Alışveriş & Hediyeler Bulaşık makinesi bitince içindekileri ne yapıyorsunuz? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Hangi kelimeyi kullanacağımı bilemeyince soruyu değiştirdim 😂Görsele göre cevaplayabilirsiniz. Bulaşık makinesi bitince içindekileri ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 10 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yerleştirmeye üşeniyorum bazen ya. Hatta annem hep kızıyor 😄O kızmasın diye yapıyorum yoksa 3,4 gün bekler içinde makinenin 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 10 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. Gidip bir fincan kahve yapıp içiyorum gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. yerlerine kaldırıyorum eşyaları 2 0 Yorumla
Yenilenyeniden Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% 10 ay Çöpe atıyoruz 😁🤔.Herk s herşeyi çok mükemmel kurallara ugun yaziyor da s nin bu şekilde yazmana mi takilmis sevgili KS modlari 1 1 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Öyle olmuş hiç akla gelmeyen şeyler akıllarında Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Eğer evdeysem bitince hemen yerlerine diziyorum içi boş olunca pratik oluyor tezgah üzeri bulaşık dolmuyor 1 1 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Evet boş olunca içi rahat ediyo insanın Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 10 ay Gece çalıştırmak elektrik tasarrufu sağlar. Tabi boşaltma işi sabaha kalıyor.Not: Bence bu KS fesat 😂 derviş, fikir, zikir.. 1 1 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Tuhaf tuhaf işler Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Yaş bulaşıklar var ise biraz daha bekler öyle dolaba dizerimBu arada sitenin kelime algoritması zehir zehir 1 1 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Evet etiketi de değiştiremeyince soruyu değiştiriyoruz Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 10 ay Yok içinden alıp alıp kullanıp , azalınca boşaltıyorum 🫣🫣 1 2 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Utanmadan Yorumla flaneurx 10 ay Hiç utanmıyorum valla 🤸♀️🤸♀️ Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Mecburen boşaltıyorum valla 😂 bakiyim biz yazabiliyor muyuz 1 2 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Ayıp ayıp şeyler ne biçim konuşuyorsun sen 😂 Yorumla Degisik_-_ 10 ay Ayıp ve yasak ne varsa hepsi güzel, lanet olsun 😂 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 10 ay Genelde içinde bırakıyorum lazım oldukça içinden alıyorum 1 1 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Mantıklı Yorumla
RenkliZihin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Genelde biraz soğuduktan sonra hemen yerlerine kaldırıyorum eşyaları... Böyle daha rahat hissettiriyor... 1 0 Yorumla
yalansizolmaz35 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 78% 10 ay İki günde bir makina çalıştırıyorum tek yaşadığım için onu da gece yatarken calistiririm dolayısı ile de sabah boşaltırım kahvaltıdan sonra 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Kapağı açıp soğumasını bekliyorum, soğuduktan sonra raflarına yerleştiririm. 1 0 Yorumla
1Herif Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 10 ay Ordan alıp kullanıyor kirliyi getir temizi götür kampanyası yapıyoruz 1 0 Yorumla
illyada_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 10 ay Hemen değil bulaşıkların soğumasını bekliyorum 10 dk sonra da mutfak dolabına yerleştiriyorum 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% 10 ay Zamanım varsa yerleştiririm. Yoksa hayatın başka öncelikleri var; bardaklar bekleyebilir. 1 0 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Yalnız yaşadığımdan çok bulaşığım olmuyor, elde yıkıyorum hepsini. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 10 ay Hemen boşaltıyoruz🤣 1 1 Yorumla u cαssíєєє 10 ay 😂 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Temiz bulaşıkları yerine yerleştiriyorum😀 1 1 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Güzel açıkladın 😄 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Bulaşık makinem. yok hediye edecek varsa açığım 1 3 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Mehmet Ali beeyyy Yorumla ᖇaskolnikov 10 ay Parmaklardan sonra Yorumla u cαssíєєє 10 ay Ahjaj Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay İlgili yerlere koyuyorum 1 1 Yorumla u cαssíєєє 10 ay İlgili yerler güzel Yorumla
MaliAşklarMüşaviri59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 10 ay İpe asıyorum kurusunlar diye 1 1 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Ahahaha Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 10 ay Kendilerini yerleştirmelerini bekliyorum 1 2 Yorumla u cαssíєєє 10 ay Olması gereken aslında Yorumla 1234567yemezler 10 ay Slsjshsdg Yorumla
petrolmuz8593 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 10 ay tekrar yıkarım ki su israf olsun, beni de balıklar dövsünler. 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay 10 gün içince unutmuşluğum vardır hdjd 1 0 Yorumla
YorForger Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Yani, bunu da bosaltmakla kim uğraşacak şimdi 😂 1 0 Yorumla
erkaaann Takip Et Xper 1 Yaş: 26 10 ay Maşallah maşallah mutfağı komple yıkamaya alırdım her halde 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 10 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. yerine koyarım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben yerleştirmeye üşeniyorum bazen ya. Hatta annem hep kızıyor 😄
O kızmasın diye yapıyorum yoksa 3,4 gün bekler içinde makinenin
Gidip bir fincan kahve yapıp içiyorum gadası
yerlerine kaldırıyorum eşyaları
Çöpe atıyoruz 😁🤔.
Herk s herşeyi çok mükemmel kurallara ugun yaziyor da s nin bu şekilde yazmana mi takilmis sevgili KS modlari
Öyle olmuş hiç akla gelmeyen şeyler akıllarında
Eğer evdeysem bitince hemen yerlerine diziyorum içi boş olunca pratik oluyor tezgah üzeri bulaşık dolmuyor
Evet boş olunca içi rahat ediyo insanın
Gece çalıştırmak elektrik tasarrufu sağlar. Tabi boşaltma işi sabaha kalıyor.
Not: Bence bu KS fesat 😂 derviş, fikir, zikir..
Tuhaf tuhaf işler
Yaş bulaşıklar var ise biraz daha bekler öyle dolaba dizerim
Bu arada sitenin kelime algoritması zehir zehir
Evet etiketi de değiştiremeyince soruyu değiştiriyoruz
Yok içinden alıp alıp kullanıp , azalınca boşaltıyorum 🫣🫣
Utanmadan
Hiç utanmıyorum valla 🤸♀️🤸♀️
Mecburen boşaltıyorum valla 😂 bakiyim biz yazabiliyor muyuz
Ayıp ayıp şeyler ne biçim konuşuyorsun sen 😂
Ayıp ve yasak ne varsa hepsi güzel, lanet olsun 😂
Genelde içinde bırakıyorum lazım oldukça içinden alıyorum
Mantıklı
Genelde biraz soğuduktan sonra hemen yerlerine kaldırıyorum eşyaları... Böyle daha rahat hissettiriyor...
İki günde bir makina çalıştırıyorum tek yaşadığım için onu da gece yatarken calistiririm dolayısı ile de sabah boşaltırım kahvaltıdan sonra
Kapağı açıp soğumasını bekliyorum, soğuduktan sonra raflarına yerleştiririm.
Ordan alıp kullanıyor kirliyi getir temizi götür kampanyası yapıyoruz
Hemen değil bulaşıkların soğumasını bekliyorum 10 dk sonra da mutfak dolabına yerleştiriyorum
Zamanım varsa yerleştiririm. Yoksa hayatın başka öncelikleri var; bardaklar bekleyebilir.
Yalnız yaşadığımdan çok bulaşığım olmuyor, elde yıkıyorum hepsini.
Sirtaki yapıyorum kaqnanka
En çok üst kısmı doluyor. Bitirince mecbur boşaltıyorum.
Hemen boşaltıyoruz🤣
😂
Temiz bulaşıkları yerine yerleştiriyorum😀
Güzel açıkladın 😄
Bulaşık makinem. yok hediye edecek varsa açığım
Mehmet Ali beeyyy
Parmaklardan sonra
Ahjaj
İlgili yerlere koyuyorum
İlgili yerler güzel
İpe asıyorum kurusunlar diye
Ahahaha
Kendilerini yerleştirmelerini bekliyorum
Olması gereken aslında
Slsjshsdg
tekrar yıkarım ki su israf olsun, beni de balıklar dövsünler.
tekrar duruluyorum.
10 gün içince unutmuşluğum vardır hdjd
Yani, bunu da bosaltmakla kim uğraşacak şimdi 😂
Kardeşime boşalttırıyorum ahs
Çöpe atıyorum
Annem makina doluyken duramıyor. Ondan
hiç sevmem makına boşaltmayı yaa
Annem hallediyor hepsini
Biraz soğumasını beklerim
Ben hiç bir ev işi yapmıyomm
Maşallah maşallah mutfağı komple yıkamaya alırdım her halde
Hemen boşaltıyorum