Alışveriş & Hediyeler Hangi temizlik işi size terapi gibi geliyor? Askozade Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Birisi çıkıp mutfak temizlemenin ruhsal dengeyi düzelttiğine dair araştırma yapabilir miii Hangi temizlik işi size terapi gibi geliyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. hiç birisi ,., 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Bana düzenlemek olsun tüm dolapları döker baştan düzenlerim 1 0 Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Tezgahı tuvaleti lavaboları çamaşır suyuyla yıkamak 0 0 Yorumla
Unknownglir Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Mutfak temizliği hele temiz olunca o ferahlık o mutluluk 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Bi yeri temizleyip toplamak genel olarak terapi bana göre 0 0 Yorumla
m Bichoteva0 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Bence de mutfak temizliği terapi gibi üstelik derinden yapıyorsun ya o zaman süper oluyor 0 0 Yorumla
Ferdikaraman Takip Et Xper 2 Yaş: 20 8 ay Kedi odamı silip süpürürken zaman akıp gidiyo sadece🦁 1 0 Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 8 ay Temizliğin her türlüsü terapi bana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hiç birisi ,.,
Bana düzenlemek olsun tüm dolapları döker baştan düzenlerim
Tezgahı tuvaleti lavaboları çamaşır suyuyla yıkamak
Mutfak temizliği hele temiz olunca o ferahlık o mutluluk
Bi yeri temizleyip toplamak genel olarak terapi bana göre
Bence de mutfak temizliği terapi gibi üstelik derinden yapıyorsun ya o zaman süper oluyor
Kedi odamı silip süpürürken zaman akıp gidiyo sadece🦁
etrafın tozunu almak ve silmek
Arabamı temizlemek 👌🏻
Yerleri silmeyi severim mis
Düzenleme işleri
Hemen hemen hepsi bitmeli:)
Etek ve koltuk altı traşı
Temizliğin her türlüsü terapi bana
Banyo yıkamak
Hiçbir tanesi
Bana hepsi terapi gibi geliyor
Ocak silmek, lavabo ovalamak