Alışveriş & Hediyeler Evde temizlik yaparken ‘yeterince temiz oldu’ çizgisi sizde nerede başlıyor? ToYGaRımsı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bazıları ‘toz alındı mı bitti’ diyor, bazıları ise ‘fayans arası fırçalanmadan asla’... Sen hangisisin? Evde temizlik yaparken ‘yeterince temiz oldu’ çizgisi sizde nerede başlıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
kızıl_yıldız Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Bir şeyin yeri değişmeli 😊 yoksa yaptığım tüm temizlik boşuna gibi gelir 0 0 Yorumla
bayansebastiyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% 11 ay Hic bir şekilde tatmin olmuyorum. Olcak kadar yapsam da kendime kıyamıyorum. 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 11 ay Banyo ve mutfak temizse her yer temiz gibi geliyor bana 0 0 Yorumla
hekelelahsksls Takip Et Xper 1 Yaş: 21 11 ay Bir süpürge atarım halıya bitti ne gerek var o kadar ayrıntılıya temizlik de sevmem o kadar zatn 0 0 Yorumla
diyetttt Takip Et Xper 3 Yaş: 19 11 ay Toz gittiğinde benim için yeterli. 😅 Fayans arası fırçalama gibi seyleride vaktim olursa yaparım 0 0 Yorumla
Şeymaksu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Fayans arası hergün hergün fırçalanır mı ya 😅 1 1 Yorumla kızılelma-1 11 ay Abartı bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hic bir şekilde tatmin olmuyorum. Olcak kadar yapsam da kendime kıyamıyorum.
Banyo ve mutfak temizse her yer temiz gibi geliyor bana
öze güzel geliyorsa artık temizdir bence :D
Bir süpürge atarım halıya bitti ne gerek var o kadar ayrıntılıya temizlik de sevmem o kadar zatn
Toz gittiğinde benim için yeterli. 😅 Fayans arası fırçalama gibi seyleride vaktim olursa yaparım
Fayans arası hergün hergün fırçalanır mı ya 😅
Abartı bence
annemin kontroluyle anlasiliyo
Mis kokulardan
Güzel kokular yayılınca
Sildim süpürdüm yeter iste
temizlediğim yerler parladığında
Temiz değilim hiç
Yorulduğumda 😂
Temiz kokudan
Toz alındıysa dağınık değilse okeydir
Heryerde başlar