Türklüğü reddetmek?

ben yunanistanda yasiyorum karaman turkuyum ama mubadelede dedelerim hristiyan oldugu icin yunanistanda kalmislar musluman olanlarida turkiyeye gondermisler. Benim ailem turk milliyetcisi insanlardir babam hep bana sen turksun der annemde babam gibi karaman turkudur. Ama ben kendimi sahsen yunanlara daha yakin olarak goruyorum. Kagitnuzerinde hem yunan hem turk vatandasiyim. Din olarak ayni yunanlar gib hristiyanim. Turkler gibi musluman degilim. Kultur olarak dogma buyume yunanistanli oldugum icin yunanlilara daha yakinim. Ben bu sene turkiyeye geldim yunanistandan uni okumaya. Kulturel farkliligi hemen hissettim. Kukturel olarak turklere hic yakin degilim. Ana dilim hem turkce hem yunanca ama daha cok yunanca. gunluk hayattada yunanca kullanirim. Genetik olarak karaman turkuyum babam bana hic karismadik der ama turkiyeye gittigimde farkettim ben turklere hic benzemiyorum. Ben avrupali beyaz irkim ama Şu an turkiyede cevremdekiler araba benziyor. Buyuk ihtimal genetik olarakta yunanimdir. En yakin zamanda dna testi yapicamda zaten. Ben kendimi turk olarak degilde yunan olarak tanimliyorum her zaman turklerle ne genetik ne kukturel ne dil nede din olarak hicbir ortak noktam yok. İsmim turk ismi onuda en yakin zamanda yunan ismi ile degistirecegim. Sorun su yunanistana gittigimde birine yunanim dedigimde bana sen sadece kagitbuzerinde yunansin sen turksun. Kimligimizi calma gibi tepkiler aliyorum turk ismiminde kendimi onlara kabul ettiremememde etkisi buyuk. Ailemede ne zaman ben turk degil yunanim damarlarimda helen kanin akiyor desem babam turk olmakta diretiyor. Turkiyede ise birine yunanim diyince ise bana turkceyi iyi bildigimi ve turk ismine sahip oldugum icin benim osmanli doneminde oraya yollanan turklerden oldugumu ve yunan olmadigimi sogluyor haksizda sayilmaz ama ben ne kulturel olarak turkum nede genetik. Tipim turklere benzemiyor. Buyuk bir kimlik karmasi yasiyorum. Ne turk beni kabul ediyor ne yunan. Ben ise kendimi yunan kabul ediyorum.
Ben neyim?
Yunan
turk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Türklüğü reddetmek?