Dünyanın en iyi ofansif ortasaha oyuncusu sizce hangisi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Mesut özil
Andres iniesta
Mario Götze
Isco suarez
David silva
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mesut. Çünkü ınıesta tam ofansif orta aha değil göbek orta saha yani Selçuk İnan ya da emre Belezoğlu gibi bir alex gibi değil farklı katagöri olması lazım Barca maçlarında Göbek oynuyo arada sağ sol kanatta oynayabiliyo ama Mesut tam ofansif orta saha
barca dışında başka bir takımda iniesta ortasaha oynayamaz oynasa ortasaha çöker.onun içn bu ankete ekledim.
arkaında sağlam bir defansif orta saha olduğu sürece çökmez yani Selçuk tek oynasa çöker ama Melo var kurtarıyo defansif anlamda işi bunun gibi ama deiğin gibi iniesta xavi ikilisi olsa orta saha çöker defansif özellikleri ayıf fabregas busquest kurtarıyo defnsta
Özil'den daha iyi pasör olduğunu düşünmüyorum hiç birinin
götze ve iniesta ?
Daha çok 3. bölgede hünerlerini sergileyen adamlar bence. Özil gibi geriden top alıp bir ön libero gibi oyun kurup sonra da atağı bitiren ya da öldürücü pası atan oyuncular değiller. Top gelsin işimizi yapalım derdindeler. Ama modern futbol buna takımın çok iyi olmadığı sürece izin vermez. Klasik 10 numaraların artık modern futbolda yeri olmadığını düşünüyorum. Her oyuncu oyununu çift yönlü oynamak zorundadır artık, kaleciler bile.
iniesta ile götzenin modern futbolda yeri yok mu diyosun şimdi ? Ayrıca mesut çift yönlü ortasaha mı kardeş?
Yok onu demek istemedim. Oyun tarzlarından dolayı daha az/fazla sorumluluk alma durumunu belirtmek istedim. Mesut bu isimlere göre biraz daha çift yönlü duruyor. Son zamanlarda bu ikilinin takımlarında sol açık mevkisine devşirildiğini de görürsün, yeterince geniş alan kullanmıyorlar hücumlarda. İçeri gir şut çek modeline döndüler
Mesut Özil aslında şu an sakat sanırım ya da performansı düştü ama şu an ülkemizde ki en iyi ofansif orta oyuncusu kesinlikle Wesley Sneijder'dir hatta onun bu listede olması gerekirdi o bir Dünya yıldızı
Cevap
10Cevap
iniesta bence.. Ancak birkac yil sonra isco ve götzede göze hos futbol oynayacagi kesin.
aynen
a ve b dıormm ben ustlerıne tanımam bayernın boyle ıyı olması orta sahanın ortası degl kanatlarının cok ıyı calsıor olması
bayernle ne alaka
mario götze için soluorm
münihin ortashasıda çok çok iyi yanlız hatta en iyi ortasaha oyuncuları onlarda
ama bu robben rıbery sweınsteigher gbı oyunclarn fazla katksndan yanı ınıestanın barcada yaptgnı gotze bayernde yapmıor
daha fazla skor üretiyor iniestaya göre asist ve gol anlamında
su anda evet oyle ınıestanın yaptgı ısı hatrlamıor msn 2 sene once hala da yapar ama forvet yok davıd vılla ıbrahımovıc gbı
iniesta taibki mükemmel ötesi futbolcu lafım yok ama istatistik ve gol bakımından götze daha iyi,topla iş yapma konusunda götze zaten iniestavari bir futbolcu
yanı evet oyle dıyeblrz kı gotzenın ıy ısler yapmak ıcın daha cok zamnı var
22 yaşında daha.
ohoo daha neler yapar :)
Tabikide Mesut Özil o şutlar o paslar çoğu futbolcuda bulunmaz eskiden iniestaydi :D
Bence Kaka(son dönemleri hariç)
İniesta dedim.
(Maksimum Gizlilik)
İniesta > Mesut
bu ikisi en iyilr diyosun yani
Kesinlikle..
İniesta açık ara önde ve bu adam futbolu bırakana kadar bu mevkinin en iyisi olacak..
Andres iniesta
hım
Mesut Özil
tabıkıde andre PİRLO
ben Reus diyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar