Aileme evlenmek istedigimi soyledigimde degisik bakiyorlar. Kendileri 18inde evlenmişler. Biz, 24 olmuşuz (profile yanlis yazmisim!) ama evlenmek istedigimiz için terbiyesiz gibi muamele goruyoruz. :/
Cevabın nedir?
Kadınlar evlenmek isteyebilir de, erkekler nasıl evliliği göze alabilir bu ülkede bunu iyi bilmek gerekir.
Medeni hukuk ile ceza hukukunun hiçbir araştırma, delil değerlendirmesi yapmadan "kadının beyanı esastır" şeklinde aptalca madde ile hâlâ evlenen erkeklere resmen şaşırıyorum. Davalara bakılırsa toplumda o kadar çok kadınlar tarafından icat edilmiş şiddet ve geçimsizlik iftiraları var ki, arkasından bir de süresiz nafaka...
Bunu ancak aptal bir erkek kabul eder.113 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka simdi? Herkes bosanmak icin evlenmiyor.
- +1 yıl
Evlenirken hiçbir kadın, boşanırım diye evlenmiyor.
Bu doğru.
Ama boşanırken donuna kadar alacağım diyerek boşanan ve arkasından her türlü iftira yalan dolan ile hatta kendine zarar verip kocam beni dövdü diyen bir dolu kadın var.
Nafaka ve tazminat kazanmak için her türlü taklayı atan.
Soran+1 yılSaçma! Kadinlara siddet uygulandigi ve giderek arttigi bu zamanda bunu savunuyor musun gercekten?
Soran+1 yılO da sizin kadininizin şeytanligi. Her kadin ayni degil. Ben Allah'tan korkarim, iftira atamam.
- +1 yıl
Benim gibi kaç tane erkek var, il barolarına başvurun.
Erkekler sizin gibi feveran feveran ağlamıyordu ama artık bunun zararını görünce artık örgütlenerek her yerde bunu söylüyor.
Allah kadının neden şahitliğini erkek gibi kabul etmiyor, iyi araştırın.
Çoğunluğu iftiracı ve yalanı çok kolay söyleyen varlıklar
Soran+1 yılHerkes bir degil abi.
Soran+1 yılKadinlar anlamasi zor yaratiklar. İnançli degillerse tehlikeli olurlar ama Allah'a korkusu olan ne erkek ne kadin eşlerine zarar veremez.
Soran+1 yılBu tarz insanlar olabilir. Kadina siddet uygulayan bircok erkegin oldugu gibi! Kadina siddet de dinde yok ama kadinin 1 sahidinin daha olmasini bekliyorsunuz. Kimse dine gore yasamiyor bu devirde. Taraflar birbirine hos davranilsa ne bosanma olur ne iftira ne siddet.
Soran+1 yılSiz de Allah'a emanet olun abi
En İyi Cevaplar
Kız lar hiç öyle dermiş ayjp :) bak sana bir olay anlatım. Ben 35 yaşındayım. Geçenlerde izındeydım ailemin yanında. Bizimkiler bir kızdan konuşuyor lar. Babam dedımkı hayırdır ne kızı bu? Bana ne dese beğenirsin sen sus babayla bunlar konusulmaz :) ozaman. Kızı kime bakıyorsunuz dedim sana dedi. Bişey çıkmadı ordan tabi ama olayı gör. Sen daha 24 yaşında bayansın hiç hakkın yok konuşmaya :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl😃"sen sus babayla bunlar konuşulmaz."
Anlam veremiyorum. Anne babam her şeyim, onlara demekte ne var yani?
Gizli Üye(36-45)+1 yılO senin ailenin anlayissizligi malesef.. Ben de yasim ilerlemisti istemeye geleceklerdi , temizlik yapiyorum babamin laflarindan yapamamistim birakmistim.. Yok amma hevesliymisim gibi... Ailelerin anlayisli olmasi gerek..
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonra ne oldu? Çıktin mı o kisilerin yanina?
+1 yılAynen bende de öyle lafını açınca abin ablandan duymadigim şeyleri senden duyuyorum der annem çok saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılNe var ki bunda? Evlilik ayipsa niye herkes evleniyor?
- +1 yıl
Soylenmezmis zamanı gelince olucakmis zaten ya görgü edep kurallarını yanlış biliyorlar işte salla
Soran+1 yıl😂😂 ay guldurdun beni
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
45Cevap
Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Evet genelde öyle oluyor çünkü istersen 50 yaşına gelmiş ol onlar için hala onların ufak kızısın.. Bu yüzden büyüdüğünü ikisinden biri kabullenene kadar işin baya zor olacak.. Bizimkiler de komşu çocuklarını görüp gaza geliyorlar bize diyorlar hadi yok mu biri evlen artık diye :D ölüp gidicez torun sevemiycez falan.. sıkıntılı konular baya :)
00 Yorumla
+1 yılTakma kimseyi tabi ki normal herkes esini bulup tamamlanmak ister. Gayet normal birsey yasinda uygun ayip diye birsey yok. Hadi 16-17 olsan tamam o zaman diyebilirler ama 24 dedin gayet normal ve dogal
06 Yorumla
Soran+1 yılOnlara normal gelmiyor ya 😏
- +1 yıl
Sen onlara ne bakiyorsun ki kendine bak seni mutlu eden sey neyse onu yap. Kimsenin sana yarari var mi bos bos konusmaktan baska insanlar kimsenin mutlu olmasini istemez. Sen kendini mutlu et bosver onlari mutlu olacaksan hayatina bak. Askini bulursan da evlen esin hayat arkadasin olsun yaninda yalnizlik zor bunu unutma
Soran+1 yılEvet biliyorum😔 zaten bu zamana kadar sevgilim olmadi. Ben de sevgiyi yasamak istiyorum sonucta.
- +1 yıl
Umarim kalbini fetheden insani bulursun
Soran+1 yılAmin sagol sen de...😔
- +1 yıl
Amin hepimizin
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantikli :)
+1 yılBrnım annrm de bırını bulayım da evleneyım dıye bakıyor brn ıstemıyorum desem de ölmeden ıyı bı yere gıdıp mutlu olmanı ıstıyorum dıyor. Senın aılen ne dıyor pekii
01 Yorumla
Soran+1 yılYakinda 25 olacagim. Surat asiyorlar istemiyorlar
Onlarin senin gitmeni istemediklerini icin evlenmeni istemiyorlar ne olursa olsun istedigin birisini sevdigin birisini bulunca bir kac defa dusun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden düşüneyim?
+1 yılBence değil. Bunu dile getirince koca meraklısı gibi görüyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama koca meraklisi da olabilirim bence😂 ne mahsuru var?😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılne ayıbı ya evlilik çoğu ayıpların ve günahların bittiği herşeyi helal olarak yaşabileceğin bir şey.. Anne baba olmak.. Uyumlu eş olmak.. Yeni bir aile kurmak ve çekip çevirmek.. Eğer öyle yapıyorlarsa ağır saçmalıyorlar canım benim..
00 Yorumlaayıplamıyorlar bence. ama diyemiyorlarsa. biz erken evlenip yedik bir bok, bari sende aynısı olma diye. 24 uygun bir yaş. evlenmelisin evet.
00 YorumlaAyıp değil, sen koca adayını bul karşılarına getir mecburen verirler seni
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle konusmama izin yok. Sevgili yapmadim hic. Bulmamin imkani da yok
Boşver birisi gelsin istemeye hemen evet de rahatla sen :)
013 Yorumla
Soran+1 yılKimse ile konusmama izin verilmiyor
Soran+1 yılValla ben de anlamiyorum. Zembille gelecek galiba şahıs
Soran+1 yılAilem birisini bulamaz, bulsa da gel diyemezler adama. Çok sacma ama cidden çok merak ediyorum nasil bisey olacak bunun sonu
Soran+1 yılSevgili yapmakta hic iyi degilim. O işler nasil oluyor bilmiyorum bile
Soran+1 yılBen en son ne zaman bir erkekle konustum bilmiyorum bile😂
Soran+1 yılBurasi sayilmaz ya😂
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılyok be terbiyesiz değil.. evlenmek istiyom dediğin için kız yanıyo dayanamıyo canı bişiler istemis diye düşünüp içinden gülüyolardır ondan dır..
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir ben artik aşk yasamak istiyorum. Hic sevgilim de olmadi. Eşimle yaşamak istedim ilk olan her şeyi. İlk bakiş, ilk sevmek, ilk gönül kipirdamasi...
- +1 yıl
Evet bu senin en doğal hakkın terbiyesiz görülen ne varki burda. Bide senin gibi temiz kızlar kaldımı duyguları saf olan
Soran+1 yılVar tabi ki. Benim nerdeyse arkadaslarimin %80 inin sevgilisi yok, evlenmeyi bekliyorlar😃
- +1 yıl
siz nerdesiniz yaaa bunca zamandır.. şu kanunlar yüzünden erkeği kadına kadını erkeğe düşman ettiler. neyse artık zaman kaybetmeyelim o bekleyen arkadaşlarından uygun olan karşılıklı beğenilme ile bir hayır işle bari.. yaparmısın bunu? artık herşey internet dünyasından dönüyor
Soran+1 yılHayir yapamam uzgünum...
- +1 yıl
niye üzgünsün ki üzülcek bişey yok herkes kısmeti ile buluşur :):)
Ne ayıpı onlar sana kıyamıyor bence ele gideceksin sonuçta😄
00 YorumlaBirden dile getirince tuhaflarına gitmiştir. Ama yaşın gayet evliliğe uygun bence.
00 Yorumla
+1 yılgayet normal. farklı bakılacak birşey de yok bunu istemek senin de hakkın
00 Yorumla
+1 yılAilene direkt söylersen ayıp olur farklı düşünülür. Söylemek yerine çıkan kısmetini değerlendir
00 Yorumla
+1 yılbukadar fuhuşun bukadar sapkınlığın sebebi bu kafadır, evlenmek isteyen sapık azmış muamelesi yapıyolar
00 Yorumla
+1 yılYok doğru tercih etmişsiniz gayet normal bence olması gereken bir şey ayıplanacak bir tarafı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel evlenek. Allahın emriyle babandan istiyorum kabul ediyor musun? Çünkü onların zamanında da görücü usulü vardı 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecilcek bir durum mu var?
Cevap sahibi+1 yılNiye atar yaptın ☺? Neyse kafana göre takıl
+1 yılTamam da ailenin karşısına ben evlenmek istiyorum diye çıkmak yerine damadı da söyleseydin olurdu. Ama sende damat yok yoklukta gibisin gibi olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle konuşma baskisi yapiliyor hala
Pat diye söylenmez bulursun birini istemeye gelecekler dersin olay biter
05 Yorumla
Soran+1 yılBirisini bulmama musade yok
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNasil bulacagim kaşla göz arasinda :)
+1 yılAyıp değil, azmış gözüyle bakıyorlar, evlenip seks yapmak istiyor gözüyle bakıyorlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu degil evlilik. Kendileri evlendi 7/24 sevismiyorlar. bir destek, yoldaş istiyor insan
- +1 yıl
Sende haklısın, onlar öyle görüyor, yok mu isteyen seni? Hangi şehirdesin?
Soran+1 yılYok kimse ne hayatimda ne cevremizde😃
- +1 yıl
Hangi ildesin?
Ayıp değil, tam tersine kendini zina günahından korumanın en etkili yolu
00 YorumlaAyıp değil. Gayet normal ve desteklenmesi gereken bir şey
00 YorumlaBizimkiler de tam tersi artık evlen diye sürekli telefon çalsa o kız kim demeye başladılar artık o kız kimse 😂
00 Yorumla
+1 yılBen isteyim seni bir deneyelim ne tepki verecekler
02 Yorumla
Soran+1 yılBu siteden ariyorum demedim. Dalga gecmeyin lutfen
- +1 yıl
Dalga geçmiyorum
+1 yılSonra biz gençler zinaya yönleniyoruz durum vahim gerçekten
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani cinsel anlamda olmasa da duygusal bir bag herkesin en azindan arzusu
- +1 yıl
Ben şu an ki mevcut biz gençlerin durumundan en çok annne ve babları sorumlu tutuyorum büyük bir sorumsuzluk bence istekler de o kadar fazla ki bir erkek evlenmeye cesaret etmiyor çok yazık ediyorlar
Soran+1 yılEvet evlilik yasi 30lara ilerledi. Okul iş derken bir sure sonra evlenmek bile istemiyorsun. Yani biraz daha kimse olmazsa hayatimda umut diye bisey kalmayacak kalbimde
- +1 yıl
Hemen ümidini kırma sende çabala mesaj kutuna baktım kapalı sende çabala biraz olur bir şeyler :)
Soran+1 yılAaa yok burdan olmaz. Hem ahlakyoksunuymuşsunuz😂
- +1 yıl
O göreceli bir kavram bana yoksun başkasına göre tam bir haya timsali olabilirim :)
Soran+1 yılAllah daim etsin hayanizi 🤗
- +1 yıl
Ben öyleyim demedim ama :) sadece göreceli bir kavram demek istedim
Soran+1 yılSiz de bir karar verin. :/
- +1 yıl
Ben anlatamadım herhalde :) demek istediğim ahlaklı olup olmadığım hem göreceli bir kavram hem de nickim o kadar belirleyici olmamalı :)
Soran+1 yılAma nick kişiyi tariflemez mi?😂
- +1 yıl
Bir yere kadar hatta bence tariflemez paylaşımlar olsa daha mantıklı olur ki oda bir yere kadar varsayımlarla olur
Soran+1 yılAnladim. :)
- +1 yıl
Aferin 😉
Okumuyorsan ya da bir işin gücün yoksa evlenebilirsin normal aslında 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılOkul biteli cok oldu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazilari okudum da acaba bunu ben sordum da unuttum mu diye düşündüm. Acaba sen ben misin😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yok neden ayip olsun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTerbiyesiz seni saka saka neden oyle birşey olsun evlenip yuva kurmak iyidir
00 Yorumla
+1 yılEvlemek insanin dogasinda var normal evlenmek istemen
00 YorumlaKafayi yemiş olmalılar
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) 24 de bitiyor hatta. Nasil olacak merak icindeyim
Soran+1 yılHahaha 😃 kurarlar turşumu
Evlenmek kötü birşey değil ki hakkında
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. 24se onlar0söylerdi aslında
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlen diye mi?
Yok valla gik demiyorlar. Hatta bir kiz arkadasim arasin, hemen arkama dolaniyorlar kiz mi diye teyite
Soran+1 yılSana tepkileri nedir?
- Aile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılBul mahalleden birini evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılMahalleden birisi mi? Yuksek yuksek apartmanlarda yasiyoruz. Mahalle diye bir sey de yok. Kimseyi de görme sansim yok. Okulda birini de bulamadim. Evde kaldim🤔
+1 yılDemekki seni o olgunlukta görmüyorlar daha
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. yoo niye ayıp olsun? ailen niye ayıp karşılar ki?
00 Yorumla
+1 yılKısmetinizi beklemek en doğrusu.
00 Yorumla
+1 yılDamat adayının sosyo-ekonomik durumundandır.
00 Yorumla
+1 yılAyıp değil ama dile getirilmesi de absürt kaçıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
Neden gülümsediniz?
+1 yılGel evlenek kanka😂😂😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılGünah günah, hiç öyle şey sorulur mu?
00 YorumlaEvlenmek kadar güzel bişey mi var neden ayıp oldun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna bakarsan benim anne baba 16 yaşında evlendi
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle bakarlar saçmalık
00 Yorumla
+1 yılkudurmuş gözüyle mi baktılar:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıp ama bu ailenin ayıbı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAzmis gözüyle bakarlar
00 Yorumla Neden en doğal hakkınızdır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı. Çok saçma bir soru oldu ya bu
05 Yorumla
Soran+1 yılNicin
Soran+1 yılOyle gibi tepki aliyorum ama
Soran+1 yılEvet 😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek ayıp değil öğrenmemek ayıp hshhss
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılvar mı kısmet
01 Yorumla
Soran+1 yılYooook😔
Koca buldun mu kız ayool
00 Yorumla
+1 yılYok ne ayip olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin gücün var mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılMeslek var iş yok
Cevap sahibi+1 yılKoca parasıyla yaşanmaz. Dünyanın binbir türlü hali var. Erkekler eski erkekler değil. Devir kötü.
Soran+1 yılAma buldugum işlere de onune geciyor ailem. Esin olsa neyse diyorlar ama birisiyle konusmama da razi olmuyorlar. Napicam ben😔
- +1 yıl
24 yaşına gelmişsin biriyle konuşmana neden razı olmuyolar turşunu mu kuracaklar. Direk gelsin bizden istesin gözüyle m bakıyolar ya da görüşmeden
Soran+1 yıl@antares07_20 evet tum arzulari bu galiba. Ben de tam çozemedim
Tuhafmış
20 Yorumla
+1 yılTercih meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAday var mı peki? :)
023 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılAma niyet var diyorsun
Soran+1 yılBu zamana kadar sevgilim olmamis. Artik evleneyim bari de bir aşk yaşayayim yahu
Cevap sahibi+1 yılBen de senden çok farklı sayılmam aslında :) Haklısın
Cevap sahibi+1 yılPeki ne zaman evlenmek istiyorsun? :D
Soran+1 yıl:/ cok uzucu
Cevap sahibi+1 yılyani aslında güzel bir tesadüf
Soran+1 yıl😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılbu güzel tesadüfün sonunda birbirimizi tanımamız güzel olmaz mıydı? :)
Soran+1 yılInternetten birisi ile dusunemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma birbirimizi tanımadan bilemeyiz değil mi? en azından bu şansı bize vermeyecek misin?
Soran+1 yılTesekkur ederim cok naziksiniz ama bu sorudan sonra hiç olmaz
Cevap sahibi+1 yılne sorusu
Soran+1 yılKendi sorum..
Cevap sahibi+1 yılZaten bu soruyu sorduğun için tanımak istedim seni
Benimle çok benzer olduğun için.
Soran+1 yılSagolun. Tesekkur ederim. Iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılPeki. Ben 28 yaşındayım. İstanbul'da mühendis olarak çalışıyorum. Sarışınım, renkli gözlüyüm. Boy 183 / Kilo 75. Tanımak isterseniz sizi ekledim kabul edersiniz. İstemezseniz siz bilirsiniz.
Soran+1 yılBircok kizin isteyecegi ozellikler ama yaklasamam işte. Cesaretim yok. Olmuyor, bu yasima kadar da kimse olmadi. Teklifler aldim ama gidemedim. Korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılbu korkuyu yenmek için bir fırsat sana.
yine yapamazsan nokta koyarız. ama sen daha hiç denemedin bile.
Soran+1 yılBurada noktalamak en guzeli. Soruyu birisini bulmak niyetiyle sormadim cunku
Cevap sahibi+1 yılzaten en güzeli de bu değil mi. bu niyette değilken tanımak karşılaşmak. :)
Soran+1 yılAy yok cok utanc verici. Ben susuyorum artik :( iyi geceler :(
Cevap sahibi+1 yıliyi peki. nesi utanç verici olacaksa.
+1 yılHayır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. çalışıyor musun
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri