Otobüste gözüne hoş gelen bir kıza bakan erkek hakkında ne düşünürsünüz?

kızlar bir kaç sorum olacak

1)otobüste size arada bakan veya biraz uzun süreyle bakan eli yüzü düzgün bir erkek hatta yakışıklı denilebilecek bir erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? hani genel bir şikayet vardır,otobüste yiyecekmiş gibi kız kesen erkek, bundan tam olarak kastınız nedir? bir erkeğin otobüste size bakacaksa nasıl bakmasını normal karşılarsınız?

2)geçenlerde otobüste gözüme hoş gelen bir kız vardı. otobüsün en arkasında ayakta duruyordum. o da yaklaşık benim 1 metre önümdeydi. kız ona baktığımı anladı. daha sonra tepkisini ölçmek ve rahat hareket edebilmesi için için direk ona bakmak yerine gözlerimi başka bir yere odakladım fakat bu halde hareketlerini fark edebiliyordum. belirli aralıklarla bana baktığını fark ettim. bir kaç defa da puştluğuna gözlerinin içine baktım. bakışlarımız kesişti, o andaki hissettiğim heyecan gerçek ,çok gerçekçiydi. (hatta bazen bu hissi yaşamak için normalde bakmayacağım kızlarla da göz temasına geçiyorum. bakışma gerçekten bende bir bağımlılık halini aldı).size sorum şu bu durumdaki kızın benim hakkımdaki o anki düşünceleri ne olur,böyle davranan bir kız "acaba hala bana bakıyor mu " anlamında mı bakışlarını erkeğe yöneltir? bu aynı zamanda erkekten hoşlandığı anlamına gelir mi ? sizin başınıza böyle bir şey geldiğinde bir kaç saat sonrasında o erkek aklınıza takılır mı ? yoksa yaşanılan anda mı kalır?

bu arada benim yaşım 21 kızda benim yaşlarımda veya benden birkaç yaş büyüktü. yaşları göz önünde bulundurarak cevaplarsanız daha doğru bir sonuç elde edebiliriz.iyi günler)
Otobüste gözüne hoş gelen bir kıza bakan erkek hakkında ne düşünürsünüz?