Araba camı en iyi neyle temizlenir?

Babama arabayı yıkamaya götür demiştim, yazın kum pis oldu falan iyice temizlensin iç dış. Sevgili babam da bin tl vermeye gerek yok ben temizlerim diye kolları sıvamış ben yokken. tamam iyice süpürmüşler ok dışı da yıkanmış amaaaa bi kutu tampon ve lastik yağıyla tüm arabanın torpidosunu her yerini silmiş. 🥲 Her yer yağsak yağsak ve parlıyor, elime bulaşıyor. Üstüne kızım da ıslak mendille camları silmiş yine bu sırada, iyice sıvamış😭 arabanın camlarını açmadan dışarı görünmüyor, dikiz aynaları da yine mahfolmuş durumda, bir katman kir var, ön cam yine arkaya göre daha iyi önümü görebiliyorum, öyşe yağsak öyle pis bi his var ki torpidoda. 15 dk sürdüm sinir krizine girdim ne olduğunu keşfedene kadar.. sonradan gördüm lastik parlatma yağı olduğunu, üstelik kumaş kaplamalara da sıçratmış ve leke olmuş, kapı içleri vs ooofff😫😫😫 Bu pislik nasıl çıkar arabadan? Camsille denedi bi çıkaramadı sanırım babam, şu an sakinliğimi korumaya çalışıyorum..
Güncellemeler
9 ay
Merak edenler; babam önce her yolu deneyerek kendi temizlemeye çalıştı fayda etmedi sonra iç dış koltuk temizliğini otokuaförüne yaptırmış, ben zaten dokunmadım bile gıcık olmuştum :/ şimdi düzeldik babişle 😅