Vallahi ego değil. Biriyle pat masasına oturunca sanki eskiden beri tanışırız gibi muhabbet yardım ile edebince konusuyordum. Şimdi ks insanlar gerçekten insan ne? Sorusuna cevap aramadiklarindan , başka işlerle ya da hayallerle ilgilendiklerinden egonun gerçekten ne olduğunu unutmuşlar. İki empati yapıyorsun. Yav sadı oluyor. 😂😂 çok da umrumda mı. Algı farkı. Eğleniyorum. Anlamasın. Çok katkıları var bu ks nin ama aldığım nadir. Emeğine laf etmem.
Sanırım evet sürdürebilirim. Anlamak gerek anladıktan sonra o ego balonları tek tek patlıyor. Ben de çoğu zaman acıma hissi veriyor bahsettiğimiz insanlar. Genelde arkadaş olmaktan korkarlar ve kaçarlar. Ben surduebiirim de o tür insanlar sürdürebilir mi şüpheliyim
kendini üstün göstermeye çalışan arkadaşım vardı zten bunun için de onunla çatışıyorduk. egoistliğini çok yüzüne vurdum tabi snra şehir değiştirdi. sanaldan da yapıyor ama onun kendini üstün görmesine izin vermiyorum.
Şimdi kendine güvenen ile egolu arasında fark vardır. Kendine güvenen kendini bilip hakettiğini söyler kendine ama egolu bazen abartır bazen aslında herkesin yapabildiği şeyleri nasıl da mükemmel yaptığını anlatır o tarz insanları sevmiyorum. Kendini bileni, hafif bir alçakgönüllülükle kendine güveneni severim ama aynı benim gibi 😵
Ben onlarla arkadaşlık kuruyorum sürekli eksiklerimi dedikleri için düzeltme fırsatım oluyor, assında kendini gelistitmenin en kolay yoluda bu, onun harinde bazılari abartiyor onlarada hehehe haklısın diyorum bitiyor..
En İyi Cevaplar