Kız çocuklarını okutma, yoksul ailelere yardım, doğal çevreyi veya hayvanları koruma, kadınlara şiddet ve tacize engel olma gibi konulardan hangisi sosyal sorumluluk projenizin temelini oluştururdu? #Kontes
Bir sosyal sorumluluk projesi oluştursaydınız, konusu ne ile ilgili olurdu?
Kadınlara şiddetten ziyade şiddete karşı olurdu , erkek doğdu diye güçlü olmuyor her insan hatta şiddete uğrama riski daha fazla zira sokakta erkek dövmek suç değil "ayıranı ben döverim" lafının edildiği bir ülke burası, görüyoruz trafik sorununda öldürülen yitip giden gençleride...
Onun dışında tecavüz ve tecavüz iftirasının cezalarının arttırılması için eyleme davet ederdim
Sokak hayvanlarına her türlü zulme karşı bir etkinlikte olabilirdi
Kız çocuklarını okutma olurdu, eğitim herşeyin başı. Kız çocuklarının eğitimi ise anne olduklarında çocuklarına verdikleri eğitim ve terbiye ile tüm toplumu eğitmek demektir. Iyi yetişen eğitimli bir nesil ortaya çıkarsa diğer sorunlar kendiliğinden ortadan kalkar zaten
ben genc kizlarin herseye zorla yaptiriyolar Turkiyede kiz artik baskiya dayanamadigi icin yanlis seylere itiyolar korkudan dusunceler degisiyor ve olume dogru bile gidebiliyor bir bu konuyla
iki istismar ile ilgilikesinlikle ve ucde genc kizlarimiz cogu zamanda caresiz kaliyor yardima en ihtiyac duyduklari zamanda ailelerr kizi basindan atiyor fikirlerine onem berilmiyor
ve bide elalem ne der problemiyle toplum baskisini genc kizlar uzerinde kizlari baskilamaya calistikca kizlar herseyi yaparrr sonunda uzulen hep aileler olur kacan mi dersin olen mi dersin
Daha once yapmistim intihari onlemek ve intihar eden kisileri topluma yararli bir birey olarak geri kazanmak uzerine 100 sayfalik proje hazirladim lakin devlet yeterli destek vermedi hayata geciremedik
Engelli insanlarla ilgili olurdu.. Çoğu engelli vatandaş engelli belgesi bile almıyor kıytırık bir maaşa bağlayacakları için. Hakları korunmuyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Doğal çevreyi ve hayvanları koruma. Çevre yi koruyan yerlerde çöp barindirmayan insan düzgün insandır. Hayvanları koruyan insan merhametlidir. Insan olmak önce bunu gerektirir..
Çocuk yalan da söyler, iftira da atar. Kadınlar artık erkekleri taciz şikayeti ile tehdit ediyor. Erkek dayak yer, kadın yiyemez. Erkek dayak yiyorsa hak etmiştir. Kadın dayak yiyorsa hak etmemiştir. Öyle mi? Bu mu sizin eşitlik anlayışınız? Kız çocuklarını çok mu masum sanıyorsunuz? Bunun gibi kadınları ve kız çocuklarını savunup duyar kasan hiçbir projeye destek çıkmam. Aksine karşıyım.
@AKREP_BÌR_ADAM Yapmayın o vakit şikayet edin? Onlar çocuk. Düzgün düşünseler böyle haltlar yerler mi? Gelmiş zevzek zevzek konuşmuşsunuz. Yok neymiş ne çocuklar gördüm şöyle böyle. Sizin eseriniz. Sizin gibi düşünenler oldukça bunların hiçbiri tükenmeyecektir.
En İyi Cevaplar