Kadın, Kadının Düşmanıdır

Herkese merhabalar,


Bugün sizlere farklı bir konuyu ele almak istiyorum. Kadınlar biliyorsunuz ki bir çok konuda birbirlerine rakipler her ne kadar belli etmeseler de içlerinde bir "Şeytan Tüyü " vardır.


Kadın, Kadının Düşmanıdır


Öncelikle şunu belirteyim ; Her kadın kıskanç olmasa da emin olun kadınları genel itibariyle bir kıskançlık söz konusu vardır.


Kadınları, tripli yapmasının sebebi budur aslında KISKANÇLIK. Size şöyle anlatayım hani diyoruz ya "bu kız da ne kadar tripli canım". Aslında onu tripli yapan etkenler çevresinde ki kızlardır. Kendini ulaşılmaz zannetmeleridir.


Kadın, Kadının Düşmanıdır


Bir örnek vereyim aklımda kalmıştı ; Birgün yolda gidiyorum tamamiyle kulak misafiri oldum önümde kız gidiyor hakikatten cins bir topuklu ayakkabı ve fiziğine uygun olmayan elbise giymişti gülmem geldi açıkcası ama mesela ben bunu yolda yürüdüğüm sırada 2 kızın "aaaa şu kıza bak, şu yürüşüne bak gördün mü ? Haha" diyene kadar farketmedim. Diyoruz ya kadınlar eleştirir, kadınlar da biz erkeklere göre kıskançlık duyguları daha ön plandadır mesela ;


Diyelim ki : Model ve aynı zaman da oyuncu "Kıvanç Tatlıtuğ " mesela bu adam şu an Türkiye' nin en popüler yakışıklıları arasında gösteriliyor bana göre de yakışıklı , anneme göre de :) çünkü mesela annem de der ne kadar kusursuz bir adam. Evet doğru kusursuz ama ben bu adamı yakışıklı der Allah sahibine bağışlasın der geçerim.


Fakat kızlar öyle değildir daha doğrusu yaklaşımları daha farklıdır. Şimdi aşağı da yorumlarınızı merak ediyorum ama şunları söylemeden edemeyeceğim ; Bayanların duyguları hep çekiştirmeye, eleştirmeye yöneliktir. Tabi dediğim gibi her kadın öyle değildir ama genel itibariyle bu böyledir.


Kadın, Kadının Düşmanıdır


Mesela bir kadın eğer gerçekten güzel bir kadın görürse şunları söyle " Ya neden ben değil de o ? " böyle diyerek kıskandığını belli eder. ya da diyelim ki kadın çok güzel onda hemen kusur aramaya başlar ve şöyle der ; " Aman be sende bunun neresi güzel baksana dip boyası gelmiş " kadın çok güzeldir ama hemen eleştirmeye başlanır. Kadınlar kabul edemez bazı şeyleri mesela bunu zenginlik olarak ele alalım :)


Herkes zengin bir eş ister öyle değil mi ? Bu erkek/kadın farketmeksizin herkes ister. Ama bunu abartanlar vardır maddi durumu iyi olmasına rağmen ve yan komşusu "seda hanım" için "merve hanım" şunları söyler " Ahmeeeet ! Görüyormusun şu sedayı evine de yeni koltuk takımı almışşşş " SANANE ? Alamaz mı ? Alabilir ne diye bunu dert ediyorsun. Kadınların kıskançlık güdüsü gelişmiştir mesela bunu erkek olarak ele alalım. Diyelim ki karşı komşumuz " hakan bey" yeni bir araç almış, biz erkekler ilk olarak "vayy hakan bey hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin " deriz. Ama diğer bir kadın diyelim ki "arzu hanım" yeni bir kıpkırmızı bir araç aldı hemen içerisinden kin kusan "elif hanım", dönüp yüzüne "aaaa arzu aracın güzelmiş " deyip, aslında içinden söyleyerek bende istiyorum anlamı taşıyıp " ya arzu da kim ki ben de istiyorum ya o kim ki biniyor ya " diyerek kıskançlığını hat safhaya taşıyor.


Kadın, Kadının Düşmanıdır


Kadınlar kıskançtır mesela bir ortamdasınız dikkat edin kim en çok konuşuyorsa onda birşeyler vardır :D diğer bir kadını susturup içinden "sesini kes burada benim sözüm geçer diyerek " aslında kimsenin o mekan da sözünün geçmediğini sözünün geçen kişinin o mekanda ki iş sahibin olduğunu bilmezler :D


Kadın diyoruz ; Kadınlar uyanıktır. Ama kıskançtır. Bunları yazarken sakın beni hedef almayın kadınlar can'dır sahip çıkılması gerek ama KISKANÇSINIZ.


Kadınlar her zaman sözün ve gücün kendi elinde olmasını ister ve diğer bir bayanı çekemez. Kadınlar gerek maddi, gerek manevi olarak herşeyi kıskanabilir.


Seyahat olsun, giyim- kuşam olsun bunun gibi birçok konu da kıskançlardır. Kadınlar kıskanır abi kimse kusura bakmasın :)




Teşekkürler


Emeğe saygı #SarısınaKırmızı


Kadın, Kadının Düşmanıdır
Kadın, Kadının Düşmanıdır

Kadın, Kadının Düşmanıdır
Cevapla