Evet günümüzde değil insanlık tarihi boyunca kadınlar gücün ve paranın yanında olmak istemişlerdir. Doğal seleksiyonda dişinin seçici olması neslin devamı için güç ve parayı tercih etmiştir. Sizin bu konuda görüşleriniz nedir. Kimseyi küçümsemiyorum, lütfen anlayarak yorum yapın.
Güce ve paraya tapan kadın hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güce ve paraya tapıyorsa normal insandır; güce ve paraya sahip bir erkeğe tapıyorsa fino köpeğinden farksızdır. Madem güç ve para istiyorsunuz kendiniz kazanın, başkasının sırtından geçinirseniz ilerde çok pişman olursunuz. Tabi ezilmeyi ve aldatılmayı seven kesim için söylemiyorum bunu, onlar istediği gibi takılsın
Alakasız bişey bu. Güzel genç istemek para ve güce sahip erkeğe tapmakla aynı şey değil. Kadın istese güç ve para kazanır ama erkeğin sırtından geçinmeyi tercih ediyor ama erkek güzel ve gençliğe ulaşmak için napsın robot mu alsın yani çok saçma ahfkgdj
Ortak amaç diyorsun ama kadında erkek te dış görünüşe illa ki bakıyor. Ortak amaç dış görünüş dersen okey derim
Elbette güç ve para şart aksi hayatın akışına aykırı fakat tapar derece olmak bence yanlış. Aşağılamak için söylemiyorum fakat bu tür kadını daha fazla güç ve para her fırsatta satın alabilir.
Doğanın kanunu yahu , şimdi bir aslan çetesinde hangi dişi aslan sümsük aslanı ister? Sadece kadın değil , erkekler de bu seçimi yapmaktadırlar. Para olayı, kadının veya erkeğin güç anlayışına kalan bir şey. Güç ister ama güç olarak neyi ister? yani sadece güç ve parayı demek konuyu çok daraltır.
Kadın, doğasının gereğini yapıyor. Aynı erkeklerin doğasının çok eşli olup, erkeklerin bugün aldatmalarıyla veya kadın peşinde koşmalarıyla aynı yani.. Eskiden din, maneviyat, toplumsal ahlak yasaları ve mahalle baskısıyla insanlar kendini frenleyebiliyordu. Kadınlar en iyisini istemekten, erkekler çok kadın istemekten kendini alıkoyabiliyordu. Ama modern dünya maneviyatı zayıflatıp özgürlüğün sınırlarını genişlettikçe insanlar artık içgüdülerinin esiri olmaya başlıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Dediğin şey bir yandan kadının en büyük düşmanı aslında. Güç ve para eğer erkekte olursa ve bayanın hiçbir birikimi, deneyimi, işi vs. olmazsa eğer bu kadın zaten zayıf demektir. Güçlü bir birey olmak, çalışmak bu tarz düşünen insanların aklından asla geçmez.
Kadınların ihtiyaçları çok çeşitli olduğundan bunları karşılamak için ister istemez maddiyatçı olduklarını düşünüyorum para ve güç kadınlar için her zaman çekici gelmiştir😊
Aşırı para iyi değildir yoldan çıkarır aşırı güçde iyi değildir kadınıni her zaman zayıf ve güçsüz görür Aşağılar ikimizde denk olalım Ne o benden üstün olsun nede ben ondan üstün
Biz erkekler güzellik ve yatmak için tercih yaptıkça kadınların bunu yapması gayet normal değil mi aç bir toplumuz kullanan ev araba villa alıyor kadında sonra hayatını yaşıyor 😂
Teşekkürler. Yorumların çoğuna bakıyorum geneli egolarının esiri olmuş hep kendi at gözlüklerinden bakıyor, acaba evlenecekleri eşlerinin güzelliğine değilde kalbine bakan kaç erkek var.
En İyi Cevaplar