5 sene önce Lazer epilasyon yaptırdığımdan beri yüzümdeki kızarıklık hassasiyet geçmedi. ?

5 sene önce yüzüme alexandrite denen cihazla lazer epilasyon yaptırmıştım. yaz aylarındaydık. lazeri yapan kişi yüksek güçte elektrik veriyordu. o zaman için dikkate almamıştım. ilk yaptırışımdı ve bilinçsizdim. birkaç ay gittim böyle. uygulama sonrasında da güneşten koruyucu krem sürmek gerekliymiş ben sürmemiştim.

cildimde hala hassasiyet ve kızarıklıklar kırmızı kırmızı lazer atış izleri var. görüntüsünden geçtim parfümlü alkollu olan hiçbir ürünü yüzüme süremiyorum yanma kızarma yapıyor. kendi gözyaşımda bile aynı reaksiyonu gösteriyor.üzerinden 5 sene geçti. 5 sene içinde tamamen geçmez miydi bunlar ? hafifleme var ama tamamen kaybolmuyor hassasiyet ve kızarıklık. ne yapmalı ?
Güncellemeler
+1 yıl
cildim tekrar eski haline dönebilir mi tedaviyle falan. ya da üzerinden yıllar geçti zamanında müdahale edilmedi diye hep böyle mi kalır geri dönüşü olmaz mı ? geç mi kaldım ?
5 sene önce Lazer epilasyon yaptırdığımdan beri yüzümdeki kızarıklık hassasiyet geçmedi. ?