Arkadaşlar uzun dikdörtgen mutfağım var fazla büyük değil o yüzden 4 sandalyeli tercih ediyorum ve siyah ve beyaz olan halı hoşuma gitti küçük bebeğim var çok kirlenir diye siyah tercih etmek istedim sizce çok tozlanir mi kullanan var mı önerileriniz neler
Mutfak sandalyemi siyah almak istiyorum, çok toz tutar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet çok toz tutar. Bana kalırsa siyah tercih etmeyin siyah kiri ve tozu çok belli ediyor. Onun yerine gri veya kahve tonları tercih edebilirsiniz.
Mutfak sandalyeler genelde siyah alındı mı tozlae hiç bitmez.
"Güzel bir hava katar mı?" diye soracak olursan bence almalısınız.
Hayır tutmaz tabi bu masanın malzemesi ile alakalı bir durum iyice araştırıp ona göre almak mantıklı.
Sizce model güzel mi fazla ağır bişey almak istemiyorum
Bu güzel hatta hemen hemen aynısı bir yakınımda var gayet kullanışlı estetik ve rahat
bizim mutfaktaki sandalyelerde siyah ama duzenli temizlkci geldiği icin kirlenmiyo cok. temizlersen kirlenmez yani
Siyahın estetikliğini başka renk vermez o ayrı ama siyah toz tutar, kir tutar. Temizlersin leke yapar vb sıkıntılar mevcut...
asla tutmaz bizimkiler gri öyle bir toz kir tutuyor ki sorma siyah al asla pişman olmazsın
sana tavsiyem direk siyah al kir bile gözükmüyor mutfağa beyaza dair bir şey alınmamalı
Bişey sürülse çok belli olur krem en iyisi
Krem de daha belli olur bişey aksa bişey bulassa
Detarjan izi kalmaz siyah çok riskli
Toz tutabilir daha açık renkler tercih edebilirsin
Kırmızı al
Toz kapar