamıyorsan yapabileceğim bir şey yok, aynı şeyi anlatmayla uğraşamayacağım. Kal sağlıcakla.
@NicktirOlGit hala tacizi giyimlere göre ayırıyorsun ya pes doğrusu diyecek lafım yok artık sana.
Kim ne kadar kalitesiz davranırsa davransın böyle birşey hakedilemez. Evet ben de katılıyorum yanlış bir durum ama yanlışa yanlışla karşılık vererek ona doğruyu ögretemezsin.
Benim anlam veremediğim şey , bikini ismi değişince iç çamaşırı görüntüsünden uzak mı kalıyor?
Yazın tüm yazlık denize yakın mekanlarda -çarşıda pazarda giyilen bir şey.. kaçı tacşze uğruyor?
Ayrıca cıplaklığı medeniyet olarak gören zihniyete ayrıca karşıyım da, sadece soruya cvb diye yazdım..
Bikini -iç çamaşırı aynı..
Ayrıca iç çamaşırı ile niye çıkmak isteyeyim ki☺️
Ev kavramını mı karıştırdım😂
E o zaman işe giderken külotla git. Ayrıca çarşıya pazara yazlık yer bile olsa bikiniyle gitmen yanlış. Elbise var şort var tişört var. Onları giymek varken neden bikini külot?
@NicktirOlGit kuzu genel bir yorum paylaştım.. lütfen dikkatli oku yazdıklarımı..
Ben buhu destekleyen bir görüşe sahip zaten değilim ☺️
Yerine ve ortamına göre giyinebilir herkes , fakat iç çamaşırının yeri sokak değildir bana göre..
O nedenle cıplaklıgı medeniyet sayan görüşe karşıyım dedim
Soruyu soran arkadaşım kaç defa yurt dışına çıktınız veya naısl böyle bir kanıya vardınız. Dünyada kadına şiddet ve kadın cinayetleri konusunda ülkeleri bir inceleyin derim. Çocuk istismarı konusunda bizi geçen Avrupa ülkeleri var. Bence ülkenizi hafife almayın ve blyle bir soru ile neyi deneyimlemek amacınız. Zira doğru olmayan bir durum üzerinden kuramlar üretilmez.
kanunen suç, dödü yemez iç çamaşırı ile dışarı çıkmaya o bayanın. ha çıkarsa ne olur, tecavüz kaçınılmazsa zevk alsın bari. ben görürsen mikerim o karıyı ilk fırsatta. müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz. Hollanda da bile böyle dışarı çıkan yok, kaldıki Hollanda en sapık ülkedir. bilmeyenlere söylüyorum...
Cevap
90Cevap
Ahahaa😂
Sokaklarda Arda Turanlar, Nihat Doğanlar, Berkaylar, Ali ağaoğulları felan geziyor...
Veya çakmaları...
Kıyafetime kendim için dikkat ediyorum o başka mesele kuzuda.
Öyle çıkılmaz Türkiye'de.
Batının rezilliklerini görmeye ve yaşamaya çok meraklıyız! Böyle dışarı çıkmam aklım yerinde çok şükür.
Böyle gezen kız dolu. ha don giymiş ha bu şortu... gezdigin yer ve saat önemli
İç çamaşırı ile sokağa çıkan tacizi hakediyordur canı taciz edilmek istiyordur...
Isterse hicbirsey giymez bu seni ilgilendirmez
Evet beni ilgilendirmez aksini söylemedim...
Ama insanların gözü bakar sizi ilgilendirmez taciz eder sizi ilgilendirmez 😅
Tacizin anlamini ogrende gel
Carsaf giyenlerede tecavuz ediyorlar bu ulkede kilik kiyafete bakmiyor hem taciz demek istek disi dokunulmaya magruz kalmak demek
Ben tacizci değilim anlamı beni bağlamaz...
Öğrencek birşeyim yok çok şükür...
Sen edep ahlak hayâ nedir onu öğren...
Kılık kıyafet neden var onu öğren...
Hayâ imandandır...
Beni tanimadan hakkimda bel bağlayamazsın :)
İnsanlar güzel kardeşim çarşaf giyenlere de bakıyorlar evet köpeğe de eşsege de neler neler var onlar beni bağlamaz görürsem engel olurum birçok kişi için kavga ettim hiç tanımadığım halde ama iç çamaşırı ile gezen birini korumam...
Güzel kardeşim demiş yanlış olforspu çocuğu
iç çamaşırı dış kıyafeti değil ki adı üstünde iç under 😂 taciz elle olmasa dahi bakışlar yeter yadırganma açısından ve bence çok gerizekalıca
Çamaşırı da bırak çıplak dahi gezse, bakmayacaksın bile.
Hadi bir dikkatini çeker bunlar kim ne oluyor diye, sonra kafanı çevirirsin.
Zihniyet arkadaş, hepsi o.
Üstündeki giysiye göre taciz etme hakkın doğmuyor.
Nasıl bir taciz ama? Benim hoşuma gider mesela belkide konuşmaya çalışırım ama bir dindar oro spu diye asagalayacaktir oda böyle giyinmeseydi o zaman dicektir. Taciz senin birseyden rahatsız olman demek davranışlar arasında çok fark var biliyonmu
Boyleyken nasil ic camasiyla dolasilir ki?
Türkiyede sokağa adımını attımmı ;
Taciz mi? Tacizi geçtim, içeri bile atarlar :D ne demek iç çamaşır ile dişarda gezmek
Aaa Çok günah çok
Cinseligin Afrikası olan bir ülkede bırak iç çamaşırı kot tayt vs kıyafetlerle nelere maruz kalıyor örneğin ÖZGECAN
Onu yapana soyle bunu
Çamaşıra göre fark eder. Üstüme bol ketcap bulaşmış beyaz atlet elimde de büyük bir ekmek bıçağı olursa altimda tanga don bile olsa degil taciz etmek saygiyla yol verir cemaat.. 😂😂
Erkeksen içeri atarlar
Tabi durum onaşamaya gelene kadar adamı yerler zaten kızsan bu memlekette elle olmasa bile gözle tacize uğrarsın. Ne saçma bir soru lan bu burası texas😂
Tahminlerle bir yere varılmaz, denemek lazım. Gerek var mı 🤔😂
Denize çıplak girene kimse tecavüz etmiyor.
Gözleri zor görünen kara çarşaflı da top model değil de...
Bence tacize uğramazsın
Çünkü herkesin gözü senin üzerinde olur ve asla birisi cesaret edemez görür ve döverler diye
( bakmaları da bir taciz ama onu saymıyoruz sanırım)
İç çamaşırları ile sokağa çıkmak zaten başkasını taciz etmektir
Peki tacizden kastıniz ne? Bakılmak mı. Kusura bakmayın ama siz malınızı acarsaniz alıcısı çok olur. Burası avrupa değil. Utanmasanız ciplak gezmeyi marifet sayacaksiniz. Karakterinizin bozukluğunu millete yamamaya çalısmayin bari
Hukukta teşhircilik diye bir kavram var işte onun tam tabiri budur. tabiki herkes istediğini giyinir şort mini etek tamam da bu teşhirciliktir
İç çamaşırıyla sokağa çıkmayacak kadar mantıklıyım. Ama bir insan türkiyede öyle dışarı çıksa galiba ışık hızını keşfederler.
İç çamaşırı gibi şort giyip rahat rahat dolaşıyorsunuz zaten?
Aleni teşhir deniyor ona. Zaten hemen göz altına alınıp mahkemeye sevk edilirsin
Ayazağa'dan Hacıosman'a gidene kadar doğururum galiba 😂
Kiz allah seni napsim guldurdun ayazagadamin
bir ara kagithane devket hastanesinde calistim
Haci osmanda napican. kiz ben hatirliyorum bir ara maslakta calisan. kadinlar vardi :)
Yok ben oğrenciyim okul ayazağa'da evimde hacıosman'da. Böyle bir şey olsa metroda kaç kişi asfheududh 😂 anladinız siz.
Him. ne okuyosun canım
@emeljinekolog1 meteoroloji müh. İtü
Him anladim guzel bnde izmirden emel
Jinemastijinekolog dr
@emeljinekolog1 memnun oldum :)
Bende canım . Dicem. ama. daha adini solemedin
Sen sadece tacize mi uğrayacağını sanıyorsun!
Gerçi hoş iç çamaşırı ile çıkmadan da her şeyini meydana döken çok kadınlar arasında ;)
Ic camasiriyla disari cikmam icin geri kafali olmam lazim
En Fazla 10 sn. O kadar mükemmelim ki cazibrme dayanamazlar
Bu birazda kültür ve sosyal yapıdan kaynaklı. Ayriyetten iç çamasırlarıyla cıktıgı gün diye bir şey yok sadece protesto zamanlarında boyle bır etkınlıklerı var yoksa sürekliliği olan bir durum degıl iyi araştırda gel bu olmamış evlad
Taciz değilde linç edilme ihtimali var bence ve yine bence gayet yerinde bir tutum olurdu..
İç çamaşırı ise gösterilmek istenen normal giyinip iç çamaşırı giymesinler ellerinde sallasınlar
iç çamaşırıyla neden sokağa çıkılsın ki zaten afedersiniz de totonuz mu kaşınıyo ya :)
Fiziksel olmasa da bakışlarla ya da sözlü taciz 2 dakika diyeyim :)
Beni kom taciz etsin öncelikle. Sonralıkla deli miyim çamaşırla gezeyim 😑
Antalya'nin tatil beldelerin de cok dogal seyler bunlar genelde kimse pek karismaz
3-5 saniye; o da gören ilk erkeğin koşup yetişme süresi.
ne erkek nede kadın olarak dolaşamazsın :) fiziksel tacizi geçtim. Şu ahlak bekçileri varya sözlü taciz ile rahat bırakmazlar.
delirmiş oldukları için kimse taciz etmez... vah vah daha genç yaşta akılları gitmiş diye üzülürüz
Çocukken 2 kere iç çamaşırlarıyla bakkala gitmişliğim var 😂 çocukları uyku sersemi bakkala yollamayın rica ediyorum 😂
Çıkıp gezilse güzel olabilir kimse kimseyi takmasa bakmasa ama olacak iş değil yani
Bn gezerim
İspanyada ve guney kibrista var oyke yerlwr ve animda var
Kilotla dışarı çıkan tacizi haketmiş diyorlar.
Yazık diyorum halinize. İyi o zaman gidin antalya/muğla/izmire taciz edin de belanızı bulun, sizlerden de kurtulalım sapık zihniyetliler.
Türkiye de 1 dakika dolaşamadan tecavüz ederler tacizi bırak
Vücuduna bağlı, semtine ülkesine bağlı.. Vücud ederi nedir, ülke semt nere
Toplu cıkarsanız millet etraf da kamera var diye yanaşmaz
Ben iç çamaşırı ile sokağa çıksam istanbula ayı indi diye iğneli silahla vurup zoo ya götürürler 😂😂
Ben giyinik halimle bile tacize uğramış adamım , balkon harici vs dolaşmam.
çamaşırsız da dolaşsalar taciz ve tecavüz olmamalıdır. insanlık bunu gerektirir.
Çarşaflı olanlar bile tacize uğruyor sen ne diyorsun?
Soruyu soranın ya seviyesi düşük ona göre cevap verin
Dakika bile olmadan uğrayanlar olur akşama kadar gezse tacize uğramayan olur
başka ülkelerde dolaşabilirsiz fakat türkiye de adım başı taciz malesef
Alanyada hep bikini ve bayo ile dolanan cok ha mayo ha ic giyim ne farkeder coguda bikini ile girmiyormu denize zaten hersey avrupada serbest ozgur diye ic giyim giymeyede ozenilmemeli avrupaya..
Alanyada kimse bakmio yaa
@romantik_bey aliskiniz donup bakmaz kimse kimin ne giydiginden kimene yani ☺
Bnde bakmamm:))
Senin aklında milletin seni taciz etmesi varken. Bu sana az bile
ne giyersen giy dolaşamıyorsan işte o an olay bitmiştir
İç çamaşır ile çık yeterki tacize uğra dua et tecavüz etmesinler.. turkiyede değil bütün ülkelerde olur
çıkmayın sizde, tamam kimse kimsenin bedeninde hakkı yok, ama oldu olacak çıplak çıkın!
bızımkılerı bırak suriyeliler var...
onu bırak mahallede sevgılısı dolastı dıye dayak yıyen var
1 salise filan. Insanlarin utanmasi mi kaldi etrafta insan olsada olmasada taciz ederler 😡
Mümkün değil. Zaten erkek adamın erkek sevgilisi olur
😂😂😂😂😂😂
Asla çıkmam. Ayrıca dünya öyle bir hale geldi ki sen yarı çıplak çıkmasan da kapalı da olsan normalde olsan üstüne saldıran çok olur...
Turistlik yerlerde insanlar hep iç çamaşırı tarzı şeyler giyip geziyor zaten ama karanlık ve tenha bölgeler sıkıntılı
şok geçirdikleri için süren bence bikaç dakka sonrası tecavüz olabilir :)
Sırf tacizle kurtulabilirse iyi!!!
Sikerler bide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar