Ruhsuz. Birbirine cok yakin masalar tercih edilmediğinde kahveyi alip, sohbet etmek icin uygun. Ama ben daha bohem ve butik kafelerin rahatlığını seviyorum. Tercih etmezdim.. Ay ilk bulusmam tren istasyonunda duvar boyuyorken olsun lutfen, tsk.
Sakin bir yere git mekan olarak. Oturup sohbet edin. İnsanların gürültüsünden uzak. Starbucks vb benzeri yerlere değil de sakin sahil kenarında bir yer vb bir yere gidin. Mutluluklar iyi geceler.
starbucks ta self servis vardır.. bu yüzden tavsiye etmem.. kahve dünyası vs gibi normal bir mekan daha doğru olur.. hizmet masana gelmeli ilk buluşmada..
Bah şincik genco sıtarbaksı unut. Yengemizi en yahın gardeşler pideye götüren tamam mı. bir güzel soyuh ayranı içirecenn oh miss aranızdaki muhabbeti sende görecen tamam mı yiğidim
Bence iyidir kötü yer değil ama plastik bardakta kahve alacağına fincanda kahve cesitlerinden al bence çünkü karşılıklı plastik bardak nere fincan nere ilk buluşma dikkatli olmak lazım kardesim 😉
Herkes söylemiş zaten ama yinede ben de söyleyeyim Starbucks çoğunlukla kalabalık olan biryer daha sakin bir yer seçerseniz bence daha hoş olur sonuçta insan kalabalık yerlerde sıkılır, daralır
En İyi Cevaplar